Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benim de kendimden hiç umudum yok canım valla ne olacak bu halimiz böyle? Senden güzel haber duymayı çok istiyorum olmazsa da canını sıkma sakın önümüzdeki ay olur inşallah destek veririz birbirimize

Cumartesi Regl günüm. Yine bakıcaz ama olcam belliiki.. Belirtiler Regl yönünde ..

Elbette görcez ümidimizi kaybetmiyorum gönülden istiyoruz evrene pozitif enerjimizi yayıyoruz ve minik oluşumlarımızı bekliyoruz

Ben Regl oldum arkadaşlar. Demekki neymiş en doğru sonucu yine kan testi veriyormuş. Size tavsiyem deneyimle sabit idrar testini erkenden olsa geçte olsa reglniz gecikmeden yapmayın yanıltıyor. Kan testi 3-4 gün öncesinden %90 kesin sonuç veriyor ama geç döllenme nedeniyle eğer Regl tarihiniz gecikirse 3-4 gün sonra kan testi tekrarlamak fayda var.

Canım bende kan verdim dün akşam bende hamile değilmişim hala adette olmadım

Mrb kızlar benim de gecikme olmaz pek bi kere temmuz ayında 5-6 gün gecikmişti. Bu ayda 2-3 gündür adet olamadım sadece beklenen adet günümde sadece bir damla açık kırmızı kan geldi hani parmağız kesilir bir damla damlar ya öyle bişiydi peçeteye geldi onun dışında da ara ara çok açık kahve ovulasyon zamanındaki gibi akıntı var ama baya az. Test yaptım battan bir gün sonra ve ikinci gün negatif. Ovulasyon testiyle deneyim dedim onda da ikinci çizgi çoktı ama çok koyu değildi.sizce ne yapmalıyım ya?

2 gün kala öğrendim arkadaşın zoru ile test yaptım beklemeyi düşünüyordum garanti olsun diye :)

Canim ovulasyon testinin fotografi varsa atar mısın. Bende ovu. Testi ile öğrendim hamile olduğumu bir nevi. Yardimci olmaya calisayim.

Canın Dün yapmıştım bunu. Kaçıncı gün ovulasyon testiyle öğrendin? Normal gebelik testinde negatif çıktı ama dün

Eklentiler

• image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 112
Bunu da şimdi yaptım canım. Gebelik testim de yok evde hala adet de olmadım bi de böyle üşüyorum sanki ateşim var gibi bisıcak gibiyim ateşim 36.9 gün içinde çlçtüm ama.

Eklentiler

• 29F2EC5B-5161-44E0-9D4B-A83495C3C746.webp
    9 KB · Görüntüleme: 184
Bunu da şimdi yaptım canım. Gebelik testim de yok evde hala adet de olmadım bi de böyle üşüyorum sanki ateşim var gibi bisıcak gibiyim ateşim 36.9 gün içinde çlçtüm ama.

Yanlış fotoğraf koymusum canım pardon. Ama benim ki tam ovu zamanında nasil cikiyor cizgilrr oyle çıkmıştı sanki yumurtlama zamani gibi. Saninki baya silik sanki.

Resimler yok ama sanırım resim attın evet silik

Yanlış fotograf atmışım canim kaldirdim o yuzden ama benimkiler ovu zamanında nasil cift cizgi çıkıyor oyleydi sanki yumurtlama zamaninda ki gibi adetteb 1gun once yapmıştım galiba

Bence bata ne kadar kaldığından ziyade ovulasyondan ne kadar gün geçtiği önemli 8 -12 gün sonrası kesinlikle idrar testinde öğreniliyor.
Bunun aksini yasayan var mı acaba bana umut olabilecek

3gün geciktim ovulasyonu bu ay takip etmedim hiç. Adet bir gün geçince testnegatifti daha da yapmadım. İşin enteresan tarafı adet sancım da geçti arada kramp az az ağrı oluyor ama adet olmam gereken günki gibi değil. Bugün pembe az akıntı oldu yine yapışkan gibi. Ovulasyon belki de adete yakın bir günde oldu inşAllah öyle olmuştur ya ümidim yok gerçi

Merhaba hanımlar. Dün akşam gebelik testi yaptım resimdeki gibi çıktı. Çok sevindim tabiki. Bu sabah da laboquick erken gebelik testi yapayım iyice belli olur dedim ama tam bir hüsran. Negatif çıktı. Sizce durum nedir?

Eklentiler

• IMG_20190203_114634.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 194
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…