Nasip diyorum ben artık ya hayırlı vakitte Rabbım kızıma Bi kardeş nasıl eder insAllah çok istiyor kardeşiBenimde 3,5 yaşında oğlum var artık 2. Olsun istiyorum geç bile kaldığımı düşünüyorum
Kan tahlili yaptıracakmısın yarınÖyle tabi bi de Allah yardımcısı olsun herkesin 2 yıl 3 yıl isteyip de olmayanlar var illaki endişeleniyorum bi an önce hamile olduğumu öğrenmek istiyorum
Kardeşim hemşire ona söyledim iki gün daha bekleyelim dedi. İdrar testi yapıcam bugünKan tahlili yaptıracakmısın yarın
Sonucunu bekliyorumKardeşim hemşire ona söyledim iki gün daha bekleyelim dedi. İdrar testi yapıcam bugün
Canım yaptım negatiftiSonucunu bekliyorum
bende erken gebelik testinden aldım yarın yapacağım kaçgün vardı senin adetine benim yarın 6 gün kalıyorCanım yaptım negatifti
9 gün var daha hassas testlerden yaptım negatifti. Daha günüm de çok beklemedeyimbende erken gebelik testinden aldım yarın yapacağım kaçgün vardı senin adetine benim yarın 6 gün kalıyor
Bende 9 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı bekleyelim bakalım ne olacak eğer ikimizde hamişsek sanırım aynı tarihte doğacaklar9 gün var daha hassas testlerden yaptım negatifti. Daha günüm de çok beklemedeyim
Bir değişiklik varmı durumda bende yokNasip diyorum ben artık ya hayırlı vakitte Rabbım kızıma Bi kardeş nasıl eder insAllah çok istiyor kardeşi
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımızaSelam kizlar.Ben ilk cocugumda adetim 1gun gecdikden sonra orgendim.(ona kadar yapmamisdim).Simdiyse adete 2gun kala orgendim.(test 2-3hafta gebelik gosterdi.Adete 7kala cixmamisti.)
Evet öyle görünüyor. İnşallah hamileyizdirBende 9 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı bekleyelim bakalım ne olacak eğer ikimizde hamişsek sanırım aynı tarihte doğacaklar
Negatif çıkınca üzüldüm açıkçası. Varsa eğer inşallah bi kaç güne kendini belli eder testlere günlük devam edicem bakalım artık. Peki vücudunuzda tuhaflıklar var mıydı?Selam kizlar.Ben ilk cocugumda adetim 1gun gecdikden sonra orgendim.(ona kadar yapmamisdim).Simdiyse adete 2gun kala orgendim.(test 2-3hafta gebelik gosterdi.Adete 7kala cixmamisti.)
Sizde gebelikle ilgili belirti varmı benim sadece karın bölgemde ara ara ağrı oluyor başkada bir şey yokNegatif çıkınca üzüldüm açıkçası. Varsa eğer inşallah bi kaç güne kendini belli eder testlere günlük devam edicem bakalım artık. Peki vücudunuzda tuhaflıklar var mıydı?
Gebelikle mi ilgili bilmiyorum ama aşırı derecede göğüs ağrım var ara ara kasık bölgemde batma ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de özellikle son günlerde afedersiniz idrarda koku var. Bunların gebelikle ilgisi var mı yok mu bilmiyorum.Sizde gebelikle ilgili belirti varmı benim sadece karın bölgemde ara ara ağrı oluyor başkada bir şey yok
Göğüs bel kasık bağlantılı olabilir gebelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş internette araştırdığım kadarıylaGebelikle mi ilgili bilmiyorum ama aşırı derecede göğüs ağrım var ara ara kasık bölgemde batma ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de özellikle son günlerde afedersiniz idrarda koku var. Bunların gebelikle ilgisi var mı yok mu bilmiyorum.
Yok cnm henüz yum dönemindeyim baklm bat uzak daha senin ne zmn batBir değişiklik varmı durumda bende yok
5 Aralık ta yarın erken gebelik testinden yapacağım bakalım çıkacakmı birşeyYok cnm henüz yum dönemindeyim baklm bat uzak daha senin ne zmn bat
Bence bat gününü bekle derim ben ama sen bilirsin hayırlısı :) az kalmış senin bnm 18 Aralık bat5 Aralık ta yarın erken gebelik testinden yapacağım bakalım çıkacakmı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?