Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Test yap canim varsa cikar

Bat benimki gibi 10 ocak benimde 5 gün gecikmeyle beklemedeyim

Bat benimki gibi 10 ocak benimde 5 gün gecikmeyle beklemedeyim
Benimde bat 12 siydi 3 gün önce falan test yAptım negatif çıktı hala gelen giden yok 5 gündür. Eğer 3-4 gün daha gelmezse kadın doğuma gidicem negatif çıkmasına rağmen gelmiyorsa belki hastalık falan vardır diye

Benimde 12siydi hala olmadim olck gibide degilm cok fazla mide bulantim oluyo. Testte negatf cikti anlamadm niye boyle oldu. Ayni durumdayz sanirim. Surekli tuvalete gidiorm kesin oldum diye ama hep bi sari akinti

Benimde 12siydi hala olmadim olck gibide degilm cok fazla mide bulantim oluyo. Testte negatf cikti anlamadm niye boyle oldu. Ayni durumdayz sanirim. Surekli tuvalete gidiorm kesin oldum diye ama hep bi sari akinti
Aynen sarıyla beyaz arasında bir akıntı var. Allah kötü hastalıklardan korusun

Gunaydin kızlar.
Sat 9 ocak bitis 13 ocak ve hala regl olmadm 8 subatta kan verdim bhcg 0 çıktı daha sonra dun yani 17 subatta kan verdim 0.1 çıktı akıntım cok oluyor sizce kanı 1 hadta sonra tekrarlamam gerekir mi yoksa artik umidi kesmeli miyim 5 gun gecikti su anda reglim sizce ne yapayim yardmci olur musunuz bi forumda adet gecikmesinden 5 gun sonra kan yaptirmis negatif cikmis 13 gun sonra tekrar yapmis pozitifmis gec dollenme olmus sizce boyle bisey olabilir mi

Canım benim bar 12yidi 13 ünde yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı eczacı hamilesin dedi yarın tekrarla testi dedi

Canım benim bar 12yidi 13 ünde yaptım negatif çıktı bugün yaptım silik çizgi çıktı eczacı hamilesin dedi yarın tekrarla testi dedi

sat 13 ocaktı
24 ocakta bhcg 0 çıktı
8 şubatta bhcg 0,5 çıktı
17 şubatta ise bhcg 0,1 çıktı

ben bu durumdan bısey anlamadım umıdımı kesmelı mıyım yoksa regl olana kadar umıt var mıdır tekrarlamalı mıyım anlamadım ya 13 şubatta regl olmam lazımdı bugun 5. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…