Geç döllenme olabilir o yüzden sende canım yumurtan çatladıkdan sonra üstüne 15 yada 12 gün say batın kaçındaBenim normaldr dun adet olmam lazimdi ama yumurtam 18.gun catladi bu yuzden adetimde gecikir mi?
12sinde oldy o zaman 24unden sonra mi olcak normalde 20siydiGeç döllenme olabilir o yüzden sende canım yumurtan çatladıkdan sonra üstüne 15 yada 12 gün say batın kaçında
Insallah hepimiz guzel haberler aliriz sende bidahaki ay ins al guzel haberleri benimde kasiklarim agriyk sanki hastalancak gibi ama psikolojim bozuldh artik
Benim de 3 gün erken geldi canım
Heralde öyle olur canım12sinde oldy o zaman 24unden sonra mi olcak normalde 20siydi
Mrbalar sizden bi konuda bilgi istesem yardımcı olabilir misiniz? geç döllenmenin nasıl olduğunu bi türlü anlayamıyorum.. geç yumurtlayınca diyorsunuz ya hani, şimdi diyelim ki ilişki oldu, geç yumurtlama gününe kadar spermler zaten ölmüş olmuyorlar mı? Geç yumurtlayınca nasıl döllenme oluyor ki? Dölleyecek sperm kalmaz? Anlamadığım nokta neresi onu da anlamadım bi açıklayabilirseniz çok sevinirimCanim, normalde adetten 14 gun sonra yumurtlama oluyor ve yumurtlamadan 14gun sonrada adet oluyorya bayanlar, sen 14 degilde 24.gun yumurtluyorsun ona da 14 gun ekledigin gun adet oluyorsun, sen hesaplamani 14.gun yumurtladim diye yapiyorsun normal adet tarihinde kan bakiyorsun beta çıkmıyor, normal olarak gec yumurtladigindan kanda beta gec cikiyor
şöyle anlatayım sana,şimdi biz bebek isteyenler düzenli bir şekilde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ya,yani doktorların dediği gibi bir gün dur bir gün bekle gibi,diğer adete kadar böyle düzenli ilişkiye girersen spermler kadının vücudunda 48-72 saat arası canlı kaldığında senin yumurtladığın anda içeride canlı bekleyen hep sperm olmuş oluyor,normalde kadınlar 14.günde yumurtluyor ya mesela senin o ay yumurtan 22.gün çatladı,ama içerde düzenli ilişkiden kaynaklı spermler de var canlı bekliyorlar,senin adet günün geldi senin hesaplarına göre ama daha 22.gün çatlayan yumurta döllenme sürecini tamamlayıp kana beta salgılanmamış olduğundan senin testlerin negatif gösteriyor.yada adet günü mesela birisi test yapıyor 400 çıkıyor birisi yapıyor 40 çıkıyor,işte bu aradaki farkın doktor geç döllenmeden olacağını söylüyor,tabiki geç döllenince bebekte haftasına göre geriden geliyor gibi duruyor,umarım anlatabilmişimdir canımMrbalar sizden bi konuda bilgi istesem yardımcı olabilir misiniz? geç döllenmenin nasıl olduğunu bi türlü anlayamıyorum.. geç yumurtlayınca diyorsunuz ya hani, şimdi diyelim ki ilişki oldu, geç yumurtlama gününe kadar spermler zaten ölmüş olmuyorlar mı? Geç yumurtlayınca nasıl döllenme oluyor ki? Dölleyecek sperm kalmaz? Anlamadığım nokta neresi onu da anlamadım bi açıklayabilirseniz çok sevinirim
Çok ama çokk teşekkür ederimmmmşöyle anlatayım sana,şimdi biz bebek isteyenler düzenli bir şekilde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ya,yani doktorların dediği gibi bir gün dur bir gün bekle gibi,diğer adete kadar böyle düzenli ilişkiye girersen spermler kadının vücudunda 48-72 saat arası canlı kaldığında senin yumurtladığın anda içeride canlı bekleyen hep sperm olmuş oluyor,normalde kadınlar 14.günde yumurtluyor ya mesela senin o ay yumurtan 22.gün çatladı,ama içerde düzenli ilişkiden kaynaklı spermler de var canlı bekliyorlar,senin adet günün geldi senin hesaplarına göre ama daha 22.gün çatlayan yumurta döllenme sürecini tamamlayıp kana beta salgılanmamış olduğundan senin testlerin negatif gösteriyor.yada adet günü mesela birisi test yapıyor 400 çıkıyor birisi yapıyor 40 çıkıyor,işte bu aradaki farkın doktor geç döllenmeden olacağını söylüyor,tabiki geç döllenince bebekte haftasına göre geriden geliyor gibi duruyor,umarım anlatabilmişimdir canım
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim canım ama merak ettim 18 gün çok uzun bi süre? Bu kadar zamana belli etmedi mi hiç?18 gün gecikince öğrendim keşke 1 hafta daha bekleseydim sonra ogrenseydim dedim. Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Benim zaten adetim hep gecikirdi 9 10 gün 10 günü geçince hamileysemde en azindan biraz daha gec öğreneyim kalp atışını vs duyayim diye bekledim en sonunda test yaptım acele etmemeyi hep düşünüyordum daha önce dış gebelikte yaşadığım içinHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim canım ama merak ettim 18 gün çok uzun bi süre? Bu kadar zamana belli etmedi mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?