merhaba benim 30 unda hastalığım başladı 7sinde bitti 17 sinde ilişkiye girdim bugün 3 günüm geçti hasta olmadım aceba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mı yardım lütfen çok korkuyorum
merhaba benim 30 unda hastalığım başladı 7sinde bitti 17 sinde ilişkiye girdim bugün 3 günüm geçti hasta olmadım aceba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkar mı yardım lütfen çok korkuyorum
canım sanırım bekarsın ve öğrencisin o yüzden endişeleniyorsun.evet tam orta dönem hamile olabilirsin tehlikeli dönem olduğu için bi test al yap çıkar.bizede haber ver merak ederiz.
evet bekarım çok korkuyorum bana dua edin olmasın yoksa normal şartlarda olsa bende çok isterdim eğer cesaret edip yapabilirsem bugün akşama kesin haber veririm cevapler için tşkrler
valla bilmem ki ablacım acayip stres yaptım bakalım bugün test yapacam kesin karar verdim eğer varsa ona kıyabilcemi sanmıyorum ama bilmiyorum yaa çok kötü bi durum
Nbr fulya nasilsin nasil gidiyor ne oldu sen oldun mu regl ?
selda yaptin mi testi canim ??
merhaba sinem.benim hala gelen giden yok.bakalım artık.oldum sanıyorum gidip bakıyorum yok.karın ağrısı fln var.belkide ilk kez stresten gecikmiştir bilemiyorum.sen nasılsın?
valla bilmem ki ablacım acayip stres yaptım bakalım bugün test yapacam kesin karar verdim eğer varsa ona kıyabilcemi sanmıyorum ama bilmiyorum yaa çok kötü bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?