İnşAllah canım Allah aratmasınÜzülme cnm dedim ya verende allah alanda allah hayırlı zamanda nasip eder rabbim İnşallah
O kokuyu bende hissediyorum adetim 4 gün gecikti 2 önce yapmıştım negatifti ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzuAynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmen
Adete 7 gün kala ben baya erken öğrendim :)O kokuyu bende hissediyorum adetim 4 gün gecikti 2 önce yapmıştım negatifti ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu
canım kanda mı öğrendin? idrar testinde de mi? kandaysa değer kaç çıkmıştı? birde öğrenmeden önceki belirtilerini paylaşırmısın?Adete 7 gün kala ben baya erken öğrendim :)
İdrarda öğrendim her gün test yapmaya devam ettim. Kan testini adet tarihimi 4 gün geçince yaptırdım çünkü burda bi çok kişi kimyasal gebelikten bahsetmişti sonradan üzülmek istemedim. Kandaki değer de 3933 çıkmıştıcanım kanda mı öğrendin? idrar testinde de mi? kandaysa değer kaç çıkmıştı? birde öğrenmeden önceki belirtilerini paylaşırmısın?
Ben 5 gün gecikme sonrası bugün hastalandım çok umutlanmıştım oysaki
Ben 5 gün gecikme sonrası bugün hastalandım çok umutlanmıştım oysaki
Belli olsa da olmasa da bence o kadar erken öğrenmeye çalışmayın sonrasında kimyasal oluyor başka bişey oluyor hüsrana uğrayan çok oldu burdaKızlar sizce ilişkiden 8 gün sonra kanda kesin gebelik belli olur mu yoksa yanılma payı varmıdır
Canlarım teşekkürler. Anketimizi de oylarmısınız rica etsem. Şeniz Bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız dilerim kızlar hihoyyyt
Benim günüm geçtiğinde çok net belirgindi çizgim. Doktora bi görün canım. Kimyasal da olabilir. Ya da geç döllenme bilemiycem.Testim bu şekilde henüz gecikmem 5 gün oldu kanda 0.22 çıktı düşük fakat mide bulantısı kusmam çok sizce nedir
Hayalet bir çizgi görünüyor ama kan tahlilinde kesin çıkarbattan bir gün önce gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?