Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bence kesinlikle Reglnin gecikmesini bekleyip kan testi yaptır.

tecrübeli hnmlar çizgi görebilen varmı yoksa benm uydurmammı ?
bata 4 var

Eklentiler

• 60F2F5FC-6470-46E8-88DB-F266F2EB226F.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba kizlar
Adetin baslangic 9 ocak
bitis 13 ocak
Pazar gunu erken gebelik testi yaptim negatif çıktı sizce erken mi bati mi beklesem ya sabirsizlaniyorum artik olsum istiyorum erken gebelik testinde en erken ne zaman sonuc alabiliriz ki sizce ne yapayim nolur yardm edin kizlar

Kızlar bugün betahcg yaptırdım 109 çıktı. Adetim gecikeli 5 gün oldu. İlk gün çıkmadı testte sonra ovulasyon yaptıım onlarda da silikti koyu olması lazım dedi hatta gruptan bazıları. Anlayacağınıx ovulasyona fln bakmayın yalan

Ayrıca bugünki idrar testim de daha silik koyulaşmadı tam. İnşallah dış gebelik falan değildir kese falan görünür. Dış gebelik yaşauan var mo?

Adete 6 gün kala diyorlar bu erken gebelik testlerinden sonuç alabilmek için canım. Sabırsızlanma elinde sonunda öğreneceksin zaten :) inşallah miniğin seninledir

Ayrıca bugünki idrar testim de daha silik koyulaşmadı tam. İnşallah dış gebelik falan değildir kese falan görünür. Dış gebelik yaşauan var mo?

Amin inşallah canımm bu arada hayırlı olsun miniğin seninle sıkıntısız ilerler inşallah :) geç döllenme dedikleri olay olmuş olabilir bence. Dış gebeliği daha önce yaşamadım ama arkadaşlarım var inanılmaz ağrılar olduğunu söylüyorlardı. Bir doktorla görüşmeni tavsiye ederim. Kese 1000li değerlerde görünüyormuş bu kişiden kişiye değişiyor tabi. Doktor görüşmesinden sonra iyi haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…