- 27 Kasım 2018
- 193
- 153
- 18
- 34
Psikolojik de olabilir bilmiyorum ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimiGöğüs bel kasık bağlantılı olabilir gebelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş internette araştırdığım kadarıyla
Al benden de o kadar karnım kasığım ağrıyor kesin birşey var aldığın testi yap göreceksin diyor ama bekliceeeeeem ve sabah yapacağımPsikolojik de olabilir bilmiyorum ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimi
Canım valla çok merak ettim inşallah bir belirti çıkar. Sabah güzel haberlerini alırız inşallahAl benden de o kadar karnım kasığım ağrıyor kesin birşey var aldığın testi yap göreceksin diyor ama bekliceeeeeem ve sabah yapacağım
Yine negatif puuuuuuffffffffsssssCanım valla çok merak ettim inşallah bir belirti çıkar. Sabah güzel haberlerini alırız inşallah
Kizlar tam 2 yil bekledim aylar oldu tedaviyi birakali allahin hikmeti dun cift cizgiyi gordum 6 gun geciktim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahKizlar tam 2 yil bekledim aylar oldu tedaviyi birakali allahin hikmeti dun cift cizgiyi gordum 6 gun geciktim
Görüyor gibiyim ama bu testler yanılıyor canım bazen en iyisi bir kan ver bak aklında kalmasinMerhaba; reglime 4 gün var. Evde test yaptim çok silik. Belli belirsiz bi cizgi cikti esim. Yok diyi ama ben goruyorum.buna bir yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2210400
Dediğim.gibi canım inşallah vardır Allah hepimize nasip etsin inşallah ama dediğim gibi kesin sonuç olarak bi kan verDünde yapmistim yine aynı cikmisti bozuk olsa o neden ciksin dimi.buarada ben tek tup ile hamile kalmaya calisiyorum eger hamileysem bu cok sevindirici olacak
Birkac gün daha bekliyim bariDediğim.gibi canım inşallah vardır Allah hepimize nasip etsin inşallah ama dediğim gibi kesin sonuç olarak bi kan versonra netlessin
Bir arkadaşımız iki haftalık Ken öğrendi seninde inşallah vardır yenidirBirkac gün daha bekliyim bari
İnsallah .keşke ama bu testteki cizgiyi benden baska goren birinin olmasi mutlu ediciBir arkadaşımız iki haftalık Ken öğrendi seninde inşallah vardır yenidir
Üzülme canım daha var inşallah hamişsindir. Ben bugün ucuz testlerden yaptım çok hafif bir çizgi çıktı bakalım günlük devam edicemYine negatif puuuuuuffffffffsssss
Evet canım var bende de böyle çıkmıştiİnsallah .keşke ama bu testteki cizgiyi benden baska goren birinin olmasi mutlu edici
Pozitif gibi görünüyor akşam bir daha yapma şansın var mıMerhaba; reglime 4 gün var. Evde test yaptim çok silik. Belli belirsiz bi cizgi cikti esim. Yok diyi ama ben goruyorum.buna bir yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2210400
Oooooo çok iyi ilerleme var çok sevindimÜzülme canım daha var inşallah hamişsindir. Ben bugün ucuz testlerden yaptım çok hafif bir çizgi çıktı bakalım günlük devam edicem
Bence erken gebelik testlerinden al tekrar denePozitif gibi görünüyor akşam bir daha yapma şansın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?