Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Evet canım. Zaten bugün de kan testi yaptırdım değerim 488,2 çıktı. Doktorumla da carşamba günü görüşeceğim.

Canım hamile olabilirsin. Benim sat 13 ocaktı. 30 günde bir regl oluyorum. 13 şubatta test yaptım negatifti. Sonra bir hafta adetim gecikti yeniden yaptım pozitif çıktı.

Evet canım. Zaten bugün de kan testi yaptırdım değerim 488,2 çıktı. Doktorumla da carşamba günü görüşeceğim.

Merhaba ben yeniyim adetıme 8 gun var kaç gündür yumurta akı gıbı akıntım vardı iki gündür beyaz akıntım ve kasıkta adet olacakmişim gibi agrı vardı yumurtlama gününde değilim hamile olabilirmiyim acaba

Bata 4 gün kala az once yaptigim ovulasyon testi ne demek acaba

Eklentiler

• 20190226_104749.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 202
Canim bak adet günü hem ovulasyon hem gebelik testim. Seninki de bu kadar koyu mu ovulasyon testin?

Eklentiler

• 20190128-4.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 208
Canim bak adet günü hem ovulasyon hem gebelik testim. Seninki de bu kadar koyu mu ovulasyon testin?
Yaa yok senin baya ikinci çizgi koyu ama benim o kdr degil daha bata da 4 gun var belki koyulaşır canim. Ama dün sabah da koyu cikti aksam ikinci cizgi silikti hatta yoktu nerdeyse bugun koyu oldu yine sence tuhaflık yok ki

Yaa yok senin baya ikinci çizgi koyu ama benim o kdr degil daha bata da 4 gun var belki koyulaşır canim. Ama dün sabah da koyu cikti aksam ikinci cizgi silikti hatta yoktu nerdeyse bugun koyu oldu yine sence tuhaflık yok ki

Canim sıvı alımına dikkat ediyor musun? Testten once sıvı alimi cok önemli yanıltıcı sonuç verebilir.
Ki su da var lh hormonu vucutta her daim vardır senin ki de belki ondan kaynaklaniyor belki sivi alımı yanıltıyor belkide testlerde sıkıntı vardır.
Adet gününe kadar bekle canim.

Bu sabah yaptığım testi 2 saat3 yakin bisi icmeden yaptim dun aksam yaptığım testi nerdeyse 4 saatt3n fazla tuttuğum idrarla ve 2 saat içecek yapmadan yaptim sonuç sabah yaptığım belirgin çift çizgi dun aksam yaptığım silik bile olmayan tek çizgi canim

Valla bilemedim canım hayırlısı olsun inşallah hakkinda.

Yumurtlama gününü sayıyor musun ?

Gec yumurtlamis olabilirmisiniz bende yasadim adete yakin akintilar oldu ve sonra birden kuruluk oldu sonuc 5 gündür adet gelmedi ilk gün negatif cikti ama Hala gelmedi sanirim gec yumurtladim belki sizdede öyledir

Gec yumurtlamis olabilirmisiniz bende yasadim adete yakin akintilar oldu ve sonra birden kuruluk oldu sonuc 3 gündür adet gelmedi ilk gün negatif cikti ama Hala gelmedi sanirim gec yumurtladim belki sizdede öyledir
Gec yumurtladıgımı zannetmıyorum cnm çunku yumurtlama belirtılerıni şubat 17 18 19 da yaşadım ben sonra 3 gun gectı aynı belirtı oldu iki sonrası iki gun beyaz akintı oldu 3 gundur de bişey yok

Beklenen adet tarihinden 5 gün sonra idrar testinde belli oldu ancak ikinci çizgi çok net değildi biraz silik olarak çıkmıştı. Ayni gün kan tahlili ile kesin öğrenmiş oldum

Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim

Silik de Olsa ikinci çizgi çıktığında hamilelik diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…