Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bizimde planlı gebelikti ilişkiden 10 gün sonra öğrendim 5 liralık kaset testte 2. çizgi silikti ertesi günkinde ise bariz kırmızı çıkmıştı. Rabbim isteyen herkese göstersin inşallah

belirtilerim ise ilişkiden 5 gün sonra sabah namazıma mide bulamtısıyla uyandım hoş o akşamki yediğim şey normaldede midemi rahatsız eden şey olduğu için fazla takmadım belkide gerçektende dokunmuştu bilmiyorum neyse içimede kurt düşmüştü 10. gün internette gebelik belirtilerine bakarken göğüslerdeki damarların belirginleştiğini okuyunca baktım hakikatende öyleydiler sonra test yaptım yok diye atarken silik çizgiyi görmüştüm

geçtiğimiz adetim 15 gün gecikmişti ve ben hala emzirdiğim için düşünmüyorduk tedirgindim testler falan negatif olduğu halde göğüslerim göğüs uclarım acayip şekilde acıyordu özellikle emzirirken ve git gide karnım şişiyor gibi geliyordu ama adet oldum anlayacağınız hertürlü belirtileri yaşadığım halde gebelik olmadığı halde psikolojik olarak belirtileri yaşadım sizede diyeceğim kendinizi takıntı dercesinde dinlemeyin zaten gebelik belirtileriyle adetinkiler çok benziyorlat belkide gelemediği için sıkıntıları yaşadım ve buradan diyorunki ben stresle 15 gün oynattım düzenimi sizde yaşamayın Rabniö aratmadan hayırlısıyla kavuştursun umdupunuza inşallah ve bu yollarda eylemesin kimseyi

Ben 5 gün önce öğrenmiştim. İdrar testinde İkinci çizgi çok silikti ama vardı yani:) eczaneden erken gebelik testi almıştım. 6 gün önceye kadar kullanılabilir yazıyodu.

sonraki gün yani adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve sonuc pozitifti

Merhaba kızlar bende adetim 2 gün gecikti öyle öğrenmiştim ama vardı bisiler hissediyordum mesela adetim yaklasinca acayip çikolata canım isterdi ama hiç birşey istemiyordu yaptım ve pozitif çıkmıştı

Ben adetim gecikeli 13 gun olmstu 13.gun öğrendim hamileliğimi.
5 kasımda dr gitmiştim ve yumurtamın çatladıgını söylemişti. 1 tanede büyüyen yumurta var demişti büyük ihtimal yumurta catlamadan adet olursu demişti yani 2 yumurtam vardı. Ve bence 2.yumurta catladı ve hamile kaldım.
Çünkü adetim gectikten snra 9.gune kadar hep testlerim negatifti snra hiç yapmadım. Ben artık umudumu kaybetmiştim spora basladım ip atlıyordm ediyordm . Pcos oldugu için bende yıne ondan gecikti sanırıyordm. Hatta drnin bni başından salamk için yumurtanın çatladı diye söylediğini düşünmeye başlamıstm.
Birde bu ay inofolic combi kullanmstm.
ve 13.gun pozitiffff (27Kasım)❤❤
Ertesi gun kan verdim(28 Kasım) 113.27 çıktı
30 Kasımda ise 257.88 Çıktı.
Salı gunu dr gitcem bakalım inşallah kese görünür :)

regl'ime 6 gün kaldı evde gebelik testi yapsam sonuç alabilir miyim acaba
canim benim de 7 gun var. 9 gunde testte cikanlar da var. 3 gun kala cikmayip sonra cikanlar da oluyormus. ne zaman yumurtladigina bagli sanirim. sabirsizsan cok yap. aklindan gider en azindan. negatif de çiksa daha zaman var. kendini uzmez beklersin. ben sabirsizliktan ilkinde 10 gun kala yapmistim.:)sonuc negatifti ama ben de hamilelik olmadi o ay zaten.

off az önce testi elime alıp bıraktım nasıl olsa negatif çıkacak diye artık umudum da kalmadı kırılacak bir hayalim de sanırım

off az önce testi elime alıp bıraktım nasıl olsa negatif çıkacak diye artık umudum da kalmadı kırılacak bir hayalim de sanırım
ben de internetten test siparis ettim. gelince yapicam valla hemen. benim 3. deneyisim bu ay. biraz daha umutluyum daha iyi degerlendirdik ama Allah bilir tabiki. testler gelene kadar da bir 4 gun falan kalmis olur heralde.

ben de internetten test siparis ettim. gelince yapicam valla hemen. benim 3. deneyisim bu ay. biraz daha umutluyum daha iyi degerlendirdik ama Allah bilir tabiki. testler gelene kadar da bir 4 gun falan kalmis olur heralde.
regl'nin gecikmesini beklemek en iyisi olacak bence çünkü negatifi görmek insanı bir süre sonra aşırı demorilize ediyor

Merhaba kızlar benim regl dün idi olmadım bugün de olmasam idrar testinde yaptırmak istiyorum 4 gün önce grip için ilaç yazdırmaya gidince gebelik şüphesi olur diye kan tahlili yaptırmadan ilaç kullanmak istemedim değerim 0.2 cıktı regle 4 gün vardı daha, sonra 4 aralıkta olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir dün yani olmadım ve bugün de olmasam idrar testinde çıkar mi acaba sağ kasigim da bilhassa atma ve ağrı var ara sıra gelen hafif mide bulantıları umutlanmak istemiyorum lâkin vücudunu dinleyen biri için bunlar normal degil sanki
Inşallah değerim artmıştır ve gebe kalırım hayırlısı ise tabiki, aranızda düşük değer ile başlayıp sonra yükselen var mı

bende dün test aldım ve dolaba koydum yapmadım,senin gibi hayal kırıklığına ekenden uğramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…