Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

aslında eşim istemiyor o yüzdende 1 temmuzda adet oldum 12 sine kadar korunmadık 12sinden 22 sine kadar(tehlikeli dönemde) korunduk.şimdi 31 ine kadar yine korumasız devam.Ama sanırım kadınlarım içinde içten içe bir istek oluyor mu ne :kedi:

Kac senelik evlisiniz. Hayirlisi artik Allahtan bende simdi regl oldum neyse simdi hamile kalmadim. bende en tehlikeli zamanlar da hap almayi un utmusum neyse ki atlattim olsaydi da fena olmazdi hazirlamistik kendimizi ama hayirlisi olsun artik sen de hapla mi korunuyorsun ?

daha yeni sayılır 10 aylık evliyim.hayır canım hap almıyorum ben.gün yöntemiyle korunuyoruz.sanada geçmiş olsun bu arada.bayanlarda öyle bişey var işte daha erkende dese içten içe istiyoruz sanki.

bende yeni evliyim 6 aylik bende galiba o yonteme gecicem onun yurtdisin da makinasi cikmis hergün idrar testi yapiyorsun sana günün olup olmadigini söylüyormus

selam kızlar benımde adet olucak gıbı sıddettlı karnım agrımıstı göguslerım herzaman gergınlesıyordu adet zamanında.adet olucam dıye beklerken bır gun gectı ıdrar testı yaptım bende evde yoktur dedım ama kıpkırmızı ıkı cızgı cıkmıstı ısteyen herkese nasıp etsın Allahım

günaydın buralardayım.adet olmayı bekliyorum yarın itibariyle bakalım artık herkese günaydınopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan :CüvCüv: :lepi: tebrik ederim canım.darası isteyen herkezin başına.sana bir soru sormak istiyorum.Adet tarihin geçmeden önce test yapmışmıydın ve çıkmışmıydı? birde belirtilerin nelerdi?

canım bu ay adete 3-4 gün kala test yapıp negatif çıktığı için bu ay olacağını sanmıyorum.önümüzdeki ayda 1 ay korunmayı düşünüyorum.çünkü ilişki sırasında sol tarafımda acıma oldu bu ay kist fln oldu heralde.yasmin diye bir hap var o düzenliyor.daha önce kullanmıştım.kistleride geçiriyor.ama arkadaşın biri korumaz o hap demişti.ben koruyor diye biliyorum.senin fikrin varmı sinem.bu arada inşallah seninde bebeğin olur :ecrin_bebek:

Koruyor canim benim arkadasim onunla korunuyor cok memnun ayni zamanda cocuk emziriyor,

ya bişey sorucam orada birileri var mı? şimdi ben bu gün yine dayanamadım test yaptım.yarın adet günüm. baktım tek çizgi ama atmayın diyolar ya çantama koydum.5 saat sonra baktım.hafif bi kırmızı çizgi daha çıkmış.gerçi geçen ay adet olacagım gün yapmıştım o zamanda böyle sonradan çift çizgi belimişti.ama aynı gün adet oldum.şimdi acaba yarın adet olurmuyum ben yoksa

canim 30. dk. dan sonra dogru olmuyor bilgin olsun silik cizgi 4 -5 dk. icinde ciksaydi hamileydin ama simdi bilmiyorum

kac yasindasin Fulya

27 yaşındayım canım.hayır çizgi 5-6 saat sonra fln çıktı.halada öyle duruyor.3-4 gün önce yaptığım teste baktım.onda yok.dün yaptığımda var ama çok geç çıktı sanırım adet olacağım için biraz yükseldi bekleyince o çıktı.bu gün adet olmam lazım öyleyse.yinede insanın içinde bir şüphe oluyor adet olsamda rahatlasam.pazartesiye kadar olmazsam kesin var bişeyler derim.hiç geçikmez benim adetim.bu gün olmam lazım.en kötü ihtimal yarım pazartesiye asla sarkmaz.belimde ağrıyor zaten bu gün olurum heralde.CADIARZU

merhaba benim 30 unda hastalığım başladı 7sinde bitti 17 sinde ilişkiye girdim bugün 3 günüm geçti hasta olmadım aceba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mı yardım lütfen çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…