Kızlar adetime 4 veya 5 gün var sizce ne zaman test yapmaliyim ????
Aşılamalardan anlamam ama bence pozitif çıkmışKizlar sizce giderek pozitivmi oluyor? Ignem 23 asilamam 25 olduda :)
Bence kesinlikle Reglnin gecikmesini bekleyip kan testi yaptır.Merhaba hanımlar. Dün akşam gebelik testi yaptım resimdeki gibi çıktı. Çok sevindim tabiki. Bu sabah da laboquick erken gebelik testi yapayım iyice belli olur dedim ama tam bir hüsran. Negatif çıktı. Sizce durum nedir?
Bugün kan verdim sonuç 0. İnanamıyorum çok üzgünüm.Bence kesinlikle Reglnin gecikmesini bekleyip kan testi yaptır.
tecrübeli hnmlar çizgi görebilen varmı yoksa benm uydurmammı ?
bata 4 var
Bugün kan verdim sonuç 0. İnanamıyorum çok üzgünüm.
3 gün kala öğrenmiştim maalesef kurtajla sonuçlandı.
Bazen hiç olmıcak gibi geliyor..
Merhaba.Ben yaklastirinca gordum.Belli belirsiz.Her gun yapin bence.Git gide koyulaşir.Insallah vardir.tecrübeli hnmlar çizgi görebilen varmı yoksa benm uydurmammı ?
bata 4 var
Allah razı olsun inşallah koyulaşırrr amin amin amin :)Merhaba.Ben yaklastirinca gordum.Belli belirsiz.Her gun yapin bence.Git gide koyulaşir.Insallah vardir.
Bende görüyorum sabah yine yapcam inş koyu çıkarO kadar çok istiyorum ki o ikinci çizgiyi olmasa da görür hale geldim ama ben görüyorum
Guzel haberlerinizi bekliyorum.:)Allah razı olsun inşallah koyulaşırrr amin amin amin :)
Kötü deneyimler umutsuzluğa sürüklüyor sanırımBanada öyle geliyorneden böyle hissediyoruz acaba
Merhaba kizlar
Adetin baslangic 9 ocak
bitis 13 ocak
Pazar gunu erken gebelik testi yaptim negatif çıktı sizce erken mi bati mi beklesem ya sabirsizlaniyorum artik olsum istiyorum erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuc alabiliriz ki sizce ne yapayim nolur yardm edin kizlar
Ayrıca bugünki idrar testim de daha silik koyulaşmadı tam. İnşallah dış gebelik falan değildir kese falan görünür. Dış gebelik yaşauan var mo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?