Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Hanimlar birsey danisabilir miyim? Temmuz 17 benim yumurtlama günümdü 18.-19. Gunde yumurtluyorum hep..Adetime 1-2 gün var suan .Yumurtlamadan sonra 2-3 gun beyaz berrak su gibi akintim oldu bitti.sonra kupkuruydu hic akintim yok yani..Eveli gun cok bel agrim vardi plates falan da yaptim gevsedi biraz .2 gundur sol kasigim hafif hafif agriyor arada karnımın ortasinda gaz gibi keskin bif agri oluyor ama bugun baktim rahim ağzı yukarda yumusak gibi ve elime beyaz uzayan parlak bi damla akinti geldi .akan bir akinti yok ama elle muayene edince bugun birkackez bu sekilde akintim var yani.Boyle hic yogun cok bir akintisi olmayip da hamile olan var mi?

Selam
Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bu ayin da 6 sinda 2 gunluk gecikmeyle yumurtladim ve degerlendirdik. Normalde 26 veya 28 gunde bir adet olurum. Bu durumda ayin 20 sinde adet olmam gerekiyor ve 3 gün önce yani yumurtlamanin 8.günü gebelik testi yaptigimda ikinci cizgi silik cikmisti, ardindan yine test yaptım tekrar silik cizgi cikti, fakat bugun yaptigimda görülmeyecek şekilde silik cikti 2 kez. Koyulasmasi gerekmez miydi her gün? Moralim bozuldu daha adet olmadim fakat tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye korkuyorum. Var mi tecrubeleriniz bu konuda?

Selam kızlar adetim 3gün gecikti ilk idrarla test yaptım tek çizgi çıktı çöpe attım 4saat sonra bi bakıyım dedim hafifi çigi var şoke oldum hemen başka test yaptım ama cıkmaı marka başkaydı off heycanlmıltm ama üsteki
İlk yaptığım

Eklentiler

• 32CBF861-CB8C-4C66-885A-B47ADD15D4BC.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 351
Sanki çok hafif ikinci testte de gozukuyor cizgi. Bence yarin sabah ilk idrarla tekrar yap, daha net cikarsa kan testi yaptirirsin hamilelik var gibi duruyor :)

Reglim 2 gun gecikti bugun test yaptim ama negatif duzensiz adet goruyorum 30 31 33 37ye kadar cikabiliyor bende ortalama deger 33 aldim ona gore 2 gun suan... adet agrilarim da gecen hafta oldu bu hafta yok. Tekrar test yapmali miyim yoksa negatif deger degismez mi ?

Kızlar sizce gebelik varmı adete 5 gün varken erken gebelik testinde

Eklentiler

• 695ED933-62C2-48A2-8C3A-114B1A3B590E.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 292
  • EC699144-C9C0-4289-ACC7-D8BBCBD6EEC1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 240
  • 9E9E6F65-074C-48AF-9DFF-7A192DFA1CB5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 182
adetim 4 gün gecikmişti..arada olur gecikmeler adet olacakmışım gibi ağrım oluyodu tuvalete gidiyodum bişey yok gece de göğüslerimin üstüne yatamadım..sonra test yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştıAllah isteyen herkese nasip etsin...bn de çok bekledim çok dolaştım buralarda..çok şükür..Sağ salim kucağımıza da alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…