Adete 8 kala mı 11 kala mı anlamadım...Benim ki sanırım biraz garip. Adetime 8-11 gün kala öğrendim. Tesadüfen deneme için yaptığım idrar testinde çıktı. Ki beklenen dönem 24-27 arası. o yüzden hala kan vermeye korkuyorum.
Benim adet döngüm 35 gün - 34 -33 - 35 gün diye değişiyor. Bir ay öyle bir ay böyle. O yüzden net tarih bilemiyoruz. 8-11 gün kala diye o yüzden yazdım. beklenen tarih 24-27 mayıs. Öğrendiğim tarih 17 mayıs. son adet:23 nisan.Adete 8 kala mı 11 kala mı anlamadım...
Çok erken öğrenmişsin, gözün aydın :)) erken gebelik testi değil dimi normal testte çıktıBenim adet döngüm 35 gün - 34 -33 - 35 gün diye değişiyor. Bir ay öyle bir ay böyle. O yüzden net tarih bilemiyoruz. 8-11 gün kala diye o yüzden yazdım. beklenen tarih 24-27 mayıs. Öğrendiğim tarih 17 mayıs. son adet:23 nisan.
Çok erken öğrenmişsin, gözün aydın :)) erken gebelik testi değil dimi normal testte çıktı
İnşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Üçünde de çıktıysa vardır diye düşünüyorum. :) darısı başımıza inşallah :)darısı hepimizin başına inş. ama sevinemiyorum maalesef daha beklenen güne çok olduğu için. ilk normal yaptım. sonra erken gebelik. sonra bugün yine normal. hepsinde çizgi silik ama. hepsi de ayrı marka olduğu için değerlerini de tam bilemiyorum kaç üzerinden ölçüyor.
Hangi marka kullaniyorsunuz?ve anlamiyorum cnm ovu testleri neden hep ayni koyulukta kirmizi cikariyor bende..yumurtlama donemim gectikten bir iki gun sonra yaptim beni yumurtalama donemimde cikardi..pek inanmiyorum bu testlere
iste bu cnm..4 5 gun once yapmistim tam yumurtlama gunumde ama boyle cikardi sonucu ondan inanmiyorumHangi marka kullaniyorsunuz?
Yumurtlama gununuz gelmemis. Her ay ayni gun olmaz ki yumurtlama uc aydir yapiyorum ben ovulasyon testini. T cizgisi c kadar koyu olmali. Attiginiz test yumurtlama gununuz demek degil. Attigim fotograftaki kadar koyu oldugu zaman yumurtlamissiniz demek oluriste bu cnm..4 5 gun once yapmistim tam yumurtlama gunumde ama boyle cikardi sonucu ondan inanmiyorum
adetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldumYumurtlama gununuz gelmemis. Her ay ayni gun olmaz ki yumurtlama uc aydir yapiyorum ben ovulasyon testini. T cizgisi c kadar koyu olmali. Attiginiz test yumurtlama gununuz demek degil. Attigim fotograftaki kadar koyu oldugu zaman yumurtlamissiniz demek olur
Ama cok erken daha umitsizlige kapilma ben de ayni durumdayim bi yanim yok diyo bi yanim ya varsa diye umitleniyo iste canim reglime 2 gun varadetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldumgogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde
Bi de soyle biaey var sen diyorsun ki yumurtlama tarihlerimde 11-16 arasi degerlendirdik demissin. Dollenmenin uzerinden 15-17 gun falan gececek ki idrarda ciksinadetime 3 4 gun kala bu sabah test yaptim canim ve negatif cikti sanirim hamile degilim ve cok uzuldumgogus uclarim dokundum halde agirmaya basladilar adet olucam heralde
benimde 2 gun var cnm ama aklima gelmeyip agri kesici ictim acaba hamilelik varsa kotu bisey olur mu bebegeAma cok erken daha umitsizlige kapilma ben de ayni durumdayim bi yanim yok diyo bi yanim ya varsa diye umitleniyo iste canim reglime 2 gun var
Hangi agri kesici? Parol sorun olmuyorbenimde 2 gun var cnm ama aklima gelmeyip agri kesici ictim acaba hamilelik varsa kotu bisey olur mu bebege
kafa agirisi icin cnm ilacim turkiyeden degil bulgaristandan ama sorun su canim..hamileligin ilk baslarinda hap kullanimi zarar ediyor mu bebege?Hangi agri kesici? Parol sorun olmuyor
Ya ede de bilir canim da ben bi kez daha gebelikten suphelenince doktora dedim ben antibiyotik kullandim diye . Birsey olmaz dedi doktor cok erken gebelik doneminde. Hamile oldugunu bilmeden yuzlerce kadin ilac iciyor allahin izniyle bisey olmaz korkma demistikafa agirisi icin cnm ilacim turkiyeden degil bulgaristandan ama sorun su canim..hamileligin ilk baslarinda hap kullanimi zarar ediyor mu bebege?
ah canim insallah bisey olmaz eger hamileysemYa ede de bilir canim da ben bi kez daha gebelikten suphelenince doktora dedim ben antibiyotik kullandim diye . Birsey olmaz dedi doktor cok erken gebelik doneminde. Hamile oldugunu bilmeden yuzlerce kadin ilac iciyor allahin izniyle bisey olmaz korkma demisti
Insallah canim ben de ictim cunku bu hafta bi taneah canim insallah bisey olmaz eger hamileysem
merhaba canlarım.
bende dun yaptırdıgım kan testıyle hamıs oldugumu ogrendım.
yalnız ben ıdrar testınde pozıtıfı beklenen adete 5 gun varken gordum.sılık cıkmıstı ılk yaptıgımda.
48 saat gecınce yaptıgımda bıraz daha koyu cıktı.adet gunumde ıse daha belırgındı.
yalnız ben kan testıne gıdene kadar ınanamadım..kaydirigubbakcemile3
ALLAH ım bu duyguyu herkese yasatsın ınsallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?