Himm tamam canim sağolasin demiştim ya peçeteye pembe geldi de yine adet olacakmişim gibi hissediyorum ama bir daha gelmedi bir sey
İnşallah canim bende öyle umud ediyorum teşekkür ederimO zaman muhtemelen inşallah yerleşme kanamasıdır canım
Silik bir cizgi var gibi canım ama cokta net görünmüyor. Benim de bata 7 gun var ama cok erken sanki biraz daha beklemek gerek. Bir kac gun sonra tekrarla koyulasirsa hamilesindir inskızlar teste bakarmısnız gebelik varmı sizce bata 7 gün kala yapmıştım
Bence var kan vermelisinizKızlar meraba normal adetime 4 gün var ama erken Yumurtladigimi düşünüyorum ondan dolayi da adetim yumurtlamadan 14 gün sonra adet hesabina gore dün adet olmam gerekiyodu dün akşam ve bu Sabah test yaptım var demi boşuna ümitlenmek istemiyorum ama hayırlısı usteki aksamki alttaki teste bu sabah ki
Bende kendi yaşadığımı anlatayım belki birilerinin işini görür. Regle 4 gün kala sabah idrarıyla test yaptım bir saat sonra silik çizgi çıktı bunu görünce heyecanlanıp öğlen yine test yaptım bu sefer hemen silik çizgi çıktı . Ama bayağı belliydi.
Bir sonraki gün sabah tekrar test yaptım yine 45 dk 1 saat sonra silik çıktı
Tabiki bir sonraki sabah yine test yaptım yine 1 saat sonra silik çizgi çıktı
Ama hiç bir belirtim yoktu hatta adet belirtilerininde hiç biri yoktu ara ara kasık ağrısı hariç.
Her neyse su damlatınca silik çizgi geçmezse sonuç pozitif diye okudum yine bu sitede ve en belirgin testime denedim çizgi kaybolmadı.
Ve bugün Reglim 1 gün gecikti
Peki ne oldu bugün kan verdim ve sonuç negatif.
Neden böyle oldu bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonum var bu böyle birşey yapar mı bilmiyorum . Birilerine fikir olur belki benim yaşadıklarım. Umarım isteyen herkes en kısa zamanda minnaklarına sağlıklı şekilde kavuşurlar
en fazla 10 dk içindeki çıkan sonuç geçerli oluyor daha geç çıkanlar geçerli değilmiş. Yaşamış olduğuna gerçekten çok üzüldüm[/QUOTE
Böyle üst üste sonradan silik çizgi çıkınca insan bi şüpheleniyor işte önümüzdeki maçlara bakıcaz artık mecburen
Merhaba kızlar. Bat tarihim yarın. Yaklaşım bir hafta önce kasıklarımda ciddi bir adet sancısı vardı. 2 gün aralıklara sürdü sonra geçti. Dün akşamdan beri de kasımlarımda yine ağrı var. Bat a 6 gün varken test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi yine test yapmayı düşünüyorum ama bu ağrılar regle mi işaret emin olamıyorum. Sizce hamileysem bat a 1 gün kala çıkar mı ?
O zaman hemen gidip test alıyorumÇıkar arkadaşım.
Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım bizede yaz sonucunu.O zaman hemen gidip test alıyorum
Şimdi aldım birtane. Marka açısında yurtdışında olduğum için iyi bir test mi bilmiyorumHayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım bizede yaz sonucunu.
Marka burada da değişiyor canım ama herkesin hatali dedigi teste ben net sonuc almistim ve guvenilir bir markada daha farkli sonuc almıştım pozitifti ama hep silik çıkıyordu nedense.Şimdi aldım birtane. Marka açısında yurtdışında olduğum için iyi bir test mi bilmiyorum
Marka burada da değişiyor canım ama herkesin hatali dedigi teste ben net sonuc almistim ve guvenilir bir markada daha farkli sonuc almıştım pozitifti ama hep silik çıkıyordu nedense.
Erken gebelik testi mi bu arkadasim.Negatif çıktı testin prospektüsüne baktım adet gecikmesinden 1-5 gün arası uygulanmalıdır diyor. İyice kafam karıştıı
Yok değilmiş eczaneki bayan öyle dedi sandım ama dillerini pek iyi bilmiyorum. Propektüste gecikme sonrası uygulanmalıdır diyorErken gebelik testi mi bu arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?