- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Test yap mutlaka eğer çıkarsa 2 katı olması gerek inşallah vardır minnak eller ayaklarcanım ben adetime 5 gün kala 2 gün süren kısa lekelenme yaşadım kahverengi şeklinde. hatta adet oluyorum dedim ve şaşırdım olmadan kesildi.. sonra aklıma yerleşme kanaması geldi acaba? dedim ve adetime 2 gün kala saglıkocagına kan tahlili yaptırmaya gittim. sonuç 2.30 çıktı. doktor henuz birsey gorunmuyor dedi. çok uzuldum ve dedim neyse yokmuş olurum adet. ve bugun 5. gunum adet olmadım hala.. kafam allak bullak oldutekrar test yapmaya da korkuyorum suan..
Test yap mutlaka eğer çıkarsa 2 katı olması gerek inşallah vardır minnak eller ayaklar
Canım birazdaha bekle bi 10 gün kadar inşallah güzel haberlerini alırız kuzum hakkında hayırlısı olsun❤
merhaba Kızlar.
bat : 18 Kasımdı ancak şimdi 9.gün deyim gecikmenin ve bugün dahil 2 sefer gebelik testi yaptım negatif çıktı.
sizde böyle olan var mı ? sabah bulantı yaşıyorum. şişkinliği m vücut ve göğüslerde var ancak hassasiyet ağrı bişi yok. kasıklarımda ağrı sancı ara ara oluyor.
ilk gebeliğimi mart 2018 de ölü gebelik ile sonlandırıldı.
Evet 29.gün keisn olurumregliniz duzenli midir normalde?
Şimdi hamilemisiniz? Benim adetim Çok kısa sürdü bu ay adetliyken test yaptım negatif çıktı sonra ne zaman öğrendiniz?canım ben adetimin 3, günü görmüştüm ama cok silikti 2, gunu yaptıgım teste negatif cıkmıstı Şeniz a.s. anketi oyladım canım :asigim:
Evet 29.gün keisn olurum
Bir an once doktora gorun bence bu tüpler cok hassas Allah korusun tikanik falan olusmus olabilir adet dongusnun duzensizlesmesi buna bagli olabilir vakit kaybetme benceMerbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler
Silik cizgi yok dagilmis pembelik var bir kac gun sonra denemelisnBurada silik de olsa bir çizgi görüyorum ama emin değilim sizce var mi
bende 4aydir istiyorudm besinci ayimda adetime uc gun kala.oyrendim nasil.mutlu oodum.amma sora noota nokta kan geomeye basladi amma cok hafif biri ayin 23unde yanu adet gynumde digeri vaginal.ultrasondan sonra geldi simdide hafif ama cok hafif var bilmiyorum.nedir amma ultrasonda iyi gubi gozukuyo hersey umarim her ikimiz icin hayiroisinoosunMerbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler
Slm .. ben 9 kasımda regli oldum 23 günde bir oluyorum ama hala gelen yok .. hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı ama ne bileyiim sanki var gibi hissediyorumtekrar kan testi yaptırmalımıyıım
Slm .. bildiğim kadarıyla idrarın rengi turuncuya kaçıyorMerhabalar hamile arkadaşlar idrarın bulanık olması hamilelik belirtisi mi?
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
[/QU
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin.Kizlar merhaba benim bu ay bir kez kazara korunmasız oldu adet günüm de olmadım adet idrar yaptm negatifi gördüm iki gün geçti kan verim 0.100 çıktı ama eminim yani kendimden hissediyorum var bişey sonra tekrar iki gün sonra verdim 0.445 çıktı yine yok bugin yani adetim 6.gunu gecikmeden sonra idrar testi yaptm içim rahat etmedi iki tane aldım ikiside pozitif çıktı şoktayım kan vermeye geldim yine şimdi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?