Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
erken gebelik testlerinden al kuzum mutlaka çıkar hayırlısı inşallah
Normal testler den aldım , erken olanlardan almistim adet günümde gece yaptim ama negatif cıktı adetim de gelmeyince yarın sabah tekrar denicem inşAllah hayal kırıklığı olmaz

Normal testler den aldım , erken olanlardan almistim adet günümde gece yaptim ama negatif cıktı adetim de gelmeyince yarın sabah tekrar denicem inşAllah hayal kırıklığı olmaz
Geç döllenmeler kan testinde çıkıyor ancak üzülme Allahtan hayırlısı herşeyin inşallah iyi şeyler düşün iyi olsun inşallah

İnşAllah canım normalde adetim düzenli gelir şimdi 3 gün gecikince insan ümitleniyor
Tabii ki hamileliğin en belirgin belirtisi regl gecikmesi zaten inşallah bebeğin seninledir kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz

Daha önce bi kaç kişinin yorumunda okumuştum idrarda çıkmayıp da kanda çıkanları geç döllenmeden kaynaklanabiliyormuş. Acile gidip kan verebilirsin kanda çıkar varsa
Olabilir canim pazartesiye kadar beklerim eğer gelmezse reglim mutlaka giderim kan tahlili için bide ara ara adet olacakmiş gibi bir his oluyor tuvalete gittiğimde akıntımın çoğaldiğini farkttm bugün

Olabilir canim pazartesiye kadar beklerim eğer gelmezse reglim mutlaka giderim kan tahlili için bide ara ara adet olacakmiş gibi bir his oluyor tuvalete gittiğimde akıntımın çoğaldiğini farkttm bugün
O bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerine

O bende de var canım kasıklarım ağrıyor Adet sancısı gibi batmalar oluyor hafif bel ağrısı zaten çok benziyor adet belirtilerine
Evett aynısı işte bende de öyle ama açıkcası lavobaya bile gitmekten korkar oldum o kırmızıları görürüm diye

Evett aynısı işte bende de öyle ama açıkcası lavobaya bile gitmekten korkar oldum o kırmızıları görürüm diye
Aynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmen

Aynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmen
Hmmm benim de normalden daha fazla idrara çikıyorum inşAllah bebiş vardir :)

Hmmm benim de normalden daha fazla idrara çikıyorum inşAllah bebiş vardir :)
İnşallah vardır hayırlısıyla canım iliyorum zor ama sıkma kendini stres yapma veremde allah alanda allah bende hayırlısıyla vereceği zamanı bbekliyorum 4 5 gün once hastaneye gittim gebelik yok dedi doktor hala adet olmadım ama adet olmadıkcada insan umutlanıyo umut dünyası işte yapacak bişey yok dua edicez elimizden geldiğince çabalıycaz

Malesef ben sabah gegl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…