Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Aynı psikiloji bende de oldu gerçi hala var :) ama farklı olarak ben idrarımda koku hissettim normalde olmazdı olsa bile sabah olurdu ama şimdi günün her saatinde var çok su içmeme rağmen
O kokuyu bende hissediyorum adetim 4 gün gecikti 2 önce yapmıştım negatifti ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu

Herkese merhaba, normalde esimle korunuyoruz ama adet bitiminden iki gun sonra korunmadan birlkte olduk sizce hamile olma ihtimalim varmi dun test yaptim negatif cikti adetim 2 gun gecikti

canım kanda mı öğrendin? idrar testinde de mi? kandaysa değer kaç çıkmıştı? birde öğrenmeden önceki belirtilerini paylaşırmısın?
İdrarda öğrendim her gün test yapmaya devam ettim. Kan testini adet tarihimi 4 gün geçince yaptırdım çünkü burda bi çok kişi kimyasal gebelikten bahsetmişti sonradan üzülmek istemedim. Kandaki değer de 3933 çıkmıştı aşırı göğüs hassasiyeti idrarda ağır bi koku adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım canım:)

Kızlar sizce ilişkiden 8 gün sonra kanda kesin gebelik belli olur mu yoksa yanılma payı varmıdır

Testim bu şekilde henüz gecikmem 5 gün oldu kanda 0.22 çıktı düşük fakat mide bulantısı kusmam çok sizce nedir

Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor,bide gögüslerimde şişlik var gibi bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…