Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Valla yumurtlamadan 5 gun sonra iliskiye girip hamile kalirsan rabbimin mucizesi diyerek sukredicen cunku 6 aydir ben 2.cocuk icin ugrasiyorum neler yaptimsa hamile kalamadimama eger adetin her zmn duzensizse endiselenme.icinin ferah olmasi icin kan testi yaptir yinede

Geçen ay da dört gün geçmişti.bu ay havalardan mi acaba diyorum.insallah yoktur bir şey...

Günaydın kızlar.bende adetime 5 gün ve 4 gün varken test yaptım negatifi gördüm.olan belirtimde gitti sanırım psikolojikmiş.3 gün sonra regl günüm.bu ay çok umutluydum niye umut ettiysem artık

Eklentiler

• IMG-20191025-WA0002.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 95
Merbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler

Test yaptınız mı anlattiklariniz sanki yerleşme kanamasi gibi.

[/QUOTE
Evet idrar testi yaptım dün fakat negatif. 5 gün oldu lekelenme biteli .Kafam karışık belirsizlik ve ilk defa böylr şeyler yaşadığım için huzrsuzum. Cevap için de teşekkür ederim

kızlar benimde bugün regl günümdü dün ve bugün test yaptım negatif çıktı değilmiyim yani ne yapsam

Canım bende 10 ekimde aded olmam gerekiyordu olmadım senin gibi lekelenmem oldu 3 4 gün sürdü geçti sonra doktora gittim ama orda çıkmadı sonra kasımın 4 üne kadar bekledim doktora gittim kanda 104 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim bence hemen gitme doktora kasımın sonuna doğru git geç döllenme oluyor benim öyle oldu

Cevap için teşekkür ederim . Mesajınızı yeni gördüm . Geçen hafta doktora gittim. Benim de çıkmadı . Hatta adet söktürücü verdi 4 tane içtim bıraktım

Benim yumurtlama günüm ayın 10undaydı 3 gün sonra kan verdim 1 çıktı değerim arada bi kaç test yaptım negatif çıktı dünde adetime 6 gün vardı yine negatif çıktı ama benim çok az mide bulantım var ve yumurtlamadan sonra kasıklarımda çok ağrı vardı böyle olan varmı

Selam Kızlar, gebeliğimi adetim geçtikten 12 gün sonra kan testinde öğrendim. İdrar tahlilleri hep negatifti. Adetim geçtikten sonra 10. Gün kan testi yapmıştım, negatifti. İdrar testinde pozitifi görmem 20 gün filan aldı şimdi tam hatırlayamadım, aşağı yukarı 20 gün. Nerdeyse adet söktürücü alacaktım, hatta civanperçemi çayı mutfak tezgahının üstüne koymuştum hazırda Dursun diye. Arkadaşlarım mani olmuştu içmeme. Geç döllenme diye bir şey varmış hakkaten. Ne olur ne olmaz, hemen ilaca sarılmayın diye yazdım. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

canım ben adetime 5 gün kala 2 gün süren kısa lekelenme yaşadım kahverengi şeklinde. hatta adet oluyorum dedim ve şaşırdım olmadan kesildi.. sonra aklıma yerleşme kanaması geldi acaba? dedim ve adetime 2 gün kala saglıkocagına kan tahlili yaptırmaya gittim. sonuç 2.30 çıktı. doktor henuz birsey gorunmuyor dedi. çok uzuldum ve dedim neyse yokmuş olurum adet. ve bugun 5. gunum adet olmadım hala.. kafam allak bullak oldu tekrar test yapmaya da korkuyorum suan..

Canım birazdaha bekle bi 10 gün kadar inşallah güzel haberlerini alırız kuzum hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…