Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa çıkmaz bence bir hafta daha bekle kuzum regl olmazsan kan testi yaptırırsın yine umarım güzel haberler alırsın

bende dün test aldım ve dolaba koydum yapmadım,senin gibi hayal kırıklığına ekenden uğramak istemiyorum
yerim, bende aynı duygularla yapmak istemedim hayırlısıysa zaten bir şekilde olumlu olduğunu regl gecikmesinden anlayacağız. Regl günün ne zaman?

Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa çıkmaz bence bir hafta daha bekle kuzum regl olmazsan kan testi yaptırırsın yine umarım güzel haberler alırsın
Teşekkür ederim yarın olmasam kaset test yapıyım diyorum çünkü hiç gecikme olmaz adetimde reglim gelmeden yaptırdığım için doktor da geciksen tekrarla dedi geç döllenme nasıl oluyor

Teşekkür ederim yarın olmasam kaset test yapıyım diyorum çünkü hiç gecikme olmaz adetimde reglim gelmeden yaptırdığım için doktor da geciksen tekrarla dedi geç döllenme nasıl oluyor
Canim, normalde adetten 14 gun sonra yumurtlama oluyor ve yumurtlamadan 14gun sonrada adet oluyorya bayanlar, sen 14 degilde 24.gun yumurtluyorsun ona da 14 gun ekledigin gun adet oluyorsun, sen hesaplamani 14.gun yumurtladim diye yapiyorsun normal adet tarihinde kan bakiyorsun beta çıkmıyor, normal olarak gec yumurtladigindan kanda beta gec cikiyor

Teşekkürler canım:)

Aynen cok sabirsizim, ama butun adet belirtilerini yasiyorum, cok umitli degilim, sende varmi belirtiler
bende kasık ağrısı, az az akıntı, gögüslerde damarlar belirgin baş ağrısı yorgunluk var..
ara ara midem kalkıyor sonra geçiyor.
hayr olsun inşallah olumlu olumsuz mutlaka haberleşelim

bende kasık ağrısı, az az akıntı, gögüslerde damarlar belirgin baş ağrısı yorgunluk var..
ara ara midem kalkıyor sonra geçiyor.
hayr olsun inşallah olumlu olumsuz mutlaka haberleşelim
Bende yookk agri disinda bisey, ama senin adına sevindim canim,haberleselim muhakkak, dualarim hepimiz icin

Bende yookk agri disinda bisey, ama senin adına sevindim canim,haberleselim muhakkak, dualarim hepimiz icin
Allah Ol derse olacak buna o kadar inanıyorum ki artık 4 senelik evliyim ve 1 senedir çocuk istiyoruz bazen en iyi hekime de gitsen en iyi merkezde tüp bebek de yaptırsan olmayacaksa olmuyor. Allah evlat hasretiyle sınamasın kimseyi dileğim bu.. o yüzden belirtiydir odur budur olacağı varsa hissetmeden hamile kaldığını öğrenenler de var. Psikolojik belirti yaşayanlar da ben şu an neresindeyim onu bilmiyorum hepimiz için hayırlı evlat diliyorum kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Kızlar bu test negatifmi adete 9 gün var

Eklentiler

• 46A9CF2F-88F2-422F-AF45-C2D534E5A300.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 150
  • 65391001-4417-4B4E-817B-E43A54443327.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 145
Amin canım Aminnn,Rabbim ol der ve olur,dediğin çok doğru,aynen en iyi doktora da gitsen,servet harcasan olmayacaksa olmuyor,eğer bi evlat yazdıysa kaderimize olacak Rabbim,Allahım kucağımızı sağlıklı,hayırlı evlatlarla doldursun,herkese dua ediyorum,kimseye bu hasreti yaşatmasın,eşim o gün 50 yaşlarında bir bayan görüyor yolda,poşetleri ağır,yardım istiyor eşimden,yardım etmiş eşimde,çoluk çocuk varmı demiş,yok demiş eşim,kadın demiş,30 senelik evliyim benim hiç olmadı diye,Allah size nasip etsin demiş,eve geldi düşündük,o kadının yerinde belki biz olacağız,Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız canım,hayırlısına gönlümüzü razı eylesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…