Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
günaydın kıslar opuyorumnanaktan bence selda sen büyük ihtimal hamilesin. inşallah değilsindirde.ama silik çıktıysa öyledir.bu arada sinem ben hala adet olmadım canım 2 gün geçti.akşam yine test yaptım saat 21.30 gibiydi negatif çıktı ama hala adet görmedim.korkmaya başladım.bir sorunmu var acaba.kist mist kanser fln olmıyım benneyaptımki

günaydın kızlar aranıza yenikatıldım nasılsınız?

önce silik çıkıyor canım adete yaklaştıka koyulaşıyor geçtiğinde ise tam net bir şekilde çok koyu çıkıyor am hemen çıkıyor 5 dk içinde daha sonra çıkanları dikkate alma

5 dakika içinde çıkmadı sonrasında çıktı ya ayrıca 4. günüydü adetimin geçtiğinin daha net çıkması gerekmez mi eğer doğruysa

5 dakika içinde çıkmadı sonrasında çıktı ya ayrıca 4. günüydü adetimin geçtiğinin daha net çıkması gerekmez mi eğer doğruysa

canım çıktıysa vardır bence kanda bi baktır sen adetten 10 gün sonra idrarda ancak çıkan bir sürü insan var formda o güne kadar çıkmadı o gün çıktı diyorlar.kasıklarında batma varmı? belki vardır ama problemli bir gebeliktir.o da olabilir.şüpheli pozitif yani.:teselli:

sen simdi olmadin diye daha cok strese giriyorsun ondan gecikiyor unut biraz olursun yada bir jinekologa git görün

günaydın ya bende bişey yok belirti anlamında yani sadece test kafamı karıştırdı

Canimcim zaten hemen belirtileri cikmaz 2 gün sonra falan birdaha alip yap yada en iyisi kan testi kan testinde hemen cikar en güvenilir o poliklinkler falan da yapiyor yaptir bir bakalim en azindan icin rahat eder kendine sikinti yapmazsin biliyorum senin icin cok zor ama keske bunlari bastan düsünseydiniz be canim korunsaydiniz.

ya ne bilim bi sol bi sağ kasık ağrıyor.ne gelen var ne giden kız hiç böyle olmazdı.testte negatif akşam yaptığım.2-3 gün daha bekleyip olmazsam sabah idrarıyla bir test daha yapıcam.sonra kanda baktırırım ondada çıkmazsa yine olmazsam doktora gidicem artık napıyım.gerçi dediğin gibi strestende olabilir.ama bundan 6 ay önce ne stresli günler yaşadım.hep oldum şimdi olmaması çok garip geliyor bana.:sinifsinif:

en iyisi sen bir kan testi yaptir idrar testin de cikmayada bilir cünkü rahime yerlesmesi gec oluyormus kimi insanlarsa bebegin ondan da cikm aya bilir Kan Testi daha güvenilir bence

hadi gözün aydin canim iyi de sen bu insanla evlenmiyeceksen niye beraber oldun hamile olmadigini ögrendin sevindin de bakire olmadigini bilseler üzülmez mi ailen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…