- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
aynen cnm herseyimiz aynı sat bat ☺ama yarıni26 gun dongum normalde bugun olmam lazim ama iste catlama gec oldugu icim gecikir heralde
Bugun yaptim test ama negatif cikti zatenaynen cnm herseyimiz aynı sat bat ☺ama yarıni
Bekle yarın bat günü çünkü
Vallahii agziniz bal yesin umudumuzu kaybetmeyelim insallah cikar
mod düşürmek yokVallahii agziniz bal yesin umudumuzu kaybetmeyelim insallah cikar
Bat ne zamanKızlar benim de yumurtlama 12 ocaktı test yapsam çıkar mı erken mi adet belirtilerim var sanki korkuyorum
24 ocakBat ne zaman
Yumurtlama 6 acak pardon24 ocak
Bence gününü bekle derim ama elinde varsa gebelik testi bi yap ama çıkmazsa da üzülme çoğu insanda cikmayabiliyor24 ocak
Ben bekleyeyim en iyisi adet günüm de gelmezse yapayım boşuna şimdiden canım sıkılmasınBence gününü bekle derim ama elinde varsa gebelik testi bi yap ama çıkmazsa da üzülme çoğu insanda cikmayabiliyor
Tmm cnm haberdar et beni olur mu ?Ben bekleyeyim en iyisi adet günüm de gelmezse yapayım boşuna şimdiden canım sıkılmasın
Tamam canım inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz :)Tmm cnm haberdar et beni olur mu ?
NasippTamam canım inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz :)
Adetim erken geliyor canım.. İnşallah senden güzel haberler alırızTmm cnm haberdar et beni olur mu ?
mod düşürmek yokdua edip yarın görmemek için genelde bu sayfada olmuyorum yarın beni haberdar et olur mu ? Etiket yap gorebileyim
Benim normaldr dun adet olmam lazimdi ama yumurtam 18.gun catladi bu yuzden adetimde gecikir mi?Benimde erken yumurtlama oldu 11günde 12. 15.gün sonra çıkar diyolar benim bugün 9.gün 3 gün sonra idrar testi yapsam yada 5 gün sonra çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?