Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Cok silik bir cizgi görüyorum canim ben.

Sağdaki dün gece soldakide bu sabah yaptım var 4 gün geçmişti

Eklentiler

• 20190203_101615.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 243
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de gördüm silik çizgiyi ve çok sevindim fakat bu sabahki erken gebelik testinin negatif çıkmasına çok üzüldüm. Nedenini anlayamıyorum.

Canim erken gebelik testlerinde niyeyse cok sevinen gormedim duymadim erken gebelik testinden ise normal ucuz testler daha sağlıklı sonuç alan duydum genelde. Kac gün gecti adetinden ya da kac gun var.
Bende gebeligimi öğrendiğimde bu kadar bile belli degildi cizgim bakan göz kör olur cinstendi ama şükür yarın 7haftanin icerisine girecegiz inşallah.

Adetlerim düzensiz fakat 20 ocakta yumurtlama oldu. Bugün 14.gün yani normalde adet olunması gereken gün. Kasıklarım ve karnımda ağrı var. Telefonun ışığıyla çektiğim için daha silik gözüküyor, aslında gözle bakılınca alenen ip gibi pembe bir çizgi var. Yazdıkların bana umut verdi. Allah razı olsun

Hanımlar adetime bugünü saymazsak 4 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım silik cılız bir ikinci çizgi çıktı çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20190203_121105.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 234

Bende gördüm canım cizgiyi insallah gun be gun koyulaşır minigine saglikla kavuşursun. Benim 1hafta gec döllenme olduğundan dolayı adete 3gun kala cok silikti. Sen yarın tekrar test yap canım koyulaşır inşallah bebisin seninle inşallah

Hanımlar adetime bugünü saymazsak 4 gün kaldı ve dayanamayıp test yaptım silik cılız bir ikinci çizgi çıktı çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun inşallah her geceb gün daha net cizgi görürsün 9ay sonra sağlıkla kucagina alırsın kuzunu insallah.

İnşallah inşallah Allah razı olsun

Adet gunume 10 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama kadiklarimda batmalar ve agri oluyor. Goguslerimde de agri hissediyorum. Testi cok erken yaptim sanirim

Adet gunume 10 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama kadiklarimda batmalar ve agri oluyor. Goguslerimde de agri hissediyorum. Testi cok erken yaptim sanirim
Erken gebelik testi de olsa o kadar erken göstermez karalar bağlamayın ben de erken gebelik testi yaptım 5 gün var ve çok silik çıktı üstelik su tüketimine göre de değişir ne zaman göstereceği .bu benim testim

Eklentiler

• IMG_20190203_121105.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 198

Bu sabah kusunca bi anda heycana kapildim bakim dedim. Bu kadar erken kusma olurmu acaba ?

Bu sabah kusunca bi anda heycana kapildim bakim dedim. Bu kadar erken kusma olurmu acaba ?
Gebelik kişiye özeldir benim yumurtladıktan sonra her gün midem yandı hala da devam ediyor başlarda gece uyandırıyordu artık akşam yatirmiyo bile ama genele bakarsak bu belirti değil çünkü çok erken vs vs inşallah meleginiz sizinledir

Bence pozitif görünüyor bu şekilde çıkıp hamile olan bir çok insan gördüm burada inşallah vardır göbişinde miniğin :)

Kizlar sizce giderek pozitivmi oluyor? Ignem 23 asilamam 25 olduda :)

Eklentiler

• 861C0FFE-DEBC-4F6E-88D0-C996C60312F8.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 185
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…