Böyle bir durum varsa kan testi yaptır daha olumlu sonuç alırsınSanıyorum ki bu durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Çok zor bir süreçmiş beklemekAdetim 3 gün geçti ama evde 2 defa gebelik testi yaptım negatif. Ne yapacağımı şaşırdım. Gecikme mi, geç döllenme mi, stres mi? Kafayı yemek üzereyim.
Merhaba canım benim 20 gün geçikti idrarda pozitif çıktı pazartesi doktora gideceğim adetim ilk 2 3 gün geçince yapmıştım negatifti hatta doktora gittim orda kan verdim negatif çıktı sonra sağlık ocağında ebeyle konuştum oda geç döllenme olabilir dedi inşallah seninde bebişin vardır6 gün gecikip idrar testinde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı??
Geç döllenme ise geç çıkar 1 hafta daha bekle ondan sonra yap6 gün gecikip idrar testinde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı??
Ne zaman yumurtladigini biliyormusun peki?Adetime 3,4 gün kala erken testlerden taptm negatf çıktı
14 ekim galiba canımNe zaman yumurtladigini biliyormusun peki?
Bunu bende merak ediyorum.Yumurta akı kıvamı çatladigindamı geliyor?Kizlar benim 20 ekimde soylemesi ayip yumurta aki kivaminda cok fazla akintim oldu 21 ekimde az az devam etti sizce yumurta aki kivaminda gelince mi catlama oluyor benim 14 sayinca ustune ne zmn hastalanmam gerek takvim 2 kasim gosteriyor ama hasta olmadim bugun test yaptm evde nagtif cikti
Ne zaman regl günün canımAy valla bilen biri yazsin test yaptim negatif cikti ama icim icimi yiyor resmenbide 2 gundur adet agrisi cekiorm tam diorm tamam oldum ama yok hic bisi
Takvime gore dün olmam gerekiyordu ama 20 ekimdeki akintiya gore bugun olmam grekiyorduNe zaman regl günün canım
İnşallah olmazsın canimmTakvime gore dün olmam gerekiyordu ama 20 ekimdeki akintiya gore bugun olmam grekiyorduhenuz regl olmadim bakalim
After10 die bi erken gebelik testi alip gelmis esim onu da yaptim az once idrarimi 1 saat tutup olsa cikardi sanirim stresten falan gecikti umudum kalmadi benim 20 ya da 21 ekimde kesin yumurtlama oldu hamilelik olsaydi cikardi simdiyeİnşallah olmazsın canimmhadi bakalım
Kıyamam..eşler de bizim kadar heyecanlı aslında.Üzülme canım benim..Ama benim ilk gebeligimde tahmini ovulasyonumdan 15-16gun sonra silik bir şekilde belli olmuśtu.Ondan ö ceai yine negatif cikti.Sen umudunu yitirme yinede.After10 die bi erken gebelik testi alip gelmis esim onu da yaptim az once idrarimi 1 saat tutup olsa cikardi sanirim stresten falan gecikti umudum kalmadi benim 20 ya da 21 ekimde kesin yumurtlama oldu hamilelik olsaydi cikardi simdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?