Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adet günüm gectikten sonra 4.günü testi yaptim. Kizimda biraz daha netti. Hakkimizda hayirlisi ☺

Eklentiler

• 20190910_155017-1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 324
Meraba hanimlar adetim duzensiz oldugu icin ader gunum karisik gercekten ama 2aydir 15de duzenli geliyordu bu ay gelmedi tesr yaptim 2.ci cizgi uzun sure bekledikten sonra cikti birde bu markaya guvenilmez diyorlar sizce varmi ? ne yapmaliyim korunmasiz iliski bu ay oldu kan vermek istemiyorum daha once gecikti verdim cikmadi adet oldum kafam alak bulak vallahi

Eklentiler

• PicsArt_09-19-07.24.14.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 374
Selam kızlar,
Adetime 4 gün kala bu sabah yaptığım erken gebelik testim pozitif çıktı. Üzerine bir de ucuz testlerden yaptım o da pozitif olunca kan verdim değerim 27 çıktı. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Eklentiler

• 0B6C4FFC-7D14-45C4-9896-F116011C42C7.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 318
hayırlı olsun bebişin canım

Arkadaslar ya bana bi yol gosterin. Benim adetim 48 gunde bir olurdu 4 gun gecti. 5 gun once test yapmıstım negatifti. Yine de hamile olma ihtimalim varmı. Kasıklarımda yanma ve sancı var

Benimde 5 gun var bat'a ama erken test yapsam mi bilmiyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testiyle denedigim icin daha cok heyecanladim galiba

Merhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben 3 test yaptım:)) 7/6/5 gün varken hepsinde çizgi çıktı ama 7 de coook silikti gittikçe biraz daha koyulasti
Bugün ben de 7 gün varken cook silil bir çizgi gördüm ama öyle silik ki acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye tereddüt bile ettimm.. sizin de öyle miydi?

Bugün ben de 7 gün varken cook silil bir çizgi gördüm ama öyle silik ki acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye tereddüt bile ettimm.. sizin de öyle miydi?
Aynen çok silikti ama vardı emindim ertesi gün birazcikk daha belirgindi ertesi gun baya baya belliydi :)

Adetin 5 gün gecikmişti ve test yaptım iki cizgiyi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kucagimiza almayi nasip etsin

7 Eylül adet olmuştum 29 kan verdim ve 36 çıkmıştı gebelik vardı adetine 9 gün varken hamile olduğumu öğrenmişim tabi öncesinde evde test yapmıştım ama çok slik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…