Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
E Elifnurcan kesin sonuç olmayabiliyor, benim 22 gün sonra ancak pozitif çıktı Ama daha kan testi yaptırmadım.
Gerçekten mi yaa korktum şu an birçok kişi beklenen adet gününden kaç gün önce bile idrar testinde silik çizgi görerek öğrendiğini yazmış, 18 yada 22!gün falan çok uzun bir süre.. bu kadar geç çıkmasının bi açıklaması olması lazım, sizin yaşadığınız geç döllenme dedikleri şey mi acaba? Geç döllenmeyi de hala tam anlayamadım gerçi nasıl olduğunu? Herhalde geç döllenme için 2 günde 1 sık sık ilişki gerekiyor. Benim sadece tek bir gece 1 ilişkim olmuştu, bu durumda geç döllenmeden söz edilebilir mi bilgisi olan?

Canim seni korkutmak istemem ama olacağı varsa 1 gece bile olur. Eltim doğum yaptığı sırada yaninda ki bir kız vardi vajinismusu vardi eşi üstüne bosalmista hamile kalmıştı yeter ki ol emri verilsin olmayacak sey yok. Ki bana da doktorlar normal yolla zor diyordu ama bu ay hamile kaldim
Sen kesin net sonuç icin bekleme kan testi yaptır tekrar bu kadar yıpratma kendini. Idrar testleri her zaman doğru sonuç da vermiyor ben bile değerim güzelken test yaptığımda adetten 3gun gecmisti sonuç silik gibiydi neredeyse. Sinir olmuştum. Sende en iyi sonucu kan testi ile alırsın

Anladım canım çok teşekkür ederimm sizin adınıza çok sevindim inş sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz bebeğinizi.. ben dediğiniz gibi bi kan testi yaptırayım en kesin sonuç o olacak.. tekrar çok teşekkürler..

Sağol, Allah razi olsun canım, inşallah seninde korkun yersiz olur yakinda adet olursun rahatlarsın. Sadece korktuğun ile kalırsın inşallah.

Cok dogru bir tespit canim erken ogrenenler yumurtamasi erken olanlar en dogrusu yumurtamanin uzerine 14 gun sayip ogun testi yapmak

Kızlar bugün adet günümdü.Normalde adetime 5 gün kala göğüs ağrım başlardı.Bu kez tam bugün başladı.Ve dün gece ve bugün ara ara bıçak saplar gibi kasiklarıma ağrı girip çıkıyor sürekli değil ama canımı yakıyor.Cok arada belim ağrıyor hafif.Baska belirtim yok.26 günde bir adet olurum normalde sabahtan gelir.Bugun artık akşam oldu gelen giden yok.Hic adetim geçilmezdi.Bana biraz yorum yapsanız Bir de coraspin içiyordum ben bu ay bıraktım kullanmayı.Onu biraktiğim için de gecikmiş olabilir mi . yarin test yapsam olur mu

Reglme 4 gün vR bu sabah negatif bütün erken belirtiler var aslında ama 4 gün diye çıkmadı belki de.. Hassas gebelik testi markası bilen varmı?

Ben bir önceki gebeliğim de 1 gün gecikmeyle idrar testinde öğrenmiştim. Bence test yarn yap garanti olsun :) inş hamişsindir :)

Ben burada baya okudum geç çıkanlar olmuş bence en iyisi kan testi cnm.. Hem bu ay olmazsa diğer ay olursun inşallah
Insallahh canım 1 senedir hep öyle diyoruz. Gecikmem hic olmaz ondan ümitlendim . Predictor hassas diye güvendim. Silik bile değildi . Yarın da olmazsam kan veririm artik

Insallahh canım 1 senedir hep öyle diyoruz. Gecikmem hic olmaz ondan ümitlendim . Predictor hassas diye güvendim. Silik bile değildi . Yarın da olmazsam kan veririm artik

Bende bugün yaptım negatif çktı 4 gün var benim ama gittikçe ümitsizleşiyorum bende.. Artık zamanını beklicem bende.. İkimizde bol şans

Kızlar resmen iki gündür bütün belirtiler kayboldu belirti olunca insan yine biraz olur inşAllah diyor ama geçince umudum biraz gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…