Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Test yap mutlaka eğer çıkarsa 2 katı olması gerek inşallah vardır minnak eller ayaklar

merhaba Kızlar.
bat : 18 Kasımdı ancak şimdi 9.gün deyim gecikmenin ve bugün dahil 2 sefer gebelik testi yaptım negatif çıktı.
sizde böyle olan var mı ? sabah bulantı yaşıyorum. şişkinliği m vücut ve göğüslerde var ancak hassasiyet ağrı bişi yok. kasıklarımda ağrı sancı ara ara oluyor.

ilk gebeliğimi mart 2018 de ölü gebelik ile sonlandırıldı.

regliniz duzenli midir normalde?

canım ben adetimin 3, günü görmüştüm ama cok silikti 2, gunu yaptıgım teste negatif cıkmıstı Şeniz a.s. anketi oyladım canım :asigim:
Şimdi hamilemisiniz? Benim adetim Çok kısa sürdü bu ay adetliyken test yaptım negatif çıktı sonra ne zaman öğrendiniz?

Bir an once doktora gorun bence bu tüpler cok hassas Allah korusun tikanik falan olusmus olabilir adet dongusnun duzensizlesmesi buna bagli olabilir vakit kaybetme bence

bende 4aydir istiyorudm besinci ayimda adetime uc gun kala.oyrendim nasil.mutlu oodum.amma sora noota nokta kan geomeye basladi amma cok hafif biri ayin 23unde yanu adet gynumde digeri vaginal.ultrasondan sonra geldi simdide hafif ama cok hafif var bilmiyorum.nedir amma ultrasonda iyi gubi gozukuyo hersey umarim her ikimiz icin hayiroisinoosun

Hanımlar merhaba sat 4 Kasım dört gün gecikti adetim acile gittim idrar testi yaptırdım negatif çıktı bir kaç güne değişir mi sizce sonuç.Normalde hiç gecikme olmazdı 28 de olurdum kafam çok karıştı

Slm .. ben 9 kasımda regli oldum 23 günde bir oluyorum ama hala gelen yok .. hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı ama ne bileyiim sanki var gibi hissediyorum tekrar kan testi yaptırmalımıyıım

Slm .. ben 9 kasımda regli oldum 23 günde bir oluyorum ama hala gelen yok .. hem idrar hem kan testi yaptırdım negatif çıktı ama ne bileyiim sanki var gibi hissediyorum tekrar kan testi yaptırmalımıyıım
Merhabalar hamile arkadaşlar idrarın bulanık olması hamilelik belirtisi mi?
Slm .. bildiğim kadarıyla idrarın rengi turuncuya kaçıyor

Kizlar merhaba benim bu ay bir kez kazara korunmasız oldu adet günüm de olmadım adet idrar yaptm negatifi gördüm iki gün geçti kan verim 0.100 çıktı ama eminim yani kendimden hissediyorum var bişey sonra tekrar iki gün sonra verdim 0.445 çıktı yine yok bugin yani adetim 6.gunu gecikmeden sonra idrar testi yaptm içim rahat etmedi iki tane aldım ikiside pozitif çıktı şoktayım kan vermeye geldim yine şimdi bekliyorum

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…