Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba herkese. bat 10 aralik olan ne kadar cok kisi var ne guzel. Benim de bat tarihim 10 Aralik . Benim 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu bir defa az miktarda ve kesildi. lekelenmenin oldugu gece,gogus uclarimda uykudan uyandiran birkac saat suren yanma ve elektrik carpma hissi gibi bir seh yasadim. ara ara baş donmem ve surekli olmamakla birlikte hafif batmalar oluyor.heyecanla bekliyorum.

sen hamilesin içime doğuyor:) demedi deme kızın olacak:) arkadaşlarımın akrabalarımın bebeklerinin cinsiyetlerini hep bilmiştim :))

benim 6 günüm kaldı adetime, bugünü saymayayım 5 gün:) 2 gün önce ilk kez belirtilerim oldu. 2 gündür rahmimde tuhaf şeyler hissediyorum. kendi kendime ümitlendim. tam da aman ya 2019da bebek yaparım deyip kafaya takmamıştım:)) şimdi ara ara değişik şeyler oluyor rahmimde. dün akşam ilk kez rahmimde 1 dk boyunca karıncalanma oldu.

hayırlısı:)

canim merhaba. bugun burdaki guzel yurekli insanlar beni o kadar mutlu etti ki.sen boyle hisseden 3. kişisin. senin de batina az kalmis. insallah hep birlikte guzel haberler paylasiriz.canim insallah oyledir.

ayy yerleşme kanaması mı yaşadın acaba
çok sevindim 10 aralıkta hepinizi buraya güzel haberler vermek için bekliyor olacağım

ya
ayy yerleşme kanaması mı yaşadın acaba
çok sevindim 10 aralıkta hepinizi buraya güzel haberler vermek için bekliyor olacağım
ya canim insallah oyledir. adet olacagim diye ödüm kopuyor..adet oncesi kanama mi acaba dedim ama devam etmedi.kesildi hemen.çamasirimda gordum sadece.bugunu saymazsak 3 gun kaldi insallah. son gunler gecmiyor.

ya

ya canim insallah oyledir. adet olacagim diye ödüm kopuyor..adet oncesi kanama mi acaba dedim ama devam etmedi.kesildi hemen.çamasirimda gordum sadece.bugunu saymazsak 3 gun kaldi insallah. son gunler gecmiyor.
önceden böyle birşey yaşamış mıydın? yaşamadıysan muhtemelen yerleşme kanamasıdır çok az kaldı Allah'ım
aynen ben ve ailem dahil herkes regl gününde regl olmadım dememi bekliyor hepimiz stresliyiz

hayir canim yasamadim hic. yani adet oncesi boyle lekelenmem olmaz. lekelenme olur ve hemen sökülür adet başlar. bu kanama 2 gun once oldu. sonrasinda gelen giden yok.. iki buyuk damla seklinde hafif sivi koyu renkliydi.

hayir canim yasamadim hic. yani adet oncesi boyle lekelenmem olmaz. lekelenme olur ve hemen sökülür adet başlar. bu kanama 2 gun once oldu. sonrasinda gelen giden yok.. iki buyuk damla seklinde hafif sivi koyu renkliydi.
Ayy muhtemelen hamilesin annem de kız kardeşime hamileyken öyle olmuştu
Güzel haberlerin gelecek inanıyorum

Belirtilerin var mı canım :))
Ya günlerdir kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Dün akşam silik ikinci çizgi çıkmıştı ama bu sabah yaptım iki tane negatif çıktılar. Bata 6-7 gün var. Benim korkum hamile olmamaktan ziyade eğer değilsem kasık ağrıları hastalık belirtisi olabilir ya ondan korkuyorum.

Merhaba kizlar telefonum bozuldu yeni telefonbalana kadar malesef irtibat koptu.benim kan testi negatif cikti malesef

Mrb kizlar telefonum bozuldu yenisi gelene kadar irtibat koptu benim kan teati negatif cikti artik bidaki ay doktoruma gidicem ya asilam ya tup bebek der buyuk ihtimal tek tuole normal yoldan biraz zor gibi

Merhaba arkadaşlar adet günüm bugun henüz olmadım eger olmazsam yarın sabah test yapacagım kızlar son ilişkiden sonra 13 gün, yumurtlamadan da 15 gün geçmiş sizce bu ortalama ile idrarda cıkar mı? bana kalsa direkt kan verecegim ama ben kan veremiyoum biraz kötü oluyorum o yuzden ilk testte görmek istiyorum.

Benim 11 gün sonra çok çok silik çıkmıştı, idrar testinde deneyin isterseniz

Çıkanlar da var çıkmayanlar da erken gebelik testlerinden dene çıkmazsa ve regl olmazsan 1 hafta aralıklarla tekrarlarsın umarım hemen pozitif görürsün

Kızlar meraba korunmayı bıraktığımızdan beri adetim düzensizleşti 42 43 günde bir adet oluyodum 28 30. Gunlerde yumurtluyodum bu ay bana bişeyler oldu temelli 28. Gunde cok cok az bi akıntım oldu onu yumurtlama saydım ama her zamankinden daha azdı uzamıyodu ve hiçbi yumurtlama belirtimde yoktu o gunu genede değerlendirdik 42. Günde olmam lazımdı ama olmadım ben adetimi beklerken 44. Günde benden bolca şeffaf uzayan akıntı veldi ama baya bol yumurtlama belirtilerimde oldu o gunu ve ertesi gunu değerlendirdik şimdi üzerinden 6gün geçti bekliyorum salı doktora gidicem iyice kafam karıştı buay inşallah isteyen herkese ve banada hayırlısıyla bi bebek nasip eder rabbim

Kızlar ben yeni katıldım aranıza adetimden 3 gün geçti yarin sabah sizce idrr testinde görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…