Sizde mi adetin geçmesini bekliyorsunuz
Ovülasyon takibiyle mi denediniz adete kaç gün kala hafif çizgiler çıkmaya başladıEvet. Hafif çizgi çıktı testlerde ama yinede emin olamıyorum. Kan testine de gidemiyorum hemen
Ovülasyon takibiyle mi denediniz adete kaç gün kala hafif çizgiler çıkmaya başladı
Resim atabilirmisin canımOvu takibi yapmadım ama çörek otu bal tarçın kürü yaptım adet biter bitmez 2 güne 1 çalıştık. Ama akıntım artınca ovuda yapmıştım. Ovu yaptığım gün pozitifti. O günde çalışmıştık. Sonraları rahatsızdım kaldı öyle.
Adetr 6 gün kala negatifdi. 4 gün kala kör olacağım şekilde silik çizgi çıktı. Bu sabahkide hafif pembeydi
Resim atabilirmisin canım
Evet silik çizgi varOvu takibi yapmadım ama çörek otu bal tarçın kürü yaptım adet biter bitmez 2 güne 1 çalıştık. Ama akıntım artınca ovuda yapmıştım. Ovu yaptığım gün pozitifti. O günde çalışmıştık. Sonraları rahatsızdım kaldı öyle.
Adetr 6 gün kala negatifdi. 4 gün kala kör olacağım şekilde silik çizgi çıktı. Bu sabahkide hafif pembeydi
Bence de çizgi var istersen tekrarla artarsa kan verirsin
Bence de çizgi var istersen tekrarla artarsa kan verirsin
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.merhabalar :) burayı okuduktan sonra dayanmayıp gidip test aldım iş yerindeyim:):) adetime 2 gün var ve çok belirgin çift çizgiyi gördüm. kan testi yaptıracağım akşam iş çıkışında inşallah iyi haberler alırım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
merhabalar :) burayı okuduktan sonra dayanmayıp gidip test aldım iş yerindeyim:):) adetime 2 gün var ve çok belirgin çift çizgiyi gördüm. kan testi yaptıracağım akşam iş çıkışında inşallah iyi haberler alırım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canim, rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallahAdetime 4 gün kala pozitifi gördümm. Bugün de kan sonucum 67.7 çıktı hamdolsun❤ Yarın adet günüm. 2 gündür de bir damla açık pembe akıntım oluyo. Rabbim hepimizi hayırla korusun. Yavrularımızı sağlıkla büyütsün.
Gebe olan arkadaşlarımm ilk 3 ay günde iki bardak havuç suyu içmeyi ihmal etmeyin. Bebeğin amniyos sıvısı için birebir.. ❤
Hayırla sağlıkla doğsun inşallah gözün aydınAdetime 4 gün kala pozitifi gördümm. Bugün de kan sonucum 67.7 çıktı hamdolsun❤ Yarın adet günüm. 2 gündür de bir damla açık pembe akıntım oluyo. Rabbim hepimizi hayırla korusun. Yavrularımızı sağlıkla büyütsün.
Gebe olan arkadaşlarımm ilk 3 ay günde iki bardak havuç suyu içmeyi ihmal etmeyin. Bebeğin amniyos sıvısı için birebir.. ❤
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Hayırla sağlıkla doğsun inşallah gözün aydın
Tebrik ederim canim, rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah
Aminnamin inşallah canım benimAllah razı olsunn güzel yüreklim yaa. İnşaAllah cümlemize nasip olsun ve sağlıkla ilerlesin yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?