Insallah oyledir canım. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Arkadaslar bende pembe lekelenmeler oluyor acaba yerlesme mi oluyor . İlk bebegimi doğumda kaybettim 5 ay oldu . Yeni bir bebek bizim için umut olacak. Mübarek günlerde dualarınizi bekliyorum
Amin inşallah teşekkür ederimInsallah oyledir canım. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım mübarek kandilde cokca dua et.Benim de iki gün kahverengi lekelenmem oldu bugün de adet oldum bu ay hamile kalamadım benim için de dua edin olur mu
Genelde yumurtlamadan 12 14 gün sonra testte net çıkıyo eğer günden eminsen 12 14 gün geçmesini bekle istersen ...zaten yunurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde hayırlısı stres yapma Rabbim gönlüne göre verir insaallahMerhaba martın 20sinde doktora gittim yumurtan 24mm olmuş 25ine kadar ilişkşye girin çatlıcak dedi sorun yok dedi yaptık bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatif adetim 9gbi olur pek düzenli değil ama sizce bu ayda olmadı mıyoksa adetime kadar ümitlenmeli miyim
Rahim sadece gebelikte kalınlaşmaz canim adet zamanida kalınlaşır ama kac mm olir bilmiyorum.Arkadaslar rahim17 mm ama test negatif. Sonradan pozitife döner mi acaba .
Gec döllenme varsa canim idrar testinde bugun yapinca çıkar stres yapmamaya çalış vücuduna cok etki yapar hamile olsan bile bebegini etkiler stres yapma insallah hamilesindir bir idrar testi yap yalniz sivi alma iki saat oyle test yap varsa net cikar zaten. Hayirlisi ile guzel haber verirsin insallahKızlar bugün 9.günüm ve hala adet olmadım. 2 gün adet sancısı çektim ama adet olmadım. Eşim de yarın da olmazsan yarın akşam acilde kan testi yaptıralım diyor. Ama korkuyorum kist çıkarsa diye. Bu zamana kadar adetim sadece en fazla 2 gün gecikti, o da strestendi. Bu zamana kadar hiç kistim olmadı ve tahlillerim hep güzel çıktı.
Bu ay bebekten vazgeçmiştim. Hiç stresim olmadı. Geciktiğimi bile fark etmemiştim eşim söyledi. İlaç kullanmadım. Ama kist olabilir mi diye korkuyorum. 6.gün geciktiğimde sabah idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Geç döllenme de olabilir ama offf başka sorunum olabilir mi diye korkuyorum...
Test bozuk canim dağılmış hep, tekrar yapmani oneririm.Arkadaşlar merhaba, bu test negatif mi, pozitif mi, tecrubeli arkadaşlar yorum yapar mısınız :)
Canimm teşekkür ederim cevabın için, bozuk gibi duruyor dimi..Test bozuk canim dağılmış hep, tekrar yapmani oneririm.
Test bozuk canım tekrarlasan iyi olurArkadaşlar merhaba, bu test negatif mi, pozitif mi, tecrubeli arkadaşlar yorum yapar mısınız :)
Bekleyince de bu hali aldı..Test bozuk canım tekrarlasan iyi olur
Bozuk maalesef canım fazla idrar damlattın sanırım ondan dağılmış bu kadar.Canimm teşekkür ederim cevabın için, bozuk gibi duruyor dimi..
İkinci silik çizgi var gibi, ama çok kenarda çıkmış..
Artık sabah tekrarlayım..
Yok canım çok dağılmış sen tekrarla inşallah pozitif çıkarBekleyince de bu hali aldı..
Yok canım çok dağılmış sen tekrarla inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?