Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
günaydın.
evet bir türlü karşılaşamıyoruz.
biz çocuk için çok erken olduğunu düşünüyoruz henüz.ama gelen gidende yok yarın birkez daha idrarda bakıp çıkmazsa 2-3 gün sonrada kan tahlili yaptırıcam artık.eğer yoksa bir sorun var demktir.ama yılda bir kere gecikmesinden bişey olmaz diyorlar.sonuçta hala yok yani

hic belirtileri var mi sende sabahlari bulanti halsizlik uyuklama hali falan sIk idrara cikma

canım bulantı bende hep vardır.adet olacağım zamanda bulanır üzüldüğüm zamanda bulanır o yüzden bulantıdan anlamam mümkün değil.kusma fln aşırı bişey yok ama. çok fazla halsizlikte yok.normal düzeylerde.göğüslerde hassasitey normal adet öncesi gibi.hafif bi dolgunluk var. ama değişik olan tek şey bazen sağ bazen sol kasıkta ağrı ve yoğun bel ağrısı.ama bunlar adet önceside olabileceği için bi anlam veremiyorum.oluyor geçiyor tekrar oluyor.böyle devam ediyor.akıntı var beyaz şeffafCADIARZU

bence de canim kan tahlili kesin cikiyor ama idara testi cok yaniltiyor negatif ciksa da hamile olabilirsin benim de bir arkadasimin hep negatif cikiyordu birde regl oldu tam ogün kan testi yapti ki hamileymis. ama 4 ay adet gördü sonradan adet`i kesildi olabiliyormus böyle seyler.

hadi gözün aydin canim iyi de sen bu insanla evlenmiyeceksen niye beraber oldun hamile olmadigini ögrendin sevindin de bakire olmadigini bilseler üzülmez mi ailen

ya mutlaka üzülürler ama en azından bu olay kadar kötü diil yani tabi ki evlenicez ama bu şimdi diil olamazdı çünkü hiç bi hazırlık yok benim okulum var sadece bu yüzden ayrıca hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinopuyorumnanaktan

rica ederiz Ama bir dakine tebbirini al canim hap falan kullan devamli bir iliskinse güvenli en azindan

Fulya Haberini bekliyorum canim en kisa zaman da ins. hayirlisi olur senin icin canimcim sen idrar testini yap bence sonrada kan testini yap yine sen bilirsin tabiki de

Fulya Haberini bekliyorum canim en kisa zaman da ins. hayirlisi olur senin icin canimcim sen idrar testini yap bence sonrada kan testini yap yine sen bilirsin tabiki de

bu sabah aşırı bir mide bulantısıyla uyandım.çok fena heryermi ter bastı bulanıdan bir anda.kalktım.idrar testini yaptım negatif.çok garip ne oluyor bana anlamıyorum.bugün kan tahlili yaptırabilirim.bilmiyorumkismile

bence de yaptir artik fulya zaten senin beklemen hata kan tahlili icin canim ne olucak git yap hemen yaz bana haberi bekliyorum bak merakla cano ok.

Simdi de bulantilarin var mi fulya ? Calisiyormusun sen yoksa Ev Hanimimisin canim ?

çalışıyorum canım ben.ama idrarda çıkmayınca kandada çıkmaz heralde demekki varsa bile değerlerim yükselmemiş değilmidir.şuan bulantım yok.sabah çok kötüydüm ama.bu gün yaptırayım o zaman yarın sana haber veririm cnm.siz ne zaman türkiyeye geliyorsunuz.yarın nettemi olucaksın?

Kimin de 1 hafta oncesinden de cikiyor 10 gün kalabile cikiyor ama herkes de farkli oluyor adetin gectikten sonra 1 gün falan daha kesin sonuc verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…