Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Sanıyorum ki bu durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Çok zor bir süreçmiş beklemek Adetim 3 gün geçti ama evde 2 defa gebelik testi yaptım negatif. Ne yapacağımı şaşırdım. Gecikme mi, geç döllenme mi, stres mi? Kafayı yemek üzereyim.

Böyle bir durum varsa kan testi yaptır daha olumlu sonuç alırsın

6 gün gecikip idrar testinde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı??

Benimde adetime 2 gün vardı akşam yapmıştım biraz silikti ama kolaylikla gorulebiliyordu ertesi gün sabah tekrarladigimda net bisekilde görmüştüm cizgiyi bugun kan testiyle onayladim müthiş bi duygu

6 gün gecikip idrar testinde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı??
Merhaba canım benim 20 gün geçikti idrarda pozitif çıktı pazartesi doktora gideceğim adetim ilk 2 3 gün geçince yapmıştım negatifti hatta doktora gittim orda kan verdim negatif çıktı sonra sağlık ocağında ebeyle konuştum oda geç döllenme olabilir dedi inşallah seninde bebişin vardır

Benimde 3gun kala silik çizgiyle öğrenmiştim ama bunun döllenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü ben erken yumurtluyorum..

Kizlar benim 20 ekimde soylemesi ayip yumurta aki kivaminda cok fazla akintim oldu 21 ekimde az az devam etti sizce yumurta aki kivaminda gelince mi catlama oluyor benim 14 sayinca ustune ne zmn hastalanmam gerek takvim 2 kasim gosteriyor ama hasta olmadim bugun test yaptm evde nagtif cikti

Bunu bende merak ediyorum.Yumurta akı kıvamı çatladigindamı geliyor?

Ay valla bilen biri yazsin test yaptim negatif cikti ama icim icimi yiyor resmenbide 2 gundur adet agrisi cekiorm tam diorm tamam oldum ama yok hic bisi

İnşallah olmazsın canimm hadi bakalım
After10 die bi erken gebelik testi alip gelmis esim onu da yaptim az once idrarimi 1 saat tutup olsa cikardi sanirim stresten falan gecikti umudum kalmadi benim 20 ya da 21 ekimde kesin yumurtlama oldu hamilelik olsaydi cikardi simdiye

After10 die bi erken gebelik testi alip gelmis esim onu da yaptim az once idrarimi 1 saat tutup olsa cikardi sanirim stresten falan gecikti umudum kalmadi benim 20 ya da 21 ekimde kesin yumurtlama oldu hamilelik olsaydi cikardi simdiye
Kıyamam..eşler de bizim kadar heyecanlı aslında.Üzülme canım benim..Ama benim ilk gebeligimde tahmini ovulasyonumdan 15-16gun sonra silik bir şekilde belli olmuśtu.Ondan ö ceai yine negatif cikti.Sen umudunu yitirme yinede.

Rabbim hayirlisini versin insallah herkeze bir tane evladim var 7 yasinda rabbim ona daglik versin

Bu ay sadece bir kez eşimle bir araya geldik,o da yumurtlamadan beş gün sonra falan. Başka olmadı.ama adetim on gün gecikti.uc gün once idrar testi yaptım negatifti. Açıkçası hamile kalmak da istemiyorum, bebeğim var 20aylik. İçim içimi yiyor, emzirmek de geciktiriyor olabilir mi,doğumdan sonra çok düzenli değil adetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…