Aynen sabah ilk idrarınla yap canımDeğiştirdim canım, eczaneden sabaha yapayım artık..
Ben göremedim canımKızlar var mı bu testte ikinci çizgi bat:15 nisandı 4. Gün geçikme
Kuzum dikkatli bak sen görünce kana gidicem vallaBen göremedim canım
Al iste ihale bana kaldıKuzum dikkatli bak sen görünce kana gidicem valla
Teyze olmak kolay değilAl iste ihale bana kaldı
Canım tekrar çeker misin fotoğraf çünkü cok parlamış test
Valla canim görüyorum desem yalan olur, görmüyorum desem yalan olur.Teyze olmak kolay değil☺yıktım bak iyi bak teste ihale kalkmaz üstünden haberin olsun bebeğim
Var cnm ben gördüm ins koyulasirKızlar var mı bu testte ikinci çizgi bat:15 nisandı 4. Gün geçikme
Kızlar var mı bu testte ikinci çizgi bat:15 nisandı 4. Gün geçikme
Valla canim görüyorum desem yalan olur, görmüyorum desem yalan olur.
Sen gördün mü silik çizgi ben birşeyler görüyor muyum görmüyor muyum emin olamadım açıkçası, çıplak göz daha iyi görür..
Öyle gördüm gibi zaten canım ama gözlerim yorgun biraz emin olamadım bende doğru mu yanlış mı diyeGörünüyor canım resme tıklamadan bak :))
Öyle gördüm gibi zaten canım ama gözlerim yorgun biraz emin olamadım bende doğru mu yanlış mı diye
Maşallah çok net bence kan ver netleşsinMerhaba arkadaşlar beklenen adetim 24 Nisa’n bu sabah predictor early erken testi yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin daha doktora gitmedim umarım her şey sağlıkla ilerler.Eki Görüntüle 2260845 Eki Görüntüle 2260845
Ayy çok güzel Allah hayırla sağlıkla doğurmayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar beklenen adetim 24 Nisa’n bu sabah predictor early erken testi yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin daha doktora gitmedim umarım her şey sağlıkla ilerler.Eki Görüntüle 2260845 Eki Görüntüle 2260845
Adetim 3 gün gecikince çıktı benim. Geç döllenme olmuş olabilir sizin bi kaç gün daha bekleyin isterseniz :)herkese merhaba :) adetim iki gün gecikti ilk gün adet olcam sandım tüm belirtiler vardı sonra bir anda hepsi azalmaya başladı normalde çok düzenlidir. idrar testi yapsam iki günde çıkar mı sizce çok heyecanlıyım ümitlenmekte istemiyorum boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?