Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Doğru söylüyorsun canım. Biraz yaşama sevincimi yitirdim kimyasaldan sonra elbet bir gün olacak buna inanıyorum ama işte bilemedim ikilemdeyim bir yanım umut dolu bir yanım yorgun.
Aynı psikolojideyim Allah'ım en hayırlı zamanda bize de isteyen herkese de nasip eder inşallah canım bu günler de geçer inşallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah Ağrım az ara ara oluyor kasıklarım kasılıyor ara belim incesen ağrıyor. Midem çok yandı. 5gün gecikmeye 109 düşük mü? O yüzden mi geç gebelik plabilir dediniz? Ayrıxa arkadşlarınız gecikmeyle mi başlamış ağır olan ağrıları ? Kanama ya da kahve akıntı fln olmuş mu? Bence bi damla kan oldu hafif de pembe akıntı

Gecikmeden itibaren normalden çok fazla bel kasık ağrısı olduğunu söylüyordu evet kanaması da vardı ama yoğunlunu bilemicem şimdi. Silik çıkıyor idrar testi falan dedin ya ondan geç döllenme olabilir dedim canım. İçinde çok şüphe olduğunu seziyorum akışına bırak herşeyin yolunda gidecek inşallah :)

Çok teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider hakkımızda hayırlısı canım :)

Arkadaşlar merhaba iki aydır çocuk düşündüğümüz için neredeyse tüm sayfaları okudum :) geçen ay bi çok belirti ürettim kendi kendime ama sonuç olumsuzdu . Bu ay tek bir belirtim bile Yok bata 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım ilk 3 4 dakika birşey görmedim yaklaşık 1 saat sonra baktığımda çok çok zor görünen bir çizgi vardı . 9.30 dan 13.50 ye kadar İdrarımı tutup su içmeyip tekrar test yaptım bu sefer 5 6 dakikada biraz daha belirgin bi çizgi çıktı gene ne dersiniz bi Ümit var mıdır sizce ?

Çok teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah her

Çizgi çıktıysa elbette var :) üstelik adetine daha 4 gün varmış idrar testleri genelde adetten 1 hafta sonra sonuç verir ama seninki 4 gün varken çıkmış ümit olmaz mı canım :) iyi haberlerini bekliyoruz umarım miniğin seninledir

Ay inşallah canım şimdi bakıyorum baya baya çizgi yani inanamıyorum yarın sabah tekrar test yapıcam ama zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)

Adete 6 gün kala diyorlar bu erken gebelik testlerinden sonuç alabilmek için canım. Sabırsızlanma elinde sonunda öğreneceksin zaten :) inşallah miniğin seninledir
inşallah canım ya bata 5 gun var acaba tekrarlasam mı testı sızce ne yapayım 3 şubat pazar gunu yaptgım erken gebelık testın 15 dk bekledım sonrasında attım ikinci çizgi çıksa bıle geçerliliği olmaz dıye
acaba akşam tekrar test yapsam mı ne dersınız

Birazcık sabırlı olup adetini beklemenden yanayım canımm adet öncesi sonuçların hepsi yanılma payı çok yüksek benimde daha 9 gün var şimdiden milyonlarca test yapasım var ama doğru olanı yapacağım sabırla bekleyeceğim kendimi ne kadar umut doldurursam o kadar çok üzülüyorum çünkü

Haklısın canm hepimizin hakkında hayrlısı olsun insallah bir an once biz de guzel haberlerimizi alırız

Herkese merhabalar.
Benim adetlerim düzensiz ve sat den itibaren 38.gündeyim. Genelleme yaparsam 35 günde bir adet oluyorum. Ama bu ay henüz olmadım ve idrar testimde hayalet bir cizgi gördüm gibi sizce hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• 20190205_174056_HDR.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 195
Herkese merhabalar.
Benim adetlerim düzensiz ve sat den itibaren 38.gündeyim. Genelleme yaparsam 35 günde bir adet oluyorum. Ama bu ay henüz olmadım ve idrar testimde hayalet bir cizgi gördüm gibi sizce hamilelik olabilir mi?

Ben göremedim ama fotoğraf kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım minişin seninledir canım bir kaç gün sonra testi tekrarla bakalım :)

Herkese merhabalar.

Çok çok belirsiz ama gördüm canım benimde bugün ilk yaptığım test aynı böyleydi fotoğrafta neredeyse hiç görünmüyordu. İnşallah ikimizde mutlu haberi alırız en kısa zamanda

Teşekkür ederim cevaplar için evet resimde çok görünmüyor doğrusunu isterseniz benim umudum da yok ama yinede sormak istedim. Beyaz bir akıntım var, sürekli şişlik hissediyorum, çabuk açlık hissediyorum. Öyle işte... Hakkımızda hayırlısı
Ben göremedim ama fotoğraf kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım minişin seninledir canım bir kaç gün sonra testi tekrarla bakalım :)

Çok çok belirsiz ama gördüm canım benimde bugün ilk yaptığım test aynı böyleydi fotoğrafta neredeyse hiç görünmüyordu. İnşallah ikimizde mutlu haberi alırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…