- 13 Eylül 2019
- 17
- 4
- 1
- 31
hayırlı olsun bebişin canımSelam kızlar,
Adetime 4 gün kala bu sabah yaptığım erken gebelik testim pozitif çıktı. Üzerine bir de ucuz testlerden yaptım o da pozitif olunca kan verdim değerim 27 çıktı. Rabbim isteyen herkese versin inşallah ☺
Sağol canımhayırlı olsun bebişin canım
Bugün ben de 7 gün varken cook silil bir çizgi gördüm ama öyle silik ki acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye tereddüt bile ettimm.. sizin de öyle miydi?Ben 3 test yaptım:)) 7/6/5 gün varken hepsinde çizgi çıktı ama 7 de coook silikti gittikçe biraz daha koyulasti
Aynen çok silikti ama vardı emindim ertesi gün birazcikk daha belirgindi ertesi gun baya baya belliydi :)Bugün ben de 7 gün varken cook silil bir çizgi gördüm ama öyle silik ki acaba görmek istediğim için mi görüyorum diye tereddüt bile ettimm.. sizin de öyle miydi?
Amin inşallahAdetin 5 gün gecikmişti ve test yaptım iki cizgiyi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kucagimiza almayi nasip etsin
2.çizgi hemen mi çıkmıştı7 Eylül adet olmuştum 29 kan verdim ve 36 çıkmıştı gebelik vardı adetine 9 gün varken hamile olduğumu öğrenmişim tabi öncesinde evde test yapmıştım ama çok slik çıkmıştı
Evet hemen çıkmıştı ama diğeri çok hafifti slikti2.çizgi hemen mi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?