sen hamilesin içime doğuyor:) demedi deme kızın olacak:) arkadaşlarımın akrabalarımın bebeklerinin cinsiyetlerini hep bilmiştim :))Merhaba herkese. bat 10 aralik olan ne kadar cok kisi var ne guzel. Benim de bat tarihim 10 Aralik . Benim 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu bir defa az miktarda ve kesildi. lekelenmenin oldugu gece,gogus uclarimda uykudan uyandiran birkac saat suren yanma ve elektrik carpma hissi gibi bir seh yasadim. ara ara baş donmem ve surekli olmamakla birlikte hafif batmalar oluyor.heyecanla bekliyorum.
canim merhaba. bugun burdaki guzel yurekli insanlar beni o kadar mutlu etti ki.sen boyle hisseden 3. kişisin. senin de batina az kalmis. insallah hep birlikte guzel haberler paylasiriz.canim insallah oyledir.sen hamilesin içime doğuyor:) demedi deme kızın olacak:) arkadaşlarımın akrabalarımın bebeklerinin cinsiyetlerini hep bilmiştim :))
benim 6 günüm kaldı adetime, bugünü saymayayım 5 gün:) 2 gün önce ilk kez belirtilerim oldu. 2 gündür rahmimde tuhaf şeyler hissediyorum. kendi kendime ümitlendim. tam da aman ya 2019da bebek yaparım deyip kafaya takmamıştım:)) şimdi ara ara değişik şeyler oluyor rahmimde. dün akşam ilk kez rahmimde 1 dk boyunca karıncalanma oldu.
hayırlısı:)
ayy yerleşme kanaması mı yaşadın acabaMerhaba herkese. bat 10 aralik olan ne kadar cok kisi var ne guzel. Benim de bat tarihim 10 Aralik . Benim 5 gun kala kahverengi lekelenmem oldu bir defa az miktarda ve kesildi. lekelenmenin oldugu gece,gogus uclarimda uykudan uyandiran birkac saat suren yanma ve elektrik carpma hissi gibi bir seh yasadim. ara ara baş donmem ve surekli olmamakla birlikte hafif batmalar oluyor.heyecanla bekliyorum.
ya canim insallah oyledir. adet olacagim diye ödüm kopuyor..adet oncesi kanama mi acaba dedim ama devam etmedi.kesildi hemen.çamasirimda gordum sadece.bugunu saymazsak 3 gun kaldi insallah. son gunler gecmiyor.ayy yerleşme kanaması mı yaşadın acaba
çok sevindim 10 aralıkta hepinizi buraya güzel haberler vermek için bekliyor olacağım
önceden böyle birşey yaşamış mıydın? yaşamadıysan muhtemelen yerleşme kanamasıdır çok az kaldı Allah'ımya
ya canim insallah oyledir. adet olacagim diye ödüm kopuyor..adet oncesi kanama mi acaba dedim ama devam etmedi.kesildi hemen.çamasirimda gordum sadece.bugunu saymazsak 3 gun kaldi insallah. son gunler gecmiyor.
hayir canim yasamadim hic. yani adet oncesi boyle lekelenmem olmaz. lekelenme olur ve hemen sökülür adet başlar. bu kanama 2 gun once oldu. sonrasinda gelen giden yok.. iki buyuk damla seklinde hafif sivi koyu renkliydi.önceden böyle birşey yaşamış mıydın? yaşamadıysan muhtemelen yerleşme kanamasıdır çok az kaldı Allah'ım
aynen ben ve ailem dahil herkes regl gününde regl olmadım dememi bekliyor hepimiz stresliyiz
Ayy muhtemelen hamilesin annem de kız kardeşime hamileyken öyle olmuştuhayir canim yasamadim hic. yani adet oncesi boyle lekelenmem olmaz. lekelenme olur ve hemen sökülür adet başlar. bu kanama 2 gun once oldu. sonrasinda gelen giden yok.. iki buyuk damla seklinde hafif sivi koyu renkliydi.
inşallah canim. o kadar cok istiyorum ki. Dunyalar benim olur.Ayy muhtemelen hamilesin annem de kız kardeşime hamileyken öyle olmuştu
Güzel haberlerin gelecek inanıyorum
Canım belirtilerin var mı??Kızlar bu test negatifmi adete 9 gün var
Belirtilerin var mı canım :))Şu teste de bakabilir misiniz? Bata daha bir hafta var ama dayanamıdm yaptım.
Ya günlerdir kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Dün akşam silik ikinci çizgi çıkmıştı ama bu sabah yaptım iki tane negatif çıktılar. Bata 6-7 gün var. Benim korkum hamile olmamaktan ziyade eğer değilsem kasık ağrıları hastalık belirtisi olabilir ya ondan korkuyorum.Belirtilerin var mı canım :))
Benim 11 gün sonra çok çok silik çıkmıştı, idrar testinde deneyin istersenizMerhaba arkadaşlar adet günüm bugun henüz olmadım eger olmazsam yarın sabah test yapacagım kızlar son ilişkiden sonra 13 gün, yumurtlamadan da 15 gün geçmiş sizce bu ortalama ile idrarda cıkar mı? bana kalsa direkt kan verecegim ama ben kan veremiyoum biraz kötü oluyorum o yuzden ilk testte görmek istiyorum.
Çıkanlar da var çıkmayanlar da erken gebelik testlerinden dene çıkmazsa ve regl olmazsan 1 hafta aralıklarla tekrarlarsın umarım hemen pozitif görürsünMerhaba arkadaşlar adet günüm bugun henüz olmadım eger olmazsam yarın sabah test yapacagım kızlar son ilişkiden sonra 13 gün, yumurtlamadan da 15 gün geçmiş sizce bu ortalama ile idrarda cıkar mı? bana kalsa direkt kan verecegim ama ben kan veremiyoum biraz kötü oluyorum o yuzden ilk testte görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?