Yok canim tedavi görmüyorum gecen ay ultrasona girdim kist vardi erimis dedi vajinal fitil verdi enfeksiyon icin gectigimiz ay onu kullandim folik asit kullaniyorum.tabi. simdilik bir sorun yok 6 aydir deniyoruz ilk baslarda üstüne düşmedik olursa olur.olmazsa sorun yok diye. Son 3 aydir bayagi ustune düştük ve son bu ay da ovulasyon testi denedim çünkü adetin 27 28 30 gunde bir oluyordu ve haliyle yumurtlama.günüm de degisiyordur diye bakalim bu ay değerlendirdik tam zamanini Allahin takdiri.gerisiAhhhh bu belirtiler onlar ömrümüzü tüketiyor zaten her ay hüssran ama inşallah hamileliktendir herhangi bir tedavi görüyormusun ne zamandır bekliyorsun
Bir arkadaşım bu gün doktoruna sordu 13. Gün kesinlikle iğne etkisi kalmaz demiş. Ama bakalım çok umutlanmak istemiyorum bende ama nedense bu ay çok farklı hissediyorum normalde olsa testin resmini falan paylaşmazdım ama içimdeki bu garip his hamilesin diyor dua edin nolur hayırlı haberler alalım hep beraberZ zuzumhmt canım ben cizgiyi goremedim açıkçası ama 2ihtimali degerlendirecegim sana. Igneden sonra kac gun gecince ignenin etkisi geciyor vucuttan bildigim kadari ile hamilelik hormonu gibi birsey taşıyormuş igne ertesi gun bile test yapsan cift cizgi çıkıyormuş senin etkisi gecti mi ignenin?
Eger ki gectiyse cizgiyi sen gorduysen var ise cok yenidir muhtemelen ertesi gun tekrar yap cikarsa bebiş hayırlı olsun inşallah diyelim.
Bir arkadaşım bu gün doktoruna sordu 13. Gün kesinlikle iğne etkisi kalmaz demiş. Ama bakalım çok umutlanmak istemiyorum bende ama nedense bu ay çok farklı hissediyorum normalde olsa testin resmini falan paylaşmazdım ama içimdeki bu garip his hamilesin diyor dua edin nolur hayırlı haberler alalım hep beraber
Evet yarın tekrar deneyeceğim inşallah hayırlı haberlerle gelirim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinO zaman yarın sabah tekrar dene arkadasim inşallah hayirli haberlerini yazarsın.
Canım ben de aynı durumdayım bat 1 varken test negatif çıktı. Adetim 3 gün gecikti hala test yapmadım. Günlerdir hep adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Her tuvalete gidişimde geldi gibi.Kan verdikten sonra tekrar test yapmadım canım ama hala regl de olmadım ara ara kasık ağrım oluyo bugün biraz daha çoğaldı birde göğüslerim yavaş yavaş regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı 2 gündür . Bugün yarın olurum gibi geliyor ama olmazsam Cuma tekrar bi idrar testi yapıcam şuan için 3 gün gecikti
Bende sürekli kontrol ediyorum ama Yok hatta bugün kasık ağrısıda yaşamadım sadece göğüslerim regl öncesindeki gibi dokununca ağrıyor o kadar bekliyorum bakalım Cuma’yı bugün 5. Gün bitti hayırlısı olsun vallaCanım ben de aynı durumdayım bat 1 varken test negatif çıktı. Adetim 3 gün gecikti hala test yapmadım. Günlerdir hep adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Her tuvalete gidişimde geldi gibi.
Canım 14 gün çok uzun bir süre bence kan verYa kızlar benim adet üzerinden 14 gün geçti hala olmadım ilişkiye adete bir hafta kala girdik sadece adet tarihimden iki gün geçince yaptım negatif hala bisey yapmadım ama sağ kasigimda agri oluyor hamilemiyim acaba
Eğer adet olmazsam ben de cuma testi tekrarlamayı düşünüyorum.Bende sürekli kontrol ediyorum ama Yok hatta bugün kasık ağrısıda yaşamadım sadece göğüslerim regl öncesindeki gibi dokununca ağrıyor o kadar bekliyorum bakalım Cuma’yı bugün 5. Gün bitti hayırlısı olsun valla
Ben tek dozluk antibiyotik kullandım sanırım ondan gecikti çünlğ hayatımda hiç2 günden fazla gecikmemişti ama bellide olmazEğer adet olmazsam ben de cuma testi tekrarlamayı düşünüyorum.
Ama benim ki biraz karışık canım kızlık zarım esnek olduğu için ilk ilişkide kanamadi aradan altı ay geçince ikinci ilişkide kanamam oldu ve üç gün kadar hafif lekelenmeyle devam etti o yüzden bende şüphede kaldım acaba o yüzden mi olmadım diye bu arada hala nişanlıyımCanım 14 gün çok uzun bir süre bence kan ver
Sanmıyorum ondan olacağını yanı bende olmamıştı. Stres yapmış olabilir misin belki o yüzden gecikmiştirAma
Ama benim ki biraz karışık canım kızlık zarım esnek olduğu için ilk ilişkide kanamadi aradan altı ay geçince ikinci ilişkide kanamam oldu ve üç gün kadar hafif lekelenmeyle devam etti o yüzden bende şüphede kaldım acaba o yüzden mi olmadım diye bu arada hala nişanlıyım
Evet biraz da stres yapıyorum ama neredeyse ikinci adet zamanima dönecek hiç bu kadar gecikmezdiSanmıyorum ondan olacağını yanı bende olmamıştı. Stres yapmış olabilir misin belki o yüzden gecikmiştir
Ben goruyorum canim, kac dk icinde cikti peki onemli olan bu. Benim bildigim 5dk icinde cikan sonuclar dogru.Arkadaslar size de sorayim gebelik var mıdır sizce ikinci cizgiyi goruyo musunuz
Cok beklemedim canim sanirim 10 dakika icerisinde cıktıBen goruyorum canim, kac dk icinde cikti peki onemli olan bu. Benim bildigim 5dk icinde cikan sonuclar dogru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?