anketi onayladım .tam adet gününde öğleden sonra dayanamayıp yaptım ikinci çizgi 5 dk sürmedi çıktı silikti.ertesi sabah bir daha yaptım tam net iki çizgi çıkmıştı.
Son adet tarihim 23 aralıktı ve ben 13 ocakta kan testi yaptırdım değerim 10.2 çıktı kesin değildi yani...
Sonra 15 ocakta idrar testi yaptım silik çizgiyi ilk defa gördüm çok heyecanlıydı.
16 ocakta tekrar kan testş yaptırdım ve değerim çıkmış şuan hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inş.
kızlar adet günümde yaptım çok silik çıktı...ertesi gün kan verdim ve hamile oldugumu ögrendim.silik çizgi bile hamile oldugumuzu gösterirmiş...
kızlar adetime 5 gün var dün yaptım çok silik çıktı acaba hamilemiyim bugün bida yapıcam
benimde adetim 6 şubat bende bekliyecem o güne kadar ama okadar çok heycanlıyım ki
bu arada oğlumda 3 gün gectikden sora oğrenmiştim hamile olduğumu hemde pat diye cıkmıştı 2.cizgi
Allah isteyen hrkeze nasip etsin
selam kızlar ben de oğluma hamileyken adeti 2 gün geçtikten sonra öğrenmiştim, şimdi ikinci bebişi bekliyoruz ve adetime 4 gün var, meraktan ölmek üzereyim acaba denesem mi hayal kırıklığına uğrar mıyım ki?
bence bekle derim bende 5 gün geçince yaptım 2 gün önce öğrendim.adeti geçince daha net çıkıyo
benim adetime 4 gun vardi hassas testi yapip belli olmustu :) simdi ise 4 haftalik hamisim..Allahim tum isteyenlere nasipeder insallah
kızlar bu hassas test nedır benım adet gectı kaç gun gectı bilmıyorum cunkı ben her ayın aynı gunu olmuyorum 31ekım 27 kasım 26 aralıkta olmsutum en son hala olmadım bugun yaptım ama 2dakka bekeldım tek çizgi cıktı attım bende ne dersınız acıl yorum yapın deneyımlı arkadaslar yardımmmmmmmm.zaten hamiş değilimdir deedım karnımda agrıalr varrr zaman zaman azalıyor zaman zaman şiddetlenıyor tamam oldum dıyorum tık yok:))) aldııgm testte d ile baslayan bişiydı adını tam hatrlamıyorum 3 liraya aldım galıba sizinkınde değilkaydirigubbakcemile
2dakka bekledım.sonra bana az bekeldın dedıler gittim çöpten aldım baktım hala tek çizğiydi ne dersıncanim senin adet gunun gecti ise normal hamilelik testde olur yani.. simdi benim adet gunumu 4 gun vardi diye erken belirten testlerden aldim ama senin buna gerek yok cunku zaten adet gunun gecmis.
test yaptiginda ne kadar bekledin sonuc icin ?
2dakka bekledım.sonra bana az bekeldın dedıler gittim çöpten aldım baktım hala tek çizğiydi ne dersın
Evet baya az beklemissin..bence o yaptigin testi unut ve bir daha test yap..bu sefer 5 dk bekle. Cunku ikinci cizgi hemen gelmez zaten..bende gelmedi mesela bir kac dk sonra belli olmustu. Yine yap bence canim.
yınemı yaapyım sence canımmmm..ya ne biliyim ilk çizği sak dıye cıkınca bende attım beklemenın anlamı yok dedım.kelebekcım kafam cok karısık 27 ekım 26 aralıkta olmsutum işte hala olmadım sabah gene fena sancıyla uyandım tamam dedım kesın olcam bugun gene olmadım agrım azaldı .ozaman akşam alayım sabahmı yaparım bu kes sence umutlanayımmı yoksa 1subata kadar bekleyımmı şutarafagitti
ozaman akşamdan test alayım sabah erkenden kalakyım idrarı bekletmem gerekems demı direk koyabılırım.zaten yarın da regl olmazsam dr a giticem yarın akşam yada ctesı sabah kız dur heyecanladım ya ınankı kelebek regl olcak gibi arılarım olmasa umutlancam ama agrım var işte o canımı sıkıyorr:a015:Ay insallah hamilesin. bence sabah test yap. 10 saniye idrarda duracak sonra bir kenara koy. ve 5dk sonra tekrar bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?