Ah cnm iki kızım var zaten hiç istemiyodum valla olmaz dedim aslında ama şok oldum bide iki kere kan verdim geç döllenme fln mi oldu acaba noldu kan sonucunu bı alimdeHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin.
Benim de 2017 mart doğumlu bir kızım var. Ve saun istemiyorduk. Günün geçti. Ama hala olmayı bekliyorum.Ah cnm iki kızım var zaten hiç istemiyodum valla olmaz dedim aslında ama şok oldum bide iki kere kan verdim geç döllenme fln mi oldu acaba noldu kan sonucunu bı alimde
Test yaptınmi hiç bı yap bak ben catlardim vlla elli kere bakmıştımBenim de 2017 mart doğumlu bir kızım var. Ve saun istemiyorduk. Günün geçti. Ama hala olmayı bekliyorum.
Yarın sabah test alabilirsem yapıcam. Açıkçası istiyormuşum gibi geliyor. Sadece kızım biraz daha büyük olsa hiç düşünmezdim. Şuan kafama o takılıyor.Test yaptınmi hiç bı yap bak ben catlardim vlla elli kere bakmıştım
Benimkiler de biri 4 biri 6 yaşında valla küçükler bide sezeryan ikiside onun stresi var olursa yine sezeryan araftayim .dddYarın sabah test alabilirsem yapıcam. Açıkçası istiyormuşum gibi geliyor. Sadece kızım biraz daha büyük olsa hiç düşünmezdim. Şuan kafama o takılıyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim duam rabbim isteyenlere de versin. Sonuçtan haberdar et merak ettimBenimkiler de biri 4 biri 6 yaşında valla küçükler bide sezeryan ikiside onun stresi var olursa yine sezeryan araftayim .ddd
Yaşınız kaçBenimkiler de biri 4 biri 6 yaşında valla küçükler bide sezeryan ikiside onun stresi var olursa yine sezeryan araftayim .ddd
Alimde bı kanı ederim canım gergin bı sekilde bekliyorumHakkımızda hayırlısı olsun. Benim duam rabbim isteyenlere de versin. Sonuçtan haberdar et merak ettim
27 oluyorumYaşınız kaç
aldım kanı beta HCG 17 çıktı cnmAlimde bı kanı ederim canım gergin bı sekilde bekliyorum
Hayırlısı olsun pozitif. Sağlıcakla artar inşallahaldım kanı beta HCG 17 çıktı cnm
Saol cnm hayırlısı bakalım olmasa iyidi ama zamansız geldi artık kısmetHayırlısı olsun pozitif. Sağlıcakla artar inşallah
Öyle düşünmeyin 2 yıldır istiyoruz olmuyor. 2negatif aşılamam var ocakta tüp bebek yaptırcaz. İnanın böylesi daha zor. Ham maddi hem maneviSaol cnm hayırlısı bakalım olmasa iyidi ama zamansız geldi artık kısmet
İns rabbim seninde kucağını doldurur o mutlu haberi alırsın dokturum ikinci kızımda bakmıştı bana espiri yapmıştı sundaki yumurtalara bak ya bıraksak hamile kalıcak bı yumurta için diğer hastalarla nasıl urasiyorum demişti hatta gulmustuk dediği gibide oldu geçen bir kez 5 senenin üstüne korunmadim ondada hamile kaldımÖyle düşünmeyin 2 yıldır istiyoruz olmuyor. 2negatif aşılamam var ocakta tüp bebek yaptırcaz. İnanın böylesi daha zor. Ham maddi hem manevi
Adete kac gün kala 17 çıktı daha dogrusu yumurta catlamasindan kaç gün sonra kanda 17 çıktı canaldım kanı beta HCG 17 çıktı cnm
Canım valla adetim iki gün geçti negatif çıktı kanda iki gün sonra bı daha verdim kan yine negatif iki gün sonra yani adet gectikten 6 gün sonra 17 çıktı dünde tekrar verdim 80 olmuş güzel ilerlio su an geç döllenme olmuş sanırımAdete kac gün kala 17 çıktı daha dogrusu yumurta catlamasindan kaç gün sonra kanda 17 çıktı can
80 son adet başlangıcından kaç gün sonra çıkmış oldu yaniCanım valla adetim iki gün geçti negatif çıktı kanda iki gün sonra bı daha verdim kan yine negatif iki gün sonra yani adet gectikten 6 gün sonra 17 çıktı dünde tekrar verdim 80 olmuş güzel ilerlio su an geç döllenme olmuş sanırım
Adetim 6 gün geçtikten sonra 17 iki gün sonra 80 çıktı en son 9 Kasım'da adet görmüştüm adete göre 7 haftaligim ama imkansız geç döllenme olmuş80 son adet başlangıcından kaç gün sonra çıkmış oldu yani
Şu an kaç haftalık hamilesin canim belli oldu mu kan değerinde artmaya devam ediyor galiba tekrar baktırdın miAdetim 6 gün geçtikten sonra 17 iki gün sonra 80 çıktı en son 9 Kasım'da adet görmüştüm adete göre 7 haftaligim ama imkansız geç döllenme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?