Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Son adetim 4 şubat 15 şubat yumurtlama bat 2 marttı ama 1 martta erken gebelik testi yaptım çıkmadı hala adet olmadım. Adetlerim düzensizdir. Sizce daha beklemelimiyim yoksa tekrardan test yaptymmı

Merhaba kızlar birkaç gündür kasıgımda belim de inanılmaz Bi ağrı ve karnımda şişlik var adet günüme 2 hafta var sizce hamile miyim kan testi yaptırsam sonuc cıkarmı yoksa daha erken mi

Merhaba kızlar birkaç gündür kasıgımda belim de inanılmaz Bi ağrı ve karnımda şişlik var adet günüme 2 hafta var sizce hamile miyim kan testi yaptırsam sonuc cıkarmı yoksa daha erken mi
Çok erken . Erken gebelik testi bile adetten 6 gün önce diyor cnm

Benimle de paylaşır mısınız teşekkürler

Merhaba benim sağ yumurtalıkta pko teşhisi konuldu 2 ay normal adet olup genellikle 3. Ay 41 günde oluyorum. Bu ay gecikti dün 42. Gündü bende akşam test yaptım geç saatte ve 10 dk bekledim uyudum sabah test bu şekildeydi ikinci çizgi çok silik ama ben daha net görüyorum. İnanmıyorum ama fikir almak istedim

Eklentiler

• C9535119-F212-4C2A-ABEB-E8DA1FB1D4AA.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 124
V
Canim 10dk sonra cikan sonuclar negatif maalesef.
Senin ki de kuruma çizgisine benziyor fotoğrafa bakılırsa.
Yarın tekrar dene istersen.

Benimde boyleydi, kuruma cizgisiymis. Daha sonraki testlerimde anladim bunu. Baska gunlerde 2 test daha yaptim ustune negatifti cnm. Sende tekrarla.

İdrarı fazla damlatmış olabilirsiniz testi tekrarlayın

V

Canim 10dk sonra cikan sonuclar negatif maalesef.
Senin ki de kuruma çizgisine benziyor fotoğrafa bakılırsa.
Yarın tekrar dene istersen.
Evet adet gecikmesinden 10 gün sonra kan testim negatif çıktı. Benim sağ yumurtalık polikistik over görünüyor bu yüzden sanırım sağdan yumurtladığım zaman adetim gecikiyor. Bazı yazılar okudum pko olanlar geç döllenme oluyor diye. Ama öyle bile olsa bence kanda çıkardı. Beş aydır bebek istiyorum birden pko tekrarladı ne güzel düzenli adet oluyordum. 2 ay yada 3 ay 30-35 günde bir adet oluyorsam diğer ay 41-45 günü buluyor. Hamile kalamayacağım diye korkuyorum çok....

Benim 4. Sene bitecek evleneli daha 3ay önce hamile kaldım arkadasim, esimde sorun vardi ama ben1 gun bile olsun düşünmedim ki ya hamile kalip anne olamazsam diye.
Iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Dua et, çabala vakti zamani gelince nasip olacak inşallah.
Su an stres yaptigin icin olmuyor ve adetin gecikiyor benimde oyle oluyordu çünkü.

Slm kızlar bugün adet olmam gereken gün ama olmadım test için erken geçen ay 6 gün geçikmeyle olmuştum normalde düzenlidir ilk defa geçen ay oldu bu ayda yine geçmi olur adet yoksa gecikmeden sonrakı ay normale dönüyormu tekrardan

Yani bir kere adetin geçti ise bir sonraki ay da geç olacak diye birşey yok s sırf hamile kalmak isteyince bile insanın adeti gecikiyor. Eğer bat geldi ise test yap derim anlamanın tek yolu bu cunki eğer negatif se yine geç gelir yada pozitif çıkar zaten artık battan üç dört gün önce silik çizgi görünmeye başlıyor gebelik varsa bol şans

Cesaretimi toplarsam yaparım bugünü atlatayım..merak ettigim bir sonrakı ay normale dönüyormuydu adet teşeklürler

Cesaretimi toplarsam yaparım bugünü atlatayım..merak ettigim bir sonrakı ay normale dönüyormuydu adet teşeklürler
Benim ne zaman gecikmem olsa bir sonraki ay döndü normale bir kere 45 gün gecikti hatta hiç tekrarlamadı. Ama tabiki bünyeden bünye ye farklılık gösterebilir hayırlısı olsun

Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-06-54-35.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 204
  • 20190329_065358.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 162
Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz
Testin icini neden söktün arkadaşım
Silik cizgi var hayırlı olsun inşallah, sağlıkla ilerlesin ve kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…