Aynı durumdayız.benim adete 4 gün var fakat ben kazadan şüpheleniyorum.test yaptım iki adet:) biri silik birinde hiç yok.anlamadım ben de...Slm herkese biz ikinciyi istiyoruz calismalar basladi bakalim ama bu sefer cok kariaik oldu durumlar tam bayrama geldi çalışmalar yumurtlama günü kaçtı mi tutturduk mu bende anlamadim test yaptım çok erken tabi ama negatifdaha ağdete 12 gün var yok mu şu gebeliği dollenmeden itibaren bilen bir test yaw
Aynı durumdayız.benim adete 4 gün var fakat ben kazadan şüpheleniyorum.test yaptım iki adet:) biri silik birinde hiç yok.anlamadım ben de...Slm herkese biz ikinciyi istiyoruz calismalar basladi bakalim ama bu sefer cok kariaik oldu durumlar tam bayrama geldi çalışmalar yumurtlama günü kaçtı mi tutturduk mu bende anlamadim test yaptım çok erken tabi ama negatifdaha ağdete 12 gün var yok mu şu gebeliği dollenmeden itibaren bilen bir test yaw
En iyisi kan testi yaptırmak galiba senin günün de yaklaşmış ilişkiden 20 gün sonra kanda çıkıyor diyor drlar hatta bugün bir dr u dinledim ilişkiden 10 gün sonra bile belli olur diyor amaAynı durumdayız.benim adete 4 gün var fakat ben kazadan şüpheleniyorum.test yaptım iki adet:) biri silik birinde hiç yok.anlamadım ben de...
Merhaba bizde ikinciyi istiyoruz fakat benim fsh 21 çıktı böyle olunca hanile kalmak zorlaşıyormuş nette okuduğum kadarıyla benim de adetime 10 gün var bakalım inşallah hamilelik olur isteyen hepimizinSlm herkese biz ikinciyi istiyoruz calismalar basladi bakalim ama bu sefer cok kariaik oldu durumlar tam bayrama geldi çalışmalar yumurtlama günü kaçtı mi tutturduk mu bende anlamadim test yaptım çok erken tabi ama negatifdaha ağdete 12 gün var yok mu şu gebeliği dollenmeden itibaren bilen bir test yaw
Ben özellikle yazmak istedim şurayaHamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
9.gün silik cizgi verdi idrar sonra gün be gün arttı cizgimYumurtlama takibi yapıp gebe kalanlar, ovulasyondan sonra kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıktı bhcg?
Yani adet gecikmesinden kaç gün sonra oluyor.Ben 6+5gunlukken öğrenmiştim, 4 haftalikkken gozukmedi
Hamilesin canm bence çok net. Hemen kan ver öğren bence. Testin markası ne acaba.adetim 2 gün geçti sizce hamile miyim? Bugün yarın tamda tüp bebek tedavisine başlayacaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?