Derhal ciktiysa evet benimkiler hep bekledikden sonra cikiyodu malesef negativdiSizce gebelik var mı
Çıkar canim benim 3 gun kala cikmistirKızlar bata 2 gün var ara ara kasıkta ağri oluyor ama bide adetim gelecekmiş gibi hissediyorm sarı akintım var sizce test yapsam çıkar mi eğer hamilrlik varsa
Bugün akintiyla beraber peçeteye acık pembemsi bir sey geldi devamini bekliyorum gelir mi diyeÇıkar canim benim 3 gun kala cikmistir
Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum bat a 8 gün varken bir sebepten acile gittim hamilelik ihtimaline karşı kan testi yaptılar sonucu görmedim ama gebelik Yok dediler olmuş olsa sizce çıkar mıydı?
Bugün akintiyla beraber peçeteye acık pembemsi bir sey geldi devamini bekliyorum gelir mi diye
İnşallah yaa bakalim bekliyorum simdilik dua edin sizde :)Ben yaşamadım ama belki yerleşme kanamasidir canim, inşallah öyledir
İnşallah yaa bakalim bekliyorum simdilik dua edin sizde :)
Amin inşallah canim bu testi sabah mi yapmak gerekiyor idrar testini ?Ederim tabii ki Allahim hayirli haberle gelmenizi nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canim bu testi sabah mi yapmak gerekiyor idrar testini ?
Ay inşallah canım bugün sabah tekrar test yaptım ilk 5 dakika birşey göremedim 1 saat sonra baktığımda yine çok silik çizgi vardı hala aynı duruyor atmadım. Ama olsa dün silikti bugün biraz belirginleşmesi lazımdı sanırım ama olmadı yarın son testimi denicem8gun zaten cok erken canım cikmamaso cok normal.
Ay inşallah canım bugün sabah tekrar test yaptım ilk 5 dakika birşey göremedim 1 saat sonra baktığımda yine çok silik çizgi vardı hala aynı duruyor atmadım. Ama olsa dün silikti bugün biraz belirginleşmesi lazımdı sanırım ama olmadı yarın son testimi denicem
Biliyorum ama dün yaptığım testin biri bir saat sonra çizgi çıktı . öğlen tekrar yaptım onda hemen 5 dakika işinde çıktı o yüzden kafam karıştıUzun vakit gectiktenn sonra cikan sonuclar yaniltici canım.
Adetiniz geçince mi yaptinizBen gun ortasında yapmıştım zaten cok cok silik cizgi çıkmıştı
Biliyorum ama dün yaptığım testin biri bir saat sonra çizgi çıktı . öğlen tekrar yaptım onda hemen 5 dakika işinde çıktı o yüzden kafam karıştı
Hayır adete 3gun kala yapmıştım.Adetiniz geçince mi yaptiniz
Himm tamam canim sağolasin demiştim ya peçeteye pembe geldi de yine adet olacakmişim gibi hissediyorum ama bir daha gelmedi bir seyTest sonucuu 5dk icinde cikmasi gerekiyor normalde canım sonrasi yanılgı oluşturabiliyor maalesef.
Hayır adete 3gun kala yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?