Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Pozitif gibi görünüyor akşam bir daha yapma şansın var mı
İnternetten test siparis ettim .Yarin elimde olur ancak.kasiklarimda hafif agrilar basliyo. 3. 4 .Gun sonra beklenen adet tarihim .Bakalim neler olacak eger ben tek tup ile hamile kalmışsam kimse umutsuzluga dusmesin arkadaslar ama ovulasyon testinden yardim alin derim cok faydasi oluyo yumurtlama gununu belirlemekte

Bende de böyle çıkmıştı diyorum ya ama kan negatif di

Eklentiler

• Screenshot_20181128-002431.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 70
Bende de böyle çıkmıştı diyorum ya ama kan negatif di
Aslinda bu testlerin ucuzun veya pahalisinin. Pozitif yönünde yanlis sonuc vermesi imkansiza yakin.sende ilk defa boyle bisey duydum ama catlatma ignesi felan oldunmu o sira betahcg. Oluyo onlarda igneden sonra herkezde pozitif sonuc ciktigini duydum yanlis olarak yani

Yok hiç bişi kullanmadım iki gün önce de bir arkadaş da bariz pozitif çıktı kan verdi negatif çıktı ... Testler le alakalı bence o yüzden umutlarını kırmak asla istemem yanlış anlama canım beni asla seninle bizde seviniriz ama kan ver sen herşey net olsun net sevinelim Afraa35

Merhaba; reglime 4 gün var. Evde test yaptim çok silik. Belli belirsiz bi cizgi cikti esim. Yok diyi ama ben goruyorum.buna bir yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2210400
Sanki var gibi canim erken gebelik testi yap ya da yarin sabah ilk idrarla tekrar yap koyulasma varsa hamidsindir inşallah

Ben bu icimi kemiren meraktan duramicam birazdan acile kan vermeye gidicez kizlar bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…