Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ay valla pozitif ten sonra negatif oldu ya kahroldum ne yalan Ssöylym.. Ben de kendim için pek ümidim yok ama.. Yazışalım kuzum burdan haberleşelm
Bende çok şaşırdım tersini duyduğum olmuştu ama hiç moralini bozma az daha bekle ümidini kaybetme olmazsa da canımız sağolsun önümüzdeki ay olur inşallah. Anlaştık canım, bekliyorum güzel haberlerini

Iyi aksamlar bayanlar benim adetim bugun 2 gun gecikti sabah test yaptim ama cikmadi ben tiroit icin ilac kullaniyorum ondan gecikmis olabilir mi adetlerim normalde cok duzenlidir cok merak ediyorum neden boyle oldugunu insallah hamisimdir

Kızlar dün iş çıkışı dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım, gün içinde de çok su içerim içmeden yapın diyorlar ama dayanamadım. Silik bir çizgi bile yok o derece, kan testi yaptırmayacağım çıksa çıkardı dün gecikmenin 7.günüydü of of

Yani seni ümitlendirmek gibi olmasın ama gerçekten sabah ilk idrarla ve gün içindeki idrarla arasında fark oluyor. Keşke brz daha sıksaydın dişini sabah ilk idrarınla yapsaydın..

Yani seni ümitlendirmek gibi olmasın ama gerçekten sabah ilk idrarla ve gün içindeki idrarla arasında fark oluyor. Keşke brz daha sıksaydın dişini sabah ilk idrarınla yapsaydın..
Günaydın Alerjikvaka'cım. Doğru söylüyorsun aslında, heyecan işte öyle yapıverdim bir anda. Sabahın ilk idrarıyla yarın bir daha şansımı deneyeyim madem

Kızlar erken gebelik testi yapan var mi aranizda ?
Adeti 2 gün geçince ben yapmıştım canım başta negatif çıkıp 20 dk sonra silik çizgi çıkmıştı ama 10 dkdan sonra dikkate almayın diyorlar gecikmenin 7.günü yani dün akşam normal test yaptım o da negatif

Erken olan testler gösteriyor mu acaba 4 veya 5 gün kala ?

Kızlar sımdı test olayı kısıden kısıye degısıyor. Benım ılk gebelıgımde sılık cızgıyle 40kusurdu degerım. Sımdıkı gebelıgımı doktor kontrolunde ogrendım 720ydı deger hemen eve gecınce test yaptım hatıra saklayayım dıye ondada sılık cıktı yanı sız dusunun. Kımısının 50 ıle kopkoyu cıkarken benım 720 ıle sılık cıkmıstı. Adetınız 1hafta gecmeden kopkoyu cıkmıyo en azından bende oyle oldu. Insallah tez zamanda hamıle kalırsınız. Belırtılerınız var mı adet gecıkmesı harıcınde

Adet gecikmesi olmadi henüz :) 8 gün var adetime kasıkta ağri bel ağrısı var bide akıntım gelirdi hep ama kesildi birden anlamadim

Rabbim meleklerini sana bağışlasın canım valla bilemedim ki ben yaptım 2.gün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı 20 dk sonra siliğe döndü. dün yaptım 7.gün yaptım normal test negatif çıktı hiçbir şey anlamadım

Yanii normal ucuz testler mi iyi yoksa erken gösterenler mi

Benim durumumu anlatıym kısaca.. Erken test negatif ucuz test pozitif kan negatif.. Reglme 2 gün kaldı :)) valla regl zamanını beklemeyince biz kendi kendimizi delirtiyoruz.. Bence derin bir nefes al ve Reglnin gecikmesini bekle :)

Ben erken test aldim ama yapmayi düşünmüyorum şuan belki 2 gün öncesi fln yapabilirim bide poşetini açtm teste bakmak için orda da açtiktwn sonra kullanmaniz gerke yazıyor öyle dursa olmaz mi ki sonucta kullanilmamiş

Yukaridaki ankette de beklenen adet gününden 5 gün öncesi öğrenmiş çoğu kişi

Bencede canım.. Bende artık ümit yok inşallah sende vardır bebiş
Benim de kendimden hiç umudum yok canım valla ne olacak bu halimiz böyle? Senden güzel haber duymayı çok istiyorum olmazsa da canını sıkma sakın önümüzdeki ay olur inşallah destek veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…