Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa çıkmaz bence bir hafta daha bekle kuzum regl olmazsan kan testi yaptırırsın yine umarım güzel haberler alırsınMerhaba kızlar benim regl dün idi olmadım bugün de olmasam idrar testinde yaptırmak istiyorum 4 gün önce grip için ilaç yazdırmaya gidince gebelik şüphesi olur diye kan tahlili yaptırmadan ilaç kullanmak istemedim değerim 0.2 cıktı regle 4 gün vardı daha, sonra 4 aralıkta olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir dün yani olmadım ve bugün de olmasam idrar testinde çıkar mi acaba sağ kasigim da bilhassa atma ve ağrı var ara sıra gelen hafif mide bulantıları umutlanmak istemiyorum lâkin vücudunu dinleyen biri için bunlar normal degil sanki
Inşallah değerim artmıştır ve gebe kalırım hayırlısı ise tabiki, aranızda düşük değer ile başlayıp sonra yükselen var mı
yerim, bende aynı duygularla yapmak istemedim hayırlısıysa zaten bir şekilde olumlu olduğunu regl gecikmesinden anlayacağız. Regl günün ne zaman?bende dün test aldım ve dolaba koydum yapmadım,senin gibi hayal kırıklığına ekenden uğramak istemiyorum
10 aralik canim, senin ne zamanyerim, bende aynı duygularla yapmak istemedim hayırlısıysa zaten bir şekilde olumlu olduğunu regl gecikmesinden anlayacağız. Regl günün ne zaman?
Benimde aynı gün :)) sabırsızlık zirve de o zaman ikimizinde10 aralik canim, senin ne zaman
Aynen cok sabirsizim, ama butun adet belirtilerini yasiyorum, cok umitli degilim, sende varmi belirtilerBenimde aynı gün :)) sabırsızlık zirve de o zaman ikimizinde
Adet belirtileri var, bel, kasik agrisi,adet oldum olcam gibiBenimde 10 aralik kizlar
Sizde belirti varmı?
Teşekkür ederim yarın olmasam kaset test yapıyım diyorum çünkü hiç gecikme olmaz adetimde reglim gelmeden yaptırdığım için doktor da geciksen tekrarla dedi geç döllenme nasıl oluyorGebelik olsaydı kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olduysa çıkmaz bence bir hafta daha bekle kuzum regl olmazsan kan testi yaptırırsın yine umarım güzel haberler alırsın
Canim, normalde adetten 14 gun sonra yumurtlama oluyor ve yumurtlamadan 14gun sonrada adet oluyorya bayanlar, sen 14 degilde 24.gun yumurtluyorsun ona da 14 gun ekledigin gun adet oluyorsun, sen hesaplamani 14.gun yumurtladim diye yapiyorsun normal adet tarihinde kan bakiyorsun beta çıkmıyor, normal olarak gec yumurtladigindan kanda beta gec cikiyorTeşekkür ederim yarın olmasam kaset test yapıyım diyorum çünkü hiç gecikme olmaz adetimde reglim gelmeden yaptırdığım için doktor da geciksen tekrarla dedi geç döllenme nasıl oluyor
Teşekkürler canım:)Canim, normalde adetten 14 gun sonra yumurtlama oluyor ve yumurtlamadan 14gun sonrada adet oluyorya bayanlar, sen 14 degilde 24.gun yumurtluyorsun ona da 14 gun ekledigin gun adet oluyorsun, sen hesaplamani 14.gun yumurtladim diye yapiyorsun normal adet tarihinde kan bakiyorsun beta çıkmıyor, normal olarak gec yumurtladigindan kanda beta gec cikiyor
bende kasık ağrısı, az az akıntı, gögüslerde damarlar belirgin baş ağrısı yorgunluk var..Aynen cok sabirsizim, ama butun adet belirtilerini yasiyorum, cok umitli degilim, sende varmi belirtiler
Bende yookk agri disinda bisey, ama senin adına sevindim canim,haberleselim muhakkak, dualarim hepimiz icinbende kasık ağrısı, az az akıntı, gögüslerde damarlar belirgin baş ağrısı yorgunluk var..
ara ara midem kalkıyor sonra geçiyor.
hayr olsun inşallah olumlu olumsuz mutlaka haberleşelim
Allah Ol derse olacak buna o kadar inanıyorum ki artık 4 senelik evliyim ve 1 senedir çocuk istiyoruz bazen en iyi hekime de gitsen en iyi merkezde tüp bebek de yaptırsan olmayacaksa olmuyor. Allah evlat hasretiyle sınamasın kimseyi dileğim bu.. o yüzden belirtiydir odur budur olacağı varsa hissetmeden hamile kaldığını öğrenenler de var. Psikolojik belirti yaşayanlar da ben şu an neresindeyim onu bilmiyorum hepimiz için hayırlı evlat diliyorum kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahBende yookk agri disinda bisey, ama senin adına sevindim canim,haberleselim muhakkak, dualarim hepimiz icin
Negatif canım, 9 gün varken bu testte çıkması zorKızlar bu test negatifmi adete 9 gün var
Şu teste de bakabilir misiniz? Bata daha bir hafta var ama dayanamıdm yaptım.Negatif canım, 9 gün varken bu testte çıkması zor
ben ikinci çizgiyi silik de olsa görüyorum hayırlı olsunŞu teste de bakabilir misiniz? Bata daha bir hafta var ama dayanamıdm yaptım.
Şu teste de bakabilir misiniz? Bata daha bir hafta var ama dayanamıdm yaptım.
Amin canım Aminnn,Rabbim ol der ve olur,dediğin çok doğru,aynen en iyi doktora da gitsen,servet harcasan olmayacaksa olmuyor,eğer bi evlat yazdıysa kaderimize olacak Rabbim,Allahım kucağımızı sağlıklı,hayırlı evlatlarla doldursun,herkese dua ediyorum,kimseye bu hasreti yaşatmasın,eşim o gün 50 yaşlarında bir bayan görüyor yolda,poşetleri ağır,yardım istiyor eşimden,yardım etmiş eşimde,çoluk çocuk varmı demiş,yok demiş eşim,kadın demiş,30 senelik evliyim benim hiç olmadı diye,Allah size nasip etsin demiş,eve geldi düşündük,o kadının yerinde belki biz olacağız,Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız canım,hayırlısına gönlümüzü razı eylesin RabbimAllah Ol derse olacak buna o kadar inanıyorum ki artık 4 senelik evliyim ve 1 senedir çocuk istiyoruz bazen en iyi hekime de gitsen en iyi merkezde tüp bebek de yaptırsan olmayacaksa olmuyor. Allah evlat hasretiyle sınamasın kimseyi dileğim bu.. o yüzden belirtiydir odur budur olacağı varsa hissetmeden hamile kaldığını öğrenenler de var. Psikolojik belirti yaşayanlar da ben şu an neresindeyim onu bilmiyorum hepimiz için hayırlı evlat diliyorum kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?