Valla yumurtlamadan 5 gun sonra iliskiye girip hamile kalirsan rabbimin mucizesi diyerek sukredicen cunku 6 aydir ben 2.cocuk icin ugrasiyorum neler yaptimsa hamile kalamadimBu ay sadece bir kez eşimle bir araya geldik,o da yumurtlamadan beş gün sonra falan. Başka olmadı.ama adetim on gün gecikti.uc gün once idrar testi yaptım negatifti. Açıkçası hamile kalmak da istemiyorum, bebeğim var 20aylik. İçim içimi yiyor, emzirmek de geciktiriyor olabilir mi,doğumdan sonra çok düzenli değil adetim.
Geçen ay da dört gün geçmişti.bu ay havalardan mi acaba diyorum.insallah yoktur bir şey...Valla yumurtlamadan 5 gun sonra iliskiye girip hamile kalirsan rabbimin mucizesi diyerek sukredicen cunku 6 aydir ben 2.cocuk icin ugrasiyorum neler yaptimsa hamile kalamadimama eger adetin her zmn duzensizse endiselenme.icinin ferah olmasi icin kan testi yaptir yinede
Hayirlisi olsun ama havalardan mevsim gecislerinden olabilir belki benimkide muhtelemelen ben carsamba genel bir kontrole gidicem sizde ihmal etmeyin benceGeçen ay da dört gün geçmişti.bu ay havalardan mi acaba diyorum.insallah yoktur bir şey...
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Test yaptınız mı anlattiklariniz sanki yerleşme kanamasi gibi.Merbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler
Test yaptınız mı anlattiklariniz sanki yerleşme kanamasi gibi.
[/QUOTE
Evet idrar testi yaptım dün fakat negatif. 5 gün oldu lekelenme biteli .Kafam karışık belirsizlik ve ilk defa böylr şeyler yaşadığım için huzrsuzum. Cevap için de teşekkür ederimTest yaptınız mı anlattiklariniz sanki yerleşme kanamasi gibi.
canım çok ince bir çizgi var kaç gün var adetineKimse yokmu =(
Canım bende 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım senin gibi lekelenmem oldu 3 4 gün sürdü geçti sonra doktora gittim ama orda çıkmadı sonra kasımın 4 üne kadar bekledim doktora gittim kanda 104 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim bence hemen gitme doktora kasımın sonuna doğru git geç döllenme oluyor benim öyle olduMerbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler
Cevap için teşekkür ederim . Mesajınızı yeni gördüm . Geçen hafta doktora gittim. Benim de çıkmadı . Hatta adet söktürücü verdi 4 tane içtim bıraktımCanım bende 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım senin gibi lekelenmem oldu 3 4 gün sürdü geçti sonra doktora gittim ama orda çıkmadı sonra kasımın 4 üne kadar bekledim doktora gittim kanda 104 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim bence hemen gitme doktora kasımın sonuna doğru git geç döllenme oluyor benim öyle oldu
Canım bende 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım senin gibi lekelenmem oldu 3 4 gün sürdü geçti sonra doktora gittim ama orda çıkmadı sonra kasımın 4 üne kadar bekledim doktora gittim kanda 104 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim bence hemen gitme doktora kasımın sonuna doğru git geç döllenme oluyor benim öyle oldu
Canım birazdaha bekle bi 10 gün kadar inşallah güzel haberlerini alırız kuzum hakkında hayırlısı olsuncanım ben adetime 5 gün kala 2 gün süren kısa lekelenme yaşadım kahverengi şeklinde. hatta adet oluyorum dedim ve şaşırdım olmadan kesildi.. sonra aklıma yerleşme kanaması geldi acaba? dedim ve adetime 2 gün kala saglıkocagına kan tahlili yaptırmaya gittim. sonuç 2.30 çıktı. doktor henuz birsey gorunmuyor dedi. çok uzuldum ve dedim neyse yokmuş olurum adet. ve bugun 5. gunum adet olmadım hala.. kafam allak bullak oldutekrar test yapmaya da korkuyorum suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?