Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
canım bildiğim kadarıyla 0-5 arası hamilelik yok diyorlar ama geç döllenme gibi durumlar olabilir.

canım bildiğim kadarıyla 0-5 arası hamilelik yok diyorlar ama geç döllenme gibi durumlar olabilir.

Aynen canm zaten yok görünüyor ama anlamadm ya ne adet oluyorum ne de gebelık çıkıyor artık brınden bırısı çıksa sonuçlansa her an lavobaya gıdıyorum oldum dıye akıntım var sureklı

Sizde durum nedir adet oldunuz mu

Kızlar selam :) 8 aydır bebek istiyorux bi türlü olmadı. Bu ay ovülasyon testi denedim. 4 şubat adet günümdü. 15 şubatta yumurtlama oldu 16 Şubat da da çatlama oldu sizce gebelik testi yapsam çıkar mı?

Kızlar selam :) 8 aydır bebek istiyorux bi türlü olmadı. Bu ay ovülasyon testi denedim. 4 şubat adet günümdü. 15 şubatta yumurtlama oldu 16 Şubat da da çatlama oldu sizce gebelik testi yapsam çıkar mı?
9 günde belli olanlar var ama tercih senin inşallah vardir

Regl gününe 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatif çıktı. Yumurtlama gününden sonraki 9. gün oluyor. Olmadığını düşünmüştüm. Ama içimden geldi regl gününden önceki gün, yani dün, normal bir gebelik testi yaptım kontrol çizgisi kadar olmasa da belirgin bir çizgi çıktı. Yumurtlama gününden sonraki 13. gün oluyor.

Canım hamile olabilirsin. Benim sat 13 ocaktı. 30 günde bir regl oluyorum. 13 şubatta test yaptım negatifti. Sonra bir hafta adetim gecikti yeniden yaptım pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…