sen istiyormusun bebek ilk bebek mi olucak ? aslinda idrar testi tam cikmiyormus negatif cikipta hamile kalani cok duydum ben. Kan testi yap en iyi sonuc valla benim de olmam gerekti dün ama olmadim yarin da olmazsam bende cuma alicam bakalim ama hehangi bir belirtisi yok belki beim hap almam karistigi icin ondan gecikti adetim
Kac senelik evlisiniz. Hayirlisi artik Allahtan bende simdi regl oldum neyse simdi hamile kalmadim. bende en tehlikeli zamanlar da hap almayi un utmusum neyse ki atlattim olsaydi da fena olmazdi hazirlamistik kendimizi ama hayirlisi olsun artik sen de hapla mi korunuyorsun ?
selam kızlar benımde adet olucak gıbı sıddettlı karnım agrımıstı göguslerım herzaman gergınlesıyordu adet zamanında.adet olucam dıye beklerken bır gun gectı ıdrar testı yaptım bende evde yoktur dedım ama kıpkırmızı ıkı cızgı cıkmıstı ısteyen herkese nasıp etsın Allahım
canım bu ay adete 3-4 gün kala test yapıp negatif çıktığı için bu ay olacağını sanmıyorum.önümüzdeki ayda 1 ay korunmayı düşünüyorum.çünkü ilişki sırasında sol tarafımda acıma oldu bu ay kist fln oldu heralde.yasmin diye bir hap var o düzenliyor.daha önce kullanmıştım.kistleride geçiriyor.ama arkadaşın biri korumaz o hap demişti.ben koruyor diye biliyorum.senin fikrin varmı sinem.bu arada inşallah seninde bebeğin olur :ecrin_bebek:
kac yasindasin Fulya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?