Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Selam arkadaslar ben hamileliğimi adete iki gün kala idrar testinde öğrendım ucuz testlerdendi umarım yardımcı olmşmdur çünkü aynı süreci bende yasadım insan bir an önce öğrenmek istiyor hamile oldugunu. Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kizlar.Ben ilk cocugumda adetim 1gun gecdikden sonra orgendim.(ona kadar yapmamisdim).Simdiyse adete 2gun kala orgendim.(test 2-3hafta gebelik gosterdi.Adete 7kala cixmamisti.)

Selam kizlar.Ben ilk cocugumda adetim 1gun gecdikden sonra orgendim.(ona kadar yapmamisdim).Simdiyse adete 2gun kala orgendim.(test 2-3hafta gebelik gosterdi.Adete 7kala cixmamisti.)
Negatif çıkınca üzüldüm açıkçası. Varsa eğer inşallah bi kaç güne kendini belli eder testlere günlük devam edicem bakalım artık. Peki vücudunuzda tuhaflıklar var mıydı?

Negatif çıkınca üzüldüm açıkçası. Varsa eğer inşallah bi kaç güne kendini belli eder testlere günlük devam edicem bakalım artık. Peki vücudunuzda tuhaflıklar var mıydı?
Sizde gebelikle ilgili belirti varmı benim sadece karın bölgemde ara ara ağrı oluyor başkada bir şey yok

Sizde gebelikle ilgili belirti varmı benim sadece karın bölgemde ara ara ağrı oluyor başkada bir şey yok
Gebelikle mi ilgili bilmiyorum ama aşırı derecede göğüs ağrım var ara ara kasık bölgemde batma ve bel ağrısı yaşıyorum. Bir de özellikle son günlerde afedersiniz idrarda koku var. Bunların gebelikle ilgisi var mı yok mu bilmiyorum.

Göğüs bel kasık bağlantılı olabilir gebelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş internette araştırdığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…