Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adete 8 kala mı 11 kala mı anlamadım...
Benim adet döngüm 35 gün - 34 -33 - 35 gün diye değişiyor. Bir ay öyle bir ay böyle. O yüzden net tarih bilemiyoruz. 8-11 gün kala diye o yüzden yazdım. beklenen tarih 24-27 mayıs. Öğrendiğim tarih 17 mayıs. son adet:23 nisan.

Çok erken öğrenmişsin, gözün aydın :)) erken gebelik testi değil dimi normal testte çıktı

Çok erken öğrenmişsin, gözün aydın :)) erken gebelik testi değil dimi normal testte çıktı

darısı hepimizin başına inş. ama sevinemiyorum maalesef daha beklenen güne çok olduğu için. ilk normal yaptım. sonra erken gebelik. sonra bugün yine normal. hepsinde çizgi silik ama. hepsi de ayrı marka olduğu için değerlerini de tam bilemiyorum kaç üzerinden ölçüyor.

İnşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Üçünde de çıktıysa vardır diye düşünüyorum. :) darısı başımıza inşallah :)

iste bu cnm..4 5 gun once yapmistim tam yumurtlama gunumde ama boyle cikardi sonucu ondan inanmiyorum
Yumurtlama gununuz gelmemis. Her ay ayni gun olmaz ki yumurtlama uc aydir yapiyorum ben ovulasyon testini. T cizgisi c kadar koyu olmali. Attiginiz test yumurtlama gununuz demek degil. Attigim fotograftaki kadar koyu oldugu zaman yumurtlamissiniz demek olur

Eklentiler

• IMG-20190517-WA0000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 172
adetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldum gogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde

adetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldum gogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde
Ama cok erken daha umitsizlige kapilma ben de ayni durumdayim bi yanim yok diyo bi yanim ya varsa diye umitleniyo iste canim reglime 2 gun var

Bi de soyle biaey var sen diyorsun ki yumurtlama tarihlerimde 11-16 arasi degerlendirdik demissin. Dollenmenin uzerinden 15-17 gun falan gececek ki idrarda ciksin

kafa agirisi icin cnm ilacim turkiyeden degil bulgaristandan ama sorun su canim..hamileligin ilk baslarinda hap kullanimi zarar ediyor mu bebege?
Ya ede de bilir canim da ben bi kez daha gebelikten suphelenince doktora dedim ben antibiyotik kullandim diye . Birsey olmaz dedi doktor cok erken gebelik doneminde. Hamile oldugunu bilmeden yuzlerce kadin ilac iciyor allahin izniyle bisey olmaz korkma demisti

ah canim insallah bisey olmaz eger hamileysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…