Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benimde oyle oldu bi cikti teste snra cikmio siz ne durumdasiniz

Merhaba arkadaşlar. Adetine 6 yada 7 gun kaldi büyük ihtimalle 6 gün. Bugün bi heves idrar testi aldım yaklaşık 3 saatlik sadece 2 bardak su ve bir türk kahvesi içtiğim idrarimla yaptım ve negatif. Kendimi kandırıyorum daha var diyorum ilk idrar deildi diyorum ama yine olmadı. 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay 6. Denememizdi. Acele ediyorsun diyorlar ama benm hikayem malesef çok kötü. 9 ay önce doğum sonrası oğlumu kaybettim. Çok zor günler geçiriyorum üstüne tekrar olmaması bebi çok uzuyor

Ay oyle demeyin benimde ole olabilirmi o zaman tuh gecmis olsun insallah sorun olmaz hic
İnşallah bakalım. Kimyasal dedi ilk gittiğim doktor ama kimyasal değil çünkü değer artmaya devam ediyor. İkiye katlanmıyordu normalde ama son değerim 332 den 610 a çıktı yani katlanmış. Dış gebelikten korkuyordum doktor baktı alttan şimdilik dış gebelik gözükmüyor sağlıklı olabilir dedi. Haftaya belli olur umarım.

Sy insallah bi problem olmaz kucagina alirsin simdi bende kortum.ya ole.biseymi varki test mi yaptrsam bnde acaba sen ne zamn yaptrdin tam olarak braz daha bekleyim olmazsam

Sy insallah bi problem olmaz kucagina alirsin simdi bende kortum.ya ole.biseymi varki test mi yaptrsam bnde acaba sen ne zamn yaptrdin tam olarak braz daha bekleyim olmazsam
Günün 1 hafta geçtikten sonra yap bence kesin olsun. En azından kimyasal gebelik ihtimali ile strese girmezsin

Merhabalar ben yeni üyeyim arkadaşlar Ekim 10 da kürtaj oldum bebeğim karnımda 6 haftalıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık iki doktora gittim korunmayı bir ay oldu bıraktım tekrar bebek istiyoruz yeni evliyim adetim 2 gün gecikti erken gebelik hassas test aldım negatif çıktı benim gibi olan var mı acaba hamile miyim ilk bebeğimi adetim den 10 gün sonra kanda öğrendim

Herkese merhaba, en son adetim 2 aralikti, 1 ocak 3 ocak ve 5 ocakta idrar testi yaptim negatif cikti ve hala adette olmadim. Adeti gectikten sonra idrar testinde ne gatif gorup sonradan pozitif olan var mi? Varsa yazarsa sevinirim. :)
Bu arada ilk cocugumu 1 gun gecikmeden sonra idrar testinde ogrenmistim. :)

Olabilir yaa gec dollenmis olabilir.. bende 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse.. bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test alip yapacagim cunku adetlerim asla gecikmez

Olabilir yaa gec dollenmis olabilir.. bende 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse.. bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test alip yapacagim cunku adetlerim asla gecikmez

Merhaba Masal, ben 9. gün regli oldum . 8. gündede kan testi yaptırmıştım boşuna. aslında negatifse negatfmiş benim durumum. bir daha test yapmama gerek yokmuş. sende durum nedir

Merhaba Masal, ben 9. gün regli oldum . 8. gündede kan testi yaptırmıştım boşuna. aslında negatifse negatfmiş benim durumum. bir daha test yapmama gerek yokmuş. sende durum nedir

Merhaba az once test aldm yaptım negatif aslında beklemiyodum dedigim gibi bu yasima kadar hic gecikmedi adetim en fazla 1 gun gecikmistir bugun 4 gun oldu olmadim.. negatifi gordum. Kan tahlili verecegim bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar betam 1080 adetimden 8 gün geçti sizce normal mi değerim Dr cumartesi tekrralayalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…