- 17 Nisan 2019
- 2.807
- 2.994
- 133
Evet üçüncü gün adet gördümAdetim 3 gün gecikince çıktı benim. Geç döllenme olmuş olabilir sizin bi kaç gün daha bekleyin isterseniz :)
Yumurtlama gününüz erken olduysa çıkabilir. Çoğul olup olmadığını ancak gebeliğin ilerleyen gunlerinde ultrason ile anlaşılır bununla bir alakası yoktur.Merhaba bu ay yumurtlama gününü yakaladım ve değerlendirdim. Adete 6 gun var bugun predictor erken gebelik testi aldim cift cizgi cikti... birkac saat sonra ucuz normal testten aldim ondada iki cizgi çıktı.. bu kadar erkenden net cizgiler cikmasi sasirtti beni acaba çoğul gebelik midir
Yumurtlama gününüz erken olduysa çıkabilir. Çoğul olup olmadığını ancak gebeliğin ilerleyen gunlerinde ultrason ile anlaşılır bununla bir alakası yoktur.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah arkadaşım.
O dollenmede zamanlı olduysa çıkabilme ihtimali var arkadaşım bu kadar erken öğrenen var cunku.Evet bu ay 12.gunde yumurtladım bunu gelen sıvıyla anladım yumurta akı gibi seffaf ve uzayan.. o günü degerlendirdim ve ertesi gunu cevabin icin cok tesekkur ederim 2 cocugum var o yuzden ikiz olmasini istemem 3.yeter artık insallah :)
çoğul gebelikle bir ilgisi yok .En kısa zamanda kan tahlili yaptırın derim . 2 günde bir 2 katından fazla artarsa o zaman çoğul gebelikten şüphelenebilirsiniz :)Merhaba bu ay yumurtlama gününü yakaladım ve değerlendirdim. Adete 6 gun var bugun predictor erken gebelik testi aldim cift cizgi cikti... birkac saat sonra ucuz normal testten aldim ondada iki cizgi çıktı.. bu kadar erkenden net cizgiler cikmasi sasirtti beni acaba çoğul gebelik midir
çoğul gebelikle bir ilgisi yok .En kısa zamanda kan tahlili yaptırın derim . 2 günde bir 2 katından fazla artarsa o zaman çoğul gebelikten şüphelenebilirsiniz :)
Clear blue Türkiye de satılmıyor diye biliyorum zamanında almak istemiştim ama hiçbir depoda yoktu . İçinde test çubukları var 10 adet her gün kullanabilirsin birer birerArkadaşlar aranızda clear blue gebelik testi kullanan var mı ve tek kullanımlık mı bilgisi olan yazabilir mi
Ben birgün gecikme ile öğrendim idrar testinde birgün sonra kan verdim ama o vakit tamda 4 buçuk hafta kadar gebe imisim salı günü kalp atımini dinledim kalbi atmaya başlamış 6 haftasina girmiş kalpte atışlar minik minik atıyor Elhamdülillah rabbim olmayanlarada hayırlı bir şekilde nasip etsin inşaallahHamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Sonrada cikan cizgiler sağlıklı sonuc vermiyor arkadaşım.Kizlar merhaba . Bugün benim adet günüm ama ben dün dayanamayıp test yaptım. Ilk başta tamamen negatifti. Gece ikinci çizgi çok silik belirmiş. Siz ne diyosunuz bu duruma bakarmisinizEki Görüntüle 2267521 Eki Görüntüle 2267521
Rahimde damar olan bir yerde tutunmaya çalışıyorsa olabilir. Zaten döllenmeden dört beş gün sınra en geç rahime yerleşme aşamasına geçiyor. Ama tabiki hormonal veya başka birseyden de olabilir. Her ihtimale karşı bu on günde biraz dinlenerek gecirmeni tavsiye ederim inşallah hamilesindirArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Benim de seninle durumum aynı cnaim. Bu gün benim de kahverengi lekelenmem oldu. Ve hayatımda ilk defa sabah mide bulantısı ile uyandım. Gebelik testi almıştım bulantıdan sonra ama lekelenmeyi görünce regl oldugumu düşünüp testi ypmadim. Daha cok erken diye düşünüyorum ne bileyimArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
test icin erken cnm..ben dun yaptim yani adetime 8 gun kala ama negatif cikardi bendeBenim de seninle durumum aynı cnaim. Bu gün benim de kahverengi lekelenmem oldu. Ve hayatımda ilk defa sabah mide bulantısı ile uyandım. Gebelik testi almıştım bulantıdan sonra ama lekelenmeyi görünce regl oldugumu düşünüp testi ypmadim. Daha cok erken diye düşünüyorum ne bileyim
ve anlamiyorum cnm ovu testleri neden hep ayni koyulukta kirmizi cikariyor bende..yumurtlama donemim gectikten bir iki gun sonra yaptim beni yumurtalama donemimde cikardi..pek inanmiyorum bu testlereBenim de seninle durumum aynı cnaim. Bu gün benim de kahverengi lekelenmem oldu. Ve hayatımda ilk defa sabah mide bulantısı ile uyandım. Gebelik testi almıştım bulantıdan sonra ama lekelenmeyi görünce regl oldugumu düşünüp testi ypmadim. Daha cok erken diye düşünüyorum ne bileyim
ve anlamiyorum cnm ovu testleri neden hep ayni koyulukta kirmizi cikariyor bende..yumurtlama donemim gectikten bir iki gun sonra yaptim beni yumurtalama donemimde cikardi..pek inanmiyorum bu testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?