Yabancıların ki nasil olur bilmiyorum canım ama bizim burda normal testlerde varsa çıkıyor hemen. Ben adete 3gun kala öğrenmiştim çünkü.Yok değilmiş eczaneki bayan öyle dedi sandım ama dillerini pek iyi bilmiyorum. Propektüste gecikme sonrası uygulanmalıdır diyor
1 gün var. Neyse bu ayda kısmet değilmiş demek kiYabancıların ki nasil olur bilmiyorum canım ama bizim burda normal testlerde varsa çıkıyor hemen. Ben adete 3gun kala öğrenmiştim çünkü.
Senin kac gun vardi.
1 gün var. Neyse bu ayda kısmet değilmiş demek ki
Kızlar merhaba. Benim pazar günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Dün test yaptım negatifti..( hala adet olmadım yarın da olmazsam test yapsam çıkar mı? Hamile olsam dün yaptığımda çıkmazmıydı? Kafamda deli sorular (
Hayır adet olacaksam da olayım iyice canım sıkılmaya başladı. Hiç sekmeyen adet günlerim de gecikti. Psikolojik sanırım benim ki dünden sonra umudumu kaybettim kırmızıları bekliyorum ama yok. Tmm oldum diyorum gidiyorum bakıyorum akıntı..Çıkması lazımdı aslinda canim ama cok olasılık var bu konuda
Hayır adet olacaksam da olayım iyice canım sıkılmaya başladı. Hiç sekmeyen adet günlerim de gecikti. Psikolojik sanırım benim ki dünden sonra umudumu kaybettim kırmızıları bekliyorum ama yok. Tmm oldum diyorum gidiyorum bakıyorum akıntı..
Son durumun ne peki canim umarim hamilelik haberi almissindirBende kendi yaşadığımı anlatayım belki birilerinin işini görür. Regle 4 gün kala sabah idrarıyla test yaptım bir saat sonra silik çizgi çıktı bunu görünce heyecanlanıp öğlen yine test yaptım bu sefer hemen silik çizgi çıktı . Ama bayağı belliydi.
Bir sonraki gün sabah tekrar test yaptım yine 45 dk 1 saat sonra silik çıktı
Tabiki bir sonraki sabah yine test yaptım yine 1 saat sonra silik çizgi çıktı
Ama hiç bir belirtim yoktu hatta adet belirtilerininde hiç biri yoktu ara ara kasık ağrısı hariç.
Her neyse su damlatınca silik çizgi geçmezse sonuç pozitif diye okudum yine bu sitede ve en belirgin testime denedim çizgi kaybolmadı.
Ve bugün Reglim 1 gün gecikti
Peki ne oldu bugün kan verdim ve sonuç negatif.
Neden böyle oldu bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonum var bu böyle birşey yapar mı bilmiyorum . Birilerine fikir olur belki benim yaşadıklarım. Umarım isteyen herkes en kısa zamanda minnaklarına sağlıklı şekilde kavuşurlar
Kan verdikten sonra tekrar test yapmadım canım ama hala regl de olmadım ara ara kasık ağrım oluyo bugün biraz daha çoğaldı birde göğüslerim yavaş yavaş regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı 2 gündür . Bugün yarın olurum gibi geliyor ama olmazsam Cuma tekrar bi idrar testi yapıcam şuan için 3 gün geciktiSon durumun ne peki canim umarim hamilelik haberi almissindir
Hakkinda hayirlisi olsun canim umarim belirtilerin bebiştendir.Kan verdikten sonra tekrar test yapmadım canım ama hala regl de olmadım ara ara kasık ağrım oluyo bugün biraz daha çoğaldı birde göğüslerim yavaş yavaş regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı 2 gündür . Bugün yarın olurum gibi geliyor ama olmazsam Cuma tekrar bi idrar testi yapıcam şuan için 3 gün gecikti
Amin canım hiç ümidim Yok olsa kan testinde çıkardı diye düşünüyorum çünkü ama Allah’ın işi bu belli olmaz hayırlısı olsun hepimiz içinHakkinda hayirlisi olsun canim umarim belirtilerin bebiştendir.
Yardımcı olabilecek olan yokmuArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ovitrelle çatlatma iğnemi 30 ocakta oldum bat 22 şubat iğneden 14 gün sonra testimi şu şekilde çizgiyi ben görüyorum ama acaba beynimi yanıltıyor beni yardımcı olurmusunuz
Canim resimde ikinci ciygiyi pek göremedim ama istersen sabah ilk idrarinla testi tekrarla.Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ovitrelle çatlatma iğnemi 30 ocakta oldum bat 22 şubat iğneden 14 gün sonra testimi şu şekilde çizgiyi ben görüyorum ama acaba beynimi yanıltıyor beni yardımcı olurmusunuz
Sanki hafif bi karartı var gibi ama pek anlaşılmıyor hemen mi çıktı çizgi peki ?Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ovitrelle çatlatma iğnemi 30 ocakta oldum bat 22 şubat iğneden 14 gün sonra testimi şu şekilde çizgiyi ben görüyorum ama acaba beynimi yanıltıyor beni yardımcı olurmusunuz
Canim resimde ikinci ciygiyi pek göremedim ama istersen sabah ilk idrarinla testi tekrarla.
Evet hemen çıktı yani 5dk sonra en fazla. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım inşallah teşekkür ederim cvp verdiğiniz için çok heyecanlıyım inşallah sabah dahada netleşmiş olurSanki hafif bi karartı var gibi ama pek anlaşılmıyor hemen mi çıktı çizgi peki ?
Rabbim umudunu boşa cikarmasin insallah bize de dua et benim bat 21 şubat bakalinEvet hemen çıktı yani 5dk sonra en fazla. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım inşallah teşekkür ederim cvp verdiğiniz için çok heyecanlıyım inşallah sabah dahada netleşmiş olur
Aminn inşallah canım rabbim bu ay nasip etsin bize de güzel haberi. Bu arada benim belirti olarak kasiklarimda ignelenme oluyor bir de sabahlari zor uyaniyorum tabi gebelik belirtisi diyemiyorum ve daha cok erken diyorum kendime ama bugün öğleden sonra otururken başım döndü evde de kimsem yok korktum bi an. Bakalim hayirlisiYaa inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah benimde bat 22 si aynıyız hemen hemen ama ben çatlatma iğnesi kullandığım için muhtemelen eğer tutmuşsa erken döllenmiş olabilir diye düşünüyorum
Ahhhh bu belirtiler onlar ömrümüzü tüketiyor zaten her ay hüssran ama inşallah hamileliktendir herhangi bir tedavi görüyormusun ne zamandır bekliyorsunAminn inşallah canım rabbim bu ay nasip etsin bize de güzel haberi. Bu arada benim belirti olarak kasiklarimda ignelenme oluyor bir de sabahlari zor uyaniyorum tabi gebelik belirtisi diyemiyorum ve daha cok erken diyorum kendime ama bugün öğleden sonra otururken başım döndü evde de kimsem yok korktum bi an. Bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?