- 27 Kasım 2018
- 193
- 153
- 18
- 34
HangisiArada bir diğer grubada uğrayın kızceler
Erken hamilelik belirtileriHangisi
Göremedim canımErken hamilelik belirtileri
canim benim de 7 gun var. 9 gunde testte cikanlar da var. 3 gun kala cikmayip sonra cikanlar da oluyormus. ne zaman yumurtladigina bagli sanirim. sabirsizsan cok yap. aklindan gider en azindan. negatif de çiksa daha zaman var. kendini uzmez beklersin. ben sabirsizliktan ilkinde 10 gun kala yapmistim.:)sonuc negatifti ama ben de hamilelik olmadi o ay zaten.regl'ime 6 gün kaldı evde gebelik testi yapsam sonuç alabilir miyim acaba
bu arada cok yakin arkadasimda iliskiden 5 gun sonra normal.testte cok silik cikmisti hem de erken gebelik bile degil.cikabiliyor yani.regl'ime 6 gün kaldı evde gebelik testi yapsam sonuç alabilir miyim acaba
off az önce testi elime alıp bıraktım nasıl olsa negatif çıkacak diye artık umudum da kalmadı kırılacak bir hayalim de sanırımcanim benim de 7 gun var. 9 gunde testte cikanlar da var. 3 gun kala cikmayip sonra cikanlar da oluyormus. ne zaman yumurtladigina bagli sanirim. sabirsizsan cok yap. aklindan gider en azindan. negatif de çiksa daha zaman var. kendini uzmez beklersin. ben sabirsizliktan ilkinde 10 gun kala yapmistim.:)sonuc negatifti ama ben de hamilelik olmadi o ay zaten.
ben de internetten test siparis ettim. gelince yapicam valla hemen. benim 3. deneyisim bu ay. biraz daha umutluyum daha iyi degerlendirdik ama Allah bilir tabiki. testler gelene kadar da bir 4 gun falan kalmis olur heralde.off az önce testi elime alıp bıraktım nasıl olsa negatif çıkacak diye artık umudum da kalmadı kırılacak bir hayalim de sanırım
regl'nin gecikmesini beklemek en iyisi olacak bence çünkü negatifi görmek insanı bir süre sonra aşırı demorilize ediyorben de internetten test siparis ettim. gelince yapicam valla hemen. benim 3. deneyisim bu ay. biraz daha umutluyum daha iyi degerlendirdik ama Allah bilir tabiki. testler gelene kadar da bir 4 gun falan kalmis olur heralde.
Nasip tatlım ya elbet bir gün Allah izin verirse çift çizgimizi paylaşırızbenimde negatif çıkıyor kizlar
bende dün test aldım ve dolaba koydum yapmadım,senin gibi hayal kırıklığına ekenden uğramak istemiyorumoff az önce testi elime alıp bıraktım nasıl olsa negatif çıkacak diye artık umudum da kalmadı kırılacak bir hayalim de sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?