İnşallah canım ben de yarın ilk idrarla tekrarlıcam senin de hayırlı haberleini bekliyorumBende aldm yarin sabah ilk idrarla yapicm. Hayirli olsn var gibi gorunuyo
canım bildiğim kadarıyla 0-5 arası hamilelik yok diyorlar ama geç döllenme gibi durumlar olabilir.sat 13 ocaktı
24 ocakta bhcg 0 çıktı
8 şubatta bhcg 0,5 çıktı
17 şubatta ise bhcg 0,1 çıktı
ben bu durumdan bısey anlamadım umıdımı kesmelı mıyım yoksa regl olana kadar umıt var mıdır tekrarlamalı mıyım anlamadım ya 13 şubatta regl olmam lazımdı bugun 5. gün
canım bildiğim kadarıyla 0-5 arası hamilelik yok diyorlar ama geç döllenme gibi durumlar olabilir.
Adet olmaya basladim azar azar. Sende vardir insallahİnşallah canım ben de yarın ilk idrarla tekrarlıcam senin de hayırlı haberleini bekliyorum
Kan verdim canım bugün 127 çıktıAdet olmaya basladim azar azar. Sende vardir insallah
Sevindim. Hayirli olsunKan verdim canım bugün 127 çıktı
Kan verdim canım bugün 127 çıktı
Canım benimde böyle çıktı kan ver kan tahlinde kesin olarak çıkarSizce benim durum nedir adetime 2 gün var
Hangi marka test kullandın kuzucum birde afete varmı gününCanım benimde böyle çıktı kan ver kan tahlinde kesin olarak çıkar
1 hafta gecikmem vardı canım. Ben yurtdışında yaşıyorum presto ydu sanırım adı türkiye de var mı bilmiyorumHangi marka test kullandın kuzucum birde afete varmı günün
Sizde durum nedir adet oldunuz musat 13 ocaktı
24 ocakta bhcg 0 çıktı
8 şubatta bhcg 0,5 çıktı
17 şubatta ise bhcg 0,1 çıktı
ben bu durumdan bısey anlamadım umıdımı kesmelı mıyım yoksa regl olana kadar umıt var mıdır tekrarlamalı mıyım anlamadım ya 13 şubatta regl olmam lazımdı bugun 5. gün
Yada kan testi yaptırdınız mıSizde durum nedir adet oldunuz mu
Sizin kaç gün gecikmeniz vardıCanım benimde böyle çıktı kan ver kan tahlinde kesin olarak çıkar
1 haftaSizin kaç gün gecikmeniz vardı
Benim hala bişeyler yokyarın 14 gün gecikme olacak dua edin bizler için de1 hafta
9 günde belli olanlar var ama tercih senin inşallah vardirKızlar selam :) 8 aydır bebek istiyorux bi türlü olmadı. Bu ay ovülasyon testi denedim. 4 şubat adet günümdü. 15 şubatta yumurtlama oldu 16 Şubat da da çatlama oldu sizce gebelik testi yapsam çıkar mı?
Canım hamile olabilirsin. Benim sat 13 ocaktı. 30 günde bir regl oluyorum. 13 şubatta test yaptım negatifti. Sonra bir hafta adetim gecikti yeniden yaptım pozitif çıktı.Regl gününe 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatif çıktı. Yumurtlama gününden sonraki 9. gün oluyor. Olmadığını düşünmüştüm. Ama içimden geldi regl gününden önceki gün, yani dün, normal bir gebelik testi yaptım kontrol çizgisi kadar olmasa da belirgin bir çizgi çıktı. Yumurtlama gününden sonraki 13. gün oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?