- 9 Eylül 2018
- 94
- 44
- 8
- 37
Benim 4 gün var Erken gebelik testi aldım yarn sabah yapıcam sonucu paylaşırm10 gün var .senin
Tamam güzel haberlerini bekliyoruzBenim 4 gün var Erken gebelik testi aldım yarn sabah yapıcam sonucu paylaşırm
Kızlar ya yine yaziyorum ben . Burda sizinle paylaşmak iyi geliyor bana . Benim bugün de adetim gelmedi . Yarin 3.gun olucak gecikmenin. Ama bugün 2 ayrı test yaptım ikiside baya negatifti . Göğüslerim iyice ağrımaya başladı. Çok az akintim var şeffaf bazen beyaz . Arada geliyor . Böyle 2 gün gecikmenin negatif vermesi normal mi ya . Benim gibi olan var mi sonradan hamile olduğunu ogrenen
İdrar testi pozitif. .Kan testi negatif... Bat 3.
çok ilginç olmuş canım. hcg değerin kaç çıktı?
ben de dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı.0,02 yani imkansız gibi bişy.. Bende anlamadım. Yani pozitif çıkıp sonra negatif oldu iyice üzdü..
ben de dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı.
bata 3 gün var.
ben de güvenmeyeyim o zaman belli olmuyor demek ki.
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah gelecek aya gebe olursun sağlıkla kucağına alırsın
Kızlar merhaba,
Kendime ait bir konum da var ama rahat duramıyorum. Aralık ayında regl oldum ve yasmini bıraktım. Ocak ayı içinde gereken günleri değerlendirdik eşimle. Adetim 7 gün gecikti, bugün 7.gün. Başlarda sancı gibi ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi ama sonra onlarda geçti.
Yasmini bırakınca olabilir gecikme normal diyorlar bende öyle düşünüyorum ama şeytan dürtüyor işte anlarsınız. Bu arada gecikmenin 2.günü test yaptım evde negatifti. Sizce olabilir mi? Ne bileyim geç döllenme ya da idrarda çıkmamış olabilir mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Haklısın canım da işte yasminden sonra normal deniyor hep korkuyorum kan testinde negatifi görmekten, Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Test yaptır diyorsun yani? Geç döllenme konusunda bir bilgin var mı öyle bi şey varsa yine de çıkar mı acaba?Ben gidip kan testi yaptırırdım artık 7 gün geçmiş kesin çıkar.
Haklısın canım da işte yasminden sonra normal deniyor hep korkuyorum kan testinde negatifi görmekten, Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Test yaptır diyorsun yani? Geç döllenme konusunda bir bilgin var mı öyle bi şey varsa yine de çıkar mı acaba?
İdrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan gördüm de seninki değişik olmuş canım, üzülme regl zamanının üstünden 3-4 gün geçir sabret inşallah hayırlı haberler alırsın. Bir tane daha idrar testi yapayım bari bende, o negatifler yok mu o negatiflerValla bende dün idrar testinde pozitif gördüm bgn kan testinde negatif gördüm Artık benimde kafam iyice karıştı... Benim daha Regl zamanım geçmedi bence sen önce madem kendin evde idrar yap ordan bir fikir edin.. Sonra napçağına karar verirsin. Hepimizin korkusunegatif çkması
İdrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan gördüm de seninki değişik olmuş canım, üzülme regl zamanının üstünden 3-4 gün geçir sabret inşallah hayırlı haberler alırsın. Bir tane daha idrar testi yapayım bari bende, o negatifler yok mu o negatifler
Kendimden çok umudum yok ama sen bir kere de olsa idrarda pozitifi görmüşsün canım inşallah gebesindir, yeter ki sabret adetinden sonra birkaç gün hayırlısıyla alırsın sonuçları. Ben şimdi merak ederim haber ver buraya. Güzel duana da çokça amiiinAy inşallah ikimizinde pozitife döner yaa.. Valla benimde beklemekten başka çarem kalmadı...
Kendimden çok umudum yok ama sen bir kere de olsa idrarda pozitifi görmüşsün canım inşallah gebesindir, yeter ki sabret adetinden sonra birkaç gün hayırlısıyla alırsın sonuçları. Ben şimdi merak ederim haber ver buraya. Güzel duana da çokça amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?