Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ahhhh bu belirtiler onlar ömrümüzü tüketiyor zaten her ay hüssran ama inşallah hamileliktendir herhangi bir tedavi görüyormusun ne zamandır bekliyorsun
Yok canim tedavi görmüyorum gecen ay ultrasona girdim kist vardi erimis dedi vajinal fitil verdi enfeksiyon icin gectigimiz ay onu kullandim folik asit kullaniyorum.tabi. simdilik bir sorun yok 6 aydir deniyoruz ilk baslarda üstüne düşmedik olursa olur.olmazsa sorun yok diye. Son 3 aydir bayagi ustune düştük ve son bu ay da ovulasyon testi denedim çünkü adetin 27 28 30 gunde bir oluyordu ve haliyle yumurtlama.günüm de degisiyordur diye bakalim bu ay değerlendirdik tam zamanini Allahin takdiri.gerisi

Ozaman hiç acele etme ve sakın kafana takma olur inşallah Rabbim in bir bildiği var elbet güzel haberlerini bekliyorum bende takipteyim :) Aselece

Z zuzumhmt canım ben cizgiyi goremedim açıkçası ama 2ihtimali degerlendirecegim sana. Igneden sonra kac gun gecince ignenin etkisi geciyor vucuttan bildigim kadari ile hamilelik hormonu gibi birsey taşıyormuş igne ertesi gun bile test yapsan cift cizgi çıkıyormuş senin etkisi gecti mi ignenin?
Eger ki gectiyse cizgiyi sen gorduysen var ise cok yenidir muhtemelen ertesi gun tekrar yap cikarsa bebiş hayırlı olsun inşallah diyelim.

Bir arkadaşım bu gün doktoruna sordu 13. Gün kesinlikle iğne etkisi kalmaz demiş. Ama bakalım çok umutlanmak istemiyorum bende ama nedense bu ay çok farklı hissediyorum normalde olsa testin resmini falan paylaşmazdım ama içimdeki bu garip his hamilesin diyor dua edin nolur hayırlı haberler alalım hep beraber

O zaman yarın sabah tekrar dene arkadasim inşallah hayirli haberlerini yazarsın.

Canım ben de aynı durumdayım bat 1 varken test negatif çıktı. Adetim 3 gün gecikti hala test yapmadım. Günlerdir hep adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Her tuvalete gidişimde geldi gibi.

Canım ben de aynı durumdayım bat 1 varken test negatif çıktı. Adetim 3 gün gecikti hala test yapmadım. Günlerdir hep adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Her tuvalete gidişimde geldi gibi.
Bende sürekli kontrol ediyorum ama Yok hatta bugün kasık ağrısıda yaşamadım sadece göğüslerim regl öncesindeki gibi dokununca ağrıyor o kadar bekliyorum bakalım Cuma’yı bugün 5. Gün bitti hayırlısı olsun valla

Ya kızlar benim adet üzerinden 14 gün geçti hala olmadım ilişkiye adete bir hafta kala girdik sadece adet tarihimden iki gün geçince yaptım negatif hala bisey yapmadım ama sağ kasigimda agri oluyor hamilemiyim acaba

Ya kızlar benim adet üzerinden 14 gün geçti hala olmadım ilişkiye adete bir hafta kala girdik sadece adet tarihimden iki gün geçince yaptım negatif hala bisey yapmadım ama sağ kasigimda agri oluyor hamilemiyim acaba
Canım 14 gün çok uzun bir süre bence kan ver

Eğer adet olmazsam ben de cuma testi tekrarlamayı düşünüyorum.

Ama
Canım 14 gün çok uzun bir süre bence kan ver
Ama benim ki biraz karışık canım kızlık zarım esnek olduğu için ilk ilişkide kanamadi aradan altı ay geçince ikinci ilişkide kanamam oldu ve üç gün kadar hafif lekelenmeyle devam etti o yüzden bende şüphede kaldım acaba o yüzden mi olmadım diye bu arada hala nişanlıyım

Sanmıyorum ondan olacağını yanı bende olmamıştı. Stres yapmış olabilir misin belki o yüzden gecikmiştir

Arkadaslar size de sorayim gebelik var mıdır sizce ikinci cizgiyi goruyo musunuz

Eklentiler

• 20190214_085645.webp
    121,6 KB · Görüntüleme: 187
  • 20190214_074114.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 196
kızlar yardımcı olur musunuz ?
baslangc tarhm 9 ocak bıtış 13 ocak
hala regl olmadam 8 şubatta kan vermıştım negatıftı sızce tekrar test yapayım mı 6 gun oldu test yaptıralı normalde en gec dun veya bugun regl olmalıydım ama henuz olmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…