Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Mrbalar sizden bi konuda bilgi istesem yardımcı olabilir misiniz? geç döllenmenin nasıl olduğunu bi türlü anlayamıyorum.. geç yumurtlayınca diyorsunuz ya hani, şimdi diyelim ki ilişki oldu, geç yumurtlama gününe kadar spermler zaten ölmüş olmuyorlar mı? Geç yumurtlayınca nasıl döllenme oluyor ki? Dölleyecek sperm kalmaz? Anlamadığım nokta neresi onu da anlamadım bi açıklayabilirseniz çok sevinirim

Merhaba kızlar..
Benim 1 oğlum var 5 yaşında Allah bağışlar inş. Yaklaşık 3 aydır bebek düşünüyoruz korunmuyoruz.
Sat 23 aralık ve dün adet günümdü olmadım ama regl tarihime 4 gün kala kan testi yaptırdım 0,1 di yani negatif. Ve 3 gündür bulantı içindeyim hani psikolojik de değil çünkü kan tahlilinden sonra vazgeçmiştim. Midemi üşüttüm diye nane limon içip duruyordum. Regl geçince acaba dedim Şimdi beklemedeyim ama ihtimal var mıdır?? Başına böyle durum gelen var mı??
Bir de velev ki hamile değilim bu ovulasyon testi nasıl yapılır neye göre ilişki olur anlatabilir misiniz??

şöyle anlatayım sana,şimdi biz bebek isteyenler düzenli bir şekilde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ya,yani doktorların dediği gibi bir gün dur bir gün bekle gibi,diğer adete kadar böyle düzenli ilişkiye girersen spermler kadının vücudunda 48-72 saat arası canlı kaldığında senin yumurtladığın anda içeride canlı bekleyen hep sperm olmuş oluyor,normalde kadınlar 14.günde yumurtluyor ya mesela senin o ay yumurtan 22.gün çatladı,ama içerde düzenli ilişkiden kaynaklı spermler de var canlı bekliyorlar,senin adet günün geldi senin hesaplarına göre ama daha 22.gün çatlayan yumurta döllenme sürecini tamamlayıp kana beta salgılanmamış olduğundan senin testlerin negatif gösteriyor.yada adet günü mesela birisi test yapıyor 400 çıkıyor birisi yapıyor 40 çıkıyor,işte bu aradaki farkın doktor geç döllenmeden olacağını söylüyor,tabiki geç döllenince bebekte haftasına göre geriden geliyor gibi duruyor,umarım anlatabilmişimdir canım

Çok ama çokk teşekkür ederimmmm

Bat tarihim bugün ama regl olmadım henüz yumurtam geç çatladı sanırım bu ay ağrılarımla hissediyorum çünkü yarın sabah notmal gebelik testi yapsam çıkar mı erken gebelik testi mi yapmalıyım? Hiç belirtim yok ne gebelik nede regl ağrım sızım hiçbirşeyim yok

arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim canım ama merak ettim 18 gün çok uzun bi süre? Bu kadar zamana belli etmedi mi hiç?
Benim zaten adetim hep gecikirdi 9 10 gün 10 günü geçince hamileysemde en azindan biraz daha gec öğreneyim kalp atışını vs duyayim diye bekledim en sonunda test yaptım acele etmemeyi hep düşünüyordum daha önce dış gebelikte yaşadığım için

Anlıyorum canım çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş...

Merhaba günaydın kızlar benimde 12.günüm hafif kan geldi ama adet gibide değil genemi hüsssrannnn

Arkadaşlar ben bu sabah bir prediktör bir de normal idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı, adet gecikmemin 5. günü, artık kesin sonuçtur dimi? 6 ocakta tek bir ilişki olmuştu.. kan testine gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…