Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ovülasyon takibiyle mi denediniz adete kaç gün kala hafif çizgiler çıkmaya başladı

Ovu takibi yapmadım ama çörek otu bal tarçın kürü yaptım adet biter bitmez 2 güne 1 çalıştık. Ama akıntım artınca ovuda yapmıştım. Ovu yaptığım gün pozitifti. O günde çalışmıştık. Sonraları rahatsızdım kaldı öyle.

Adetr 6 gün kala negatifdi. 4 gün kala kör olacağım şekilde silik çizgi çıktı. Bu sabahkide hafif pembeydi

Resim atabilirmisin canım

Evet silik çizgi var

merhabalar :) burayı okuduktan sonra dayanmayıp gidip test aldım iş yerindeyim:):) adetime 2 gün var ve çok belirgin çift çizgiyi gördüm. kan testi yaptıracağım akşam iş çıkışında inşallah iyi haberler alırım. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.

Adetime 4 gün kala pozitifi gördümm. Bugün de kan sonucum 67.7 çıktı hamdolsun Yarın adet günüm. 2 gündür de bir damla açık pembe akıntım oluyo. Rabbim hepimizi hayırla korusun. Yavrularımızı sağlıkla büyütsün.

Gebe olan arkadaşlarımm ilk 3 ay günde iki bardak havuç suyu içmeyi ihmal etmeyin. Bebeğin amniyos sıvısı için birebir..

Hayırlı olsunnn Rabbim hayırla ilerletsin, hayırlı doğum nasip etsin

Tebrik ederim canim, rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah

Hayırla sağlıkla doğsun inşallah gözün aydın

Arkadaslar bende pembe lekelenmeler oluyor acaba yerlesme mi oluyor . İlk bebegimi doğumda kaybettim 5 ay oldu . Yeni bir bebek bizim için umut olacak. Mübarek günlerde dualarınizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…