Yarın sonuçları paylaşırızBen tek dozluk antibiyotik kullandım sanırım ondan gecikti çünlğ hayatımda hiç2 günden fazla gecikmemişti ama bellide olmazCuma ikimizde yazalım sonuçları
Test yap canim varsa cikarkızlar yardımcı olur musunuz ?
baslangc tarhm 9 ocak bıtış 13 ocak
hala regl olmadam 8 şubatta kan vermıştım negatıftı sızce tekrar test yapayım mı 6 gun oldu test yaptıralı normalde en gec dun veya bugun regl olmalıydım ama henuz olmadm
kızlar yardımcı olur musunuz ?
baslangc tarhm 9 ocak bıtış 13 ocak
hala regl olmadam 8 şubatta kan vermıştım negatıftı sızce tekrar test yapayım mı 6 gun oldu test yaptıralı normalde en gec dun veya bugun regl olmalıydım ama henuz olmadm
Canım benim negatif zaten iki gündür vücut ısım düşmüştü ama bi ihtimal diyip yinede test yaptım . Bakalım eşim 3 ay olmayacak yanımda 3 ay sonra denemelere devamYarın sonuçları paylaşırız
hiç test yaptın mı peki canmBat benimki gibi 10 ocak benimde 5 gün gecikmeyle beklemedeyim
benim de negatif artık bir daha ki aylaraCanım benim negatif zaten iki gündür vücut ısım düşmüştü ama bi ihtimal diyip yinede test yaptım . Bakalım eşim 3 ay olmayacak yanımda 3 ay sonra denemelere devam
hiç test yaptın mı peki canm
Benimde bat 12 siydi 3 gün önce falan test yAptım negatif çıktı hala gelen giden yok 5 gündür. Eğer 3-4 gün daha gelmezse kadın doğuma gidicem negatif çıkmasına rağmen gelmiyorsa belki hastalık falan vardır diyeBat benimki gibi 10 ocak benimde 5 gün gecikmeyle beklemedeyim
Benimde 12siydi hala olmadim olck gibide degilm cok fazla mide bulantim oluyo. Testte negatf cikti anlamadm niye boyle oldu. Ayni durumdayz sanirim. Surekli tuvalete gidiorm kesin oldum diye ama hep bi sari akintiBenimde bat 12 siydi 3 gün önce falan test yAptım negatif çıktı hala gelen giden yok 5 gündür. Eğer 3-4 gün daha gelmezse kadın doğuma gidicem negatif çıkmasına rağmen gelmiyorsa belki hastalık falan vardır diye
Aynen sarıyla beyaz arasında bir akıntı var. Allah kötü hastalıklardan korusunBenimde 12siydi hala olmadim olck gibide degilm cok fazla mide bulantim oluyo. Testte negatf cikti anlamadm niye boyle oldu. Ayni durumdayz sanirim. Surekli tuvalete gidiorm kesin oldum diye ama hep bi sari akinti
Testi ne zaman yaptın ?Benimde 12siydi hala olmadim olck gibide degilm cok fazla mide bulantim oluyo. Testte negatf cikti anlamadm niye boyle oldu. Ayni durumdayz sanirim. Surekli tuvalete gidiorm kesin oldum diye ama hep bi sari akinti
12sinde yaptm bi kere. Pazartesi tekrarlamayi dusunuyorum. Her an olvkms gibi çok agrm var kramp tarzinda.Testi ne zaman yaptın ?
Aynı durumdayız canım ben de 13 ünde yapmıştım12sinde yaptm bi kere. Pazartesi tekrarlamayi dusunuyorum. Her an olvkms gibi çok agrm var kramp tarzinda.
Yarin bi daha yapcm bakalm ama sanmiorm bise cikacaginiAynı durumdayız canım ben de 13 ünde yapmıştım
Ben yaptım kuzum test silik çıktı çizgiYarin bi daha yapcm bakalm ama sanmiorm bise cikacagini
Gunaydin kızlar.
Sat 9 ocak bitis 13 ocak ve hala regl olmadm 8 subatta kan verdim bhcg 0 çıktı daha sonra dun yani 17 subatta kan verdim 0.1 çıktı akıntım cok oluyor sizce kanı 1 hadta sonra tekrarlamam gerekir mi yoksa artik umidi kesmeli miyim 5 gun gecikti su anda reglim sizce ne yapayim yardmci olur musunuz bi forumda adet gecikmesinden 5 gun sonra kan yaptirmis negatif cikmis 13 gun sonra tekrar yapmis pozitifmis gec dollenme olmus sizce boyle bisey olabilir mi[/QUOTE
Bende aldm yarin sabah ilk idrarla yapicm. Hayirli olsn var gibi gorunuyoBen yaptım kuzum test silik çıktı çizgi
Canım benim bar 12yidi 13 ünde yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı eczacı hamilesin dedi yarın tekrarla testi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?