Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum bat a 8 gün varken bir sebepten acile gittim hamilelik ihtimaline karşı kan testi yaptılar sonucu görmedim ama gebelik Yok dediler olmuş olsa sizce çıkar mıydı?

Son düzenleme:
Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :)

Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :)

Eklentiler

• 1D6D65E0-4C67-4D43-8278-B6A5E46C6536.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 131
  • 79733C78-6B87-45C4-89C8-907460024D57.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 5D81C693-23AD-4BBA-8772-C212733FC99F.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar bata 2 gün var ara ara kasıkta ağri oluyor ama bide adetim gelecekmiş gibi hissediyorm sarı akintım var sizce test yapsam çıkar mi eğer hamilrlik varsa

Kızlar bata 2 gün var ara ara kasıkta ağri oluyor ama bide adetim gelecekmiş gibi hissediyorm sarı akintım var sizce test yapsam çıkar mi eğer hamilrlik varsa
Çıkar canim benim 3 gun kala cikmistir

Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum bat a 8 gün varken bir sebepten acile gittim hamilelik ihtimaline karşı kan testi yaptılar sonucu görmedim ama gebelik Yok dediler olmuş olsa sizce çıkar mıydı?

8gun zaten cok erken canım cikmamaso cok normal.

8gun zaten cok erken canım cikmamaso cok normal.
Ay inşallah canım bugün sabah tekrar test yaptım ilk 5 dakika birşey göremedim 1 saat sonra baktığımda yine çok silik çizgi vardı hala aynı duruyor atmadım. Ama olsa dün silikti bugün biraz belirginleşmesi lazımdı sanırım ama olmadı yarın son testimi denicem

Uzun vakit gectiktenn sonra cikan sonuclar yaniltici canım.

Biliyorum ama dün yaptığım testin biri bir saat sonra çizgi çıktı . öğlen tekrar yaptım onda hemen 5 dakika işinde çıktı o yüzden kafam karıştı

Test sonucuu 5dk icinde cikmasi gerekiyor normalde canım sonrasi yanılgı oluşturabiliyor maalesef.

Adetiniz geçince mi yaptiniz
Hayır adete 3gun kala yapmıştım.

Test sonucuu 5dk icinde cikmasi gerekiyor normalde canım sonrasi yanılgı oluşturabiliyor maalesef.

Hayır adete 3gun kala yapmıştım.
Himm tamam canim sağolasin demiştim ya peçeteye pembe geldi de yine adet olacakmişim gibi hissediyorum ama bir daha gelmedi bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…