Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Slm kızlar iyi bayramlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda

Slm herkese biz ikinciyi istiyoruz calismalar basladi bakalim ama bu sefer cok kariaik oldu durumlar tam bayrama geldi çalışmalar yumurtlama günü kaçtı mi tutturduk mu bende anlamadim test yaptım çok erken tabi ama negatif daha ağdete 12 gün var yok mu şu gebeliği dollenmeden itibaren bilen bir test yaw

Aynı durumdayız.benim adete 4 gün var fakat ben kazadan şüpheleniyorum.test yaptım iki adet:) biri silik birinde hiç yok.anlamadım ben de...

Aynı durumdayız.benim adete 4 gün var fakat ben kazadan şüpheleniyorum.test yaptım iki adet:) biri silik birinde hiç yok.anlamadım ben de...

Eklentiler

• 0199E74F-3B3B-40D5-B500-64EE0C35E737.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 238
  • D121F872-A163-4884-AFF3-4622F3D895F7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 336
En iyisi kan testi yaptırmak galiba senin günün de yaklaşmış ilişkiden 20 gün sonra kanda çıkıyor diyor drlar hatta bugün bir dr u dinledim ilişkiden 10 gün sonra bile belli olur diyor ama

Slm kızlar benim reglim bir hafta geçti ve negatif yanılma payı varmıdır hiçbir belirtimde yok açık pembe kanamm olmuştu yalnızca bu zamandaki testlerde yanılna payı yok denecek kadar azmış bu durumu yaşayan varmı aranızda

Merhaba bizde ikinciyi istiyoruz fakat benim fsh 21 çıktı böyle olunca hanile kalmak zorlaşıyormuş nette okuduğum kadarıyla benim de adetime 10 gün var bakalım inşallah hamilelik olur isteyen hepimizin

Ben özellikle yazmak istedim şuraya adetim genelde 30-45 arası düzeninde. Bende kana çok güvenip 35. Gün kan vermiştim, negatif çıkmıştı değilim sanmıştım gebe. Adet söktğrücğ ne varsa kullanmıştım bi hafta. Sonra 42. Günde idrar testinde pozitifi görmüştüm. Aslen yumurta çatladıktan on gün sonra yani nerdeyse 4 haftalık gebelik şans eseri kanda çıkmamış ama 5 haftalıkken idrarda çıkmıştı. Annem bana gebeyken ben hastane testinde çıkmamışım onu da ekleyeyim. Yani hiçbişiyi güven olmuyo datlum

Arkadaşlar benim de 1 sene önce bir kürtajım var fakat bir senedir olmadi. Tahlilerim ve muayenem temiz. Son 2 aydır 25 günde bir adet görüyordum. Bu ay 1 gün gecikti sabah test yaptım negatif. Sizce pozitif olma ihtimali var mı sonradan?

Arkadaşlar bende adetime 1 hafta kala yaptım negatif çıktı adetimi beklicem eğer hamişsek ilişki esnasında kasılma zorlanma patma gibi belirtileriniz oldu mu ve ilişki esnasında değil de gecesi ve sabahı akıntınız oldu mu çamaşırım a beyaz süt kıvamında akıntı geliyor son 15 20 gündür kesintisiz gebelik belirtisimi

Yumurtlama takibi yapıp gebe kalanlar, ovulasyondan sonra kaçıncı gün kanda ya da idrarda çıktı bhcg?

Benim reglim üç gün gecikmişti. İdrar testi yaptım pozitif çıktı, emin olmak için kan testi yaptım, Beta hcg 1574 çıktı. Ertesi gün doktora gittiğimde kese göründü. İsteyen herkese nasip olur inşallah.

Ben 6+5gunlukken öğrenmiştim, 4 haftalikkken gozukmedi
Yani adet gecikmesinden kaç gün sonra oluyor.
Adet gecikmemden 6 gün sonra kan testi yptım negatifti. Dün gebelik testi silik çıktı. Merak ettim bir de beta hcg değeriniz kaçtı

adetim 2 gün geçti sizce hamile miyim? Bugün yarın tamda tüp bebek tedavisine başlayacaktık.

Eklentiler

• IMG_3266.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 220
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…