Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Testin icini neden söktün arkadaşım
Silik cizgi var hayırlı olsun inşallah, sağlıkla ilerlesin ve kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Piskolojim bozuldi artik cigiyi gormek icin :) :) ovulasyon testinde daha koyu cikti 31 martta evlilik yil donumumuz supriz yapmak istiyom ondan bu sabrsizlik canm ya ovu testine de bakar msn yumurtalama 19 martta oldu canm

Eklentiler

• 20190328_210605.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 231
Piskolojim bozuldi artik cigiyi gormek icin :) :) ovulasyon testinde daha koyu cikti 31 martta evlilik yil donumumuz supriz yapmak istiyom ondan bu sabrsizlik canm ya ovu testine de bakar msn yumurtalama 19 martta oldu canm

Ovu. Testinde pozitif canım benimde böyle çıkmıştı kan ver netleştir durumu yap güzel bir sürpriz eşine inşallah.
Bak bunlarda benim gebelik ve ovu. Testim senin ko gibi ve şu an 14haftalik hamileyim şükürler olsun

Eklentiler

• 20190128-4.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 224
Canmm ya insallah saglikla kucagina alirsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bugun de cuma calisiyorum insallah firsatini bulursam izin verirlerse gidip kan vereyim o zaman yarin acilden yaptrsam da sknti oluyo acilde yapmak istemiyolar ya

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim cuma gunu hurmetine.
Ben acillere gitmeyi etik bulmuyorum canım, daha acil vakalar varken acili meşgul etmek kul hakkı gibi geliyor bana.
Inşallah izin verirler gidebilirsin. Ya da yarın tıp merkezleri açık olur ve özellere gore daha cüzi miktara test yapıyorlar oralarda yaptirabilirsin.
Inşallah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun.

Ben eşimin aklıma girmesi ile adete 3gun kala test yapmıştım cok umutsuzdum yoktur diye ama bakan gözün kör olduğu bir çizgi görmüştüm
Adeti geçince yine eşim kurtlandı duramadı cumartesi günü kalk gidiyoruz kan vermeye dedi bana kalsa beklerdim daha önce cok negatif gördüğüm için.

Tabii canm haklisin acilde daha acil vakalar olabiliyor ama çalısınca da mecbur kaliyorum.Malum kolay kolay izin vermiyorlar is yerinden
Bende adeti gecince yapmak istiyordum emin olmak icin o zamn daha net oluyormus

Tabii canm haklisin acilde daha acil vakalar olabiliyor ama çalısınca da mecbur kaliyorum.Malum kolay kolay izin vermiyorlar is yerinden
Hayırlısı olsun canım var gibi çizgi sanki silikte olsa inşallah bizleredr nasip eder Rabbim

Çalışanlara da zor gercekten..
Sen yinede yaptır bacım güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olur inşallah, sürpriz olmasa bekle derdim de anlamli bir hediye olacak inşallah.

Bi bakar mısınız adet 31 mart ovü test böyle çıktı gebelik var mı

Eklentiler

• E30C6B50-1444-44D3-9920-3D6FE6AAD64C.webp
    164,2 KB · Görüntüleme: 197
Canım hamile olabilirsin. Benim sat 13 ocaktı. 30 günde bir regl oluyorum. 13 şubatta test yaptım negatifti. Sonra bir hafta adetim gecikti yeniden yaptım pozitif çıktı.
30 günde bir adet olanlar ayda 2 kez yumurtlama oluyor diye biliyorum demek sizinde öyle olmuş sağlıkla kucağınıza alın

Yok sonrasında yaptım bugün sabah ovülasyon da yaptım ama nerdeyse hiç yok

Benim normalde ovu adete yakın biraz pembe çıkardı. Bu sefer gebelik testinde silik çizgiler çıkıo ama ovu tamamen negatif. Bilmiyorum bence herkeste her şey aynı gitmiyor. Sen şüphelerinde ısrarcıysan sabah idrarıyla gebelik testi yap. Ovuyla uğraşma bence

Doğru söylüyorsun ovülasyon takibimi yapan kişi ayın 2sinde gebelik testi yapmamı söyledi ama ben yine dayanamadım insan meraklanıyor 2 nisan kandilmiş Allah herkesin kalbine göre versin nasibimizi tez zamanda buluruz inşallah

Aminnnnn inşaAllah arkadaşımmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…