Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Arkadaslar bende pembe lekelenmeler oluyor acaba yerlesme mi oluyor . İlk bebegimi doğumda kaybettim 5 ay oldu . Yeni bir bebek bizim için umut olacak. Mübarek günlerde dualarınizi bekliyorum
Insallah oyledir canım. Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Benim de iki gün kahverengi lekelenmem oldu bugün de adet oldum bu ay hamile kalamadım benim için de dua edin olur mu

Merhaba martın 20sinde doktora gittim yumurtan 24mm olmuş 25ine kadar ilişkşye girin çatlıcak dedi sorun yok dedi yaptık bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatif adetim 9gbi olur pek düzenli değil ama sizce bu ayda olmadı mı yoksa adetime kadar ümitlenmeli miyim

Genelde yumurtlamadan 12 14 gün sonra testte net çıkıyo eğer günden eminsen 12 14 gün geçmesini bekle istersen ...zaten yunurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde hayırlısı stres yapma Rabbim gönlüne göre verir insaallah

Ben adetim 3 gün geçtikten sonra yaptığım testte öğrendim hemen çizgi belirmişti. O güne kadar hiç hamile olduğumu anlamadım hatta 4 haftalıkken 10 LT su taşımıştım düşünün yani o derece belirti yoktu. Yerleşme kanaması da olmadı bende karnım gurulduyordu sanki adet olacakmışım gibi. Doktora gittim rahmin çok kalın hamile olabilirsin deyince kalan testi kullandım. Belirtiler kişiye göre değişiyor Rabbim isteyen her anne adayına evlat nasip etsin.

Kızlar bugün 9.günüm ve hala adet olmadım. 2 gün adet sancısı çektim ama adet olmadım. Eşim de yarın da olmazsan yarın akşam acilde kan testi yaptıralım diyor. Ama korkuyorum kist çıkarsa diye. Bu zamana kadar adetim sadece en fazla 2 gün gecikti, o da strestendi. Bu zamana kadar hiç kistim olmadı ve tahlillerim hep güzel çıktı.

Bu ay bebekten vazgeçmiştim. Hiç stresim olmadı. Geciktiğimi bile fark etmemiştim eşim söyledi. İlaç kullanmadım. Ama kist olabilir mi diye korkuyorum. 6.gün geciktiğimde sabah idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Geç döllenme de olabilir ama offf başka sorunum olabilir mi diye korkuyorum...

Gec döllenme varsa canim idrar testinde bugun yapinca çıkar stres yapmamaya çalış vücuduna cok etki yapar hamile olsan bile bebegini etkiler stres yapma insallah hamilesindir bir idrar testi yap yalniz sivi alma iki saat oyle test yap varsa net cikar zaten. Hayirlisi ile guzel haber verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…