erken gebelik testlerinden al kuzum mutlaka çıkar hayırlısı inşallahKızlar ben yeni katıldım aranıza adetimden 3 gün geçti yarin sabah sizce idrr testinde görebilir miyim
Normal testler den aldım , erken olanlardan almistim adet günümde gece yaptim ama negatif cıktı adetim de gelmeyince yarın sabah tekrar denicem inşAllah hayal kırıklığı olmazerken gebelik testlerinden al kuzum mutlaka çıkar hayırlısı inşallah
Geç döllenmeler kan testinde çıkıyor ancak üzülme Allahtan hayırlısı herşeyin inşallah iyi şeyler düşün iyi olsun inşallahNormal testler den aldım , erken olanlardan almistim adet günümde gece yaptim ama negatif cıktı adetim de gelmeyince yarın sabah tekrar denicem inşAllah hayal kırıklığı olmaz
Geç döllenme olduysa da çıkmayabilir. İnşallah hamilesindir canımNormal testler den aldım , erken olanlardan almistim adet günümde gece yaptim ama negatif cıktı adetim de gelmeyince yarın sabah tekrar denicem inşAllah hayal kırıklığı olmaz
Evet Allahtan ümit kesilmez hayırlısyla inşAllah sağlıkla gelsinlerGeç döllenmeler kan testinde çıkıyor ancak üzülme Allahtan hayırlısı herşeyin inşallah iyi şeyler düşün iyi olsun inşallah
İnşAllah canım normalde adetim düzenli gelir şimdi 3 gün gecikince insan ümitleniyorGeç döllenme olduysa da çıkmayabilir. İnşallah hamilesindir canım
Tabii ki hamileliğin en belirgin belirtisi regl gecikmesi zatenİnşAllah canım normalde adetim düzenli gelir şimdi 3 gün gecikince insan ümitleniyor
Daha önce bi kaç kişinin yorumunda okumuştum idrarda çıkmayıp da kanda çıkanları geç döllenmeden kaynaklanabiliyormuş. Acile gidip kan verebilirsin kanda çıkar varsaİnşAllah canım normalde adetim düzenli gelir şimdi 3 gün gecikince insan ümitleniyor
Olabilir canim pazartesiye kadar beklerim eğer gelmezse reglim mutlaka giderim kan tahlili için bide ara ara adet olacakmiş gibi bir his oluyor tuvalete gittiğimde akıntımın çoğaldiğini farkttm bugünDaha önce bi kaç kişinin yorumunda okumuştum idrarda çıkmayıp da kanda çıkanları geç döllenmeden kaynaklanabiliyormuş. Acile gidip kan verebilirsin kanda çıkar varsa
İnşAllah haber ederim mutlaka sizde var mi bir şeylerTabii ki hamileliğin en belirgin belirtisi regl gecikmesi zateninşallah bebeğin seninledir kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz
O bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerineOlabilir canim pazartesiye kadar beklerim eğer gelmezse reglim mutlaka giderim kan tahlili için bide ara ara adet olacakmiş gibi bir his oluyor tuvalete gittiğimde akıntımın çoğaldiğini farkttm bugün
Evett aynısı işte bende de öyle ama açıkcası lavobaya bile gitmekten korkar oldum o kırmızıları görürüm diyeO bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerine
Sizde hamilesiniz lütfen dua edinO bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerine
Aynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmenEvett aynısı işte bende de öyle ama açıkcası lavobaya bile gitmekten korkar oldum o kırmızıları görürüm diye
Hmmm benim de normalden daha fazla idrara çikıyorum inşAllah bebiş vardir :)Aynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmen
İnşallah vardır hayırlısıyla canım iliyorum zor ama sıkma kendini stres yapma veremde allah alanda allah bende hayırlısıyla vereceği zamanı bbekliyorum 4 5 gün once hastaneye gittim gebelik yok dedi doktor hala adet olmadım ama adet olmadıkcada insan umutlanıyo umut dünyası işte yapacak bişey yok dua edicez elimizden geldiğince çabalıycazHmmm benim de normalden daha fazla idrara çikıyorum inşAllah bebiş vardir :)
bende yok maalesef hayırlı zamanı bekliyorumO bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerine
Malesef ben sabah gegl oldumİnşallah vardır hayırlısıyla canım iliyorum zor ama sıkma kendini stres yapma veremde allah alanda allah bende hayırlısıyla vereceği zamanı bbekliyorum 4 5 gün once hastaneye gittim gebelik yok dedi doktor hala adet olmadım ama adet olmadıkcada insan umutlanıyo umut dünyası işte yapacak bişey yok dua edicez elimizden geldiğince çabalıycaz
Üzülme cnm dedim ya verende allah alanda allah hayırlı zamanda nasip eder rabbim İnşallahMalesef ben sabah gegl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?