- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 33
kan verdim öğleden sonra çıkacak. markayı hatırlamıyorum ama 3 gün önce yaptığımda tek çizgi idi.Hamilesin canm bence çok net. Hemen kan ver öğren bence. Testin markası ne acaba.
Bir günde bile değişiyor. Ben de test yaptım bir gün önce bembeyaz ertesi gün hafif silikkan verdim öğleden sonra çıkacak. markayı hatırlamıyorum ama 3 gün önce yaptığımda tek çizgi idi.
hadi inşallah dua edin bana lütfen ultrasonda baktı göremedi belki çok küçüktür o yüzden görünmüyor olabilir dediBir günde bile değişiyor. Ben de test yaptım bir gün önce bembeyaz ertesi gün hafif silik
Hayırlı olsun hamilesin cnm kan ver benceadetim 2 gün geçti sizce hamile miyim? Bugün yarın tamda tüp bebek tedavisine başlayacaktık.
KAN VERDİM ÖĞLEDEN SONRA ÇIAKCAK :)Hayırlı olsun hamilesin cnm kan ver bence
İnşâllah guzel sonuclar alırsın adet gecikti mıKAN VERDİM ÖĞLEDEN SONRA ÇIAKCAK :)
2 GÜN GECİKTİİnşâllah guzel sonuclar alırsın adet gecikti mı
Bence var inşallah sonuc guzel cıkar burdan yaz cnm2 GÜN GECİKTİ
Benim de 5 gun oncesinde boyle cikmisti beklemedeyim. Her sabah yeni bir test yapmaya devam etmelisin :) Insallah vardırEki Görüntüle 2296775 Adete 4 gün kala sonradan çıkan silik çizgi ne düşğnoysunuz kızlar
Sanki çok hafif ikinci testte de gozukuyor cizgi. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar yap, daha net cikarsa kan testi yaptirirsin hamilelik var gibi duruyor :)Selam kızlar adetim 3gün gecikti ilk idrarla test yaptım tek çizgi çıktı çöpe attım 4saat sonra bi bakıyım dedim hafifi çigi var şoke oldum hemen başka test yaptım ama cıkmaı marka başkaydı off heycanlmıltm amaüsteki
İlk yaptığım
Kızlar sizce gebelik varmı adete 5 gün varken erken gebelik testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?