- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
Benimde oyle oldu bi cikti teste snra cikmio siz ne durumdasinizYa günlerdir kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Dün akşam silik ikinci çizgi çıkmıştı ama bu sabah yaptım iki tane negatif çıktılar. Bata 6-7 gün var. Benim korkum hamile olmamaktan ziyade eğer değilsem kasık ağrıları hastalık belirtisi olabilir ya ondan korkuyorum.
Hamileymişim ama şu anda da sağlıklı mı değil mi endişesi var. Haftaya doktora gidicem tekrar, belli olacak sağlıklı mı değil mi diye.Benimde oyle oldu bi cikti teste snra cikmio siz ne durumdasiniz
Ay oyle demeyin benimde ole olabilirmi o zaman tuh gecmis olsun insallah sorun olmaz hicHamileymişim ama şu anda da sağlıklı mı değil mi endişesi var. Haftaya doktora gidicem tekrar, belli olacak sağlıklı mı değil mi diye.
İnşallah bakalım. Kimyasal dedi ilk gittiğim doktor ama kimyasal değil çünkü değer artmaya devam ediyor. İkiye katlanmıyordu normalde ama son değerim 332 den 610 a çıktı yani katlanmış. Dış gebelikten korkuyordum doktor baktı alttan şimdilik dış gebelik gözükmüyor sağlıklı olabilir dedi. Haftaya belli olur umarım.Ay oyle demeyin benimde ole olabilirmi o zaman tuh gecmis olsun insallah sorun olmaz hic
Sy insallah bi problem olmaz kucagina alirsin simdi bende kortum.ya ole.biseymi varki test mi yaptrsam bnde acaba sen ne zamn yaptrdin tam olarak braz daha bekleyim olmazsamİnşallah bakalım. Kimyasal dedi ilk gittiğim doktor ama kimyasal değil çünkü değer artmaya devam ediyor. İkiye katlanmıyordu normalde ama son değerim 332 den 610 a çıktı yani katlanmış. Dış gebelikten korkuyordum doktor baktı alttan şimdilik dış gebelik gözükmüyor sağlıklı olabilir dedi. Haftaya belli olur umarım.
Günün 1 hafta geçtikten sonra yap bence kesin olsun. En azından kimyasal gebelik ihtimali ile strese girmezsinSy insallah bi problem olmaz kucagina alirsin simdi bende kortum.ya ole.biseymi varki test mi yaptrsam bnde acaba sen ne zamn yaptrdin tam olarak braz daha bekleyim olmazsam
Oyle yapayim ya insallah sorunsuz bi hamileligin olsun canimGünün 1 hafta geçtikten sonra yap bence kesin olsun. En azından kimyasal gebelik ihtimali ile strese girmezsin
Canim ne yptin merk ettim bn adet oldum azda gldi bu ay niyeyse idrar yine yptim yoktu anlmdim haytlrlisiGünün 1 hafta geçtikten sonra yap bence kesin olsun. En azından kimyasal gebelik ihtimali ile strese girmezsin
Merhaba adetinizden 13 gun sonra yaptiginiz tek testlemi ogrendiniz yoksa oncesinden testler yapmismiydinizBen hamileliğimi adet olmam gerekn gunden 13 gun snra öğrendim :)
Herkese merhaba, en son adetim 2 aralikti, 1 ocak 3 ocak ve 5 ocakta idrar testi yaptim negatif cikti ve hala adette olmadim. Adeti gectikten sonra idrar testinde ne gatif gorup sonradan pozitif olan var mi? Varsa yazarsa sevinirim. :)
Bu arada ilk cocugumu 1 gun gecikmeden sonra idrar testinde ogrenmistim. :)
Olabilir yaa gec dollenmis olabilir.. bende 4 gun kala test yaptim negatif cıktı ama tum belirtilerim vardi neredeyse.. bugun 3 gundur geciyo yarin tekrar bi test alip yapacagim cunku adetlerim asla gecikmez
Merhaba Masal, ben 9. gün regli oldum . 8. gündede kan testi yaptırmıştım boşuna. aslında negatifse negatfmiş benim durumum. bir daha test yapmama gerek yokmuş. sende durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?