Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ben 2.ci gebeşiğimde adetime 2 gün kala öğrendim hemde çok silik çıkmıştı hergün yaptım sonra rengi zaman geçtikçe koyulaştı hemde sağlık ocağında bedava verilen testlerdendi

merhaba benim 30 unda hastalığım başladı 7sinde bitti 17 sinde ilişkiye girdim bugün 3 günüm geçti hasta olmadım aceba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mı yardım lütfen çok korkuyorum

Olabilirsin tam tehlikeli zaman oluyor bir test yap cikabilir 3 gün gecmisse niye korkuyorsun ki saglik olsun selda

merhaba benim 30 unda hastalığım başladı 7sinde bitti 17 sinde ilişkiye girdim bugün 3 günüm geçti hasta olmadım aceba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mı yardım lütfen çok korkuyorum

canım sanırım bekarsın ve öğrencisin o yüzden endişeleniyorsun.evet tam orta dönem hamile olabilirsin tehlikeli dönem olduğu için bi test al yap çıkar.bizede haber ver merak ederiz.

sinemcik bende adet olmadım canım. :umursamaz: bakalım bu gün olucakmıyım.

ama öyle bile olsa herşeyin bir çaresi var üzme kendini.stres yaparsan adet olacağın varsada gecikir unutma.gerçi stres yapmamak elince değildir ama:))güzel haberini bekliyoruz.

valla bilmem ki ablacım acayip stres yaptım bakalım bugün test yapacam kesin karar verdim eğer varsa ona kıyabilcemi sanmıyorum ama bilmiyorum yaa çok kötü bi durum

valla bilmem ki ablacım acayip stres yaptım bakalım bugün test yapacam kesin karar verdim eğer varsa ona kıyabilcemi sanmıyorum ama bilmiyorum yaa çok kötü bi durum

canım şuan evlenme gibi bi durumun yoksa mecburen kıycaksın öyle değilmi? inşallah böyle bişeye gerek kalmaz ama hemen test al yap bence gününde geçmiş neyi bekliyorsun.varsa bişey hemen öğren canım daha geç olmadan

bence de kiyma selda ilk anneligin senin icin ömür boyu vicdan azabi olur ama yinede sen bilirsin evlenme durumunuz varsa evleninin bu durumu erkek arkadasinla da paylas ve onun da fikirlerini al. Ama zaten böyle bir durum olursa da onun sana demesi gerekiyor evlenmeliyiz diye umarim yasin cok kücük degildir canim . Kac yasindasiniz ?

ben adetimin gecikmesinden 5 gün sonra öğrendim silikde olsa belliydi ama 3.günde hiçbir belirti yoktu 1 hata geçmeden yapmama kararı almıstık ama o gece uyuyamayınca eşime dedimki aşkım ben hamileyim hemen test yaptık uyanır uyanmaz ilk idrarla hemende cıktı ertesi gun yine yaptık 2. çizgi daha da netti

Nbr fulya nasilsin nasil gidiyor ne oldu sen oldun mu regl ?

merhaba sinem.benim hala gelen giden yok.bakalım artık.oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok.karın ağrısı fln var.belkide ilk kez stresten gecikmiştir bilemiyorum.sen nasılsın?

merhaba sinem.benim hala gelen giden yok.bakalım artık.oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok.karın ağrısı fln var.belkide ilk kez stresten gecikmiştir bilemiyorum.sen nasılsın?

Bende iyiyim tsk. :)) bebis geliyor olmasin sende bir test alip yap bence hamilelik belirtileride öyleymis adet olur gibi oluyormus ayy ins. hamilesindir fulya Hayirli neyse o olsun < hakkinda....

Bende Merak ettim dogrusu SELDA`yi

benn geldim mrblar test yaptım 2. çizgi silik bi şekilde çıktı 10 dakika sonra filan çıktı çok silikti sizce tekrarlayımı bi daha yoksa kesinmidir

ya ben daha 18 deyim 10 ağustosta 19 olucam o diyor evlenelim isteteyimm ama ben bu duruma aileme nasıl açıklarımm kii ooff

ahh canim ya burdayiz yeni okudum msj. niye böyle bir seyi yaptiniz peki bak daha en güzel cagindasin hamile olabilirsin silikde ciksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…