Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ah cnm iki kızım var zaten hiç istemiyodum valla olmaz dedim aslında ama şok oldum bide iki kere kan verdim geç döllenme fln mi oldu acaba noldu kan sonucunu bı alimde
Benim de 2017 mart doğumlu bir kızım var. Ve saun istemiyorduk. Günün geçti. Ama hala olmayı bekliyorum.

Test yaptınmi hiç bı yap bak ben catlardim vlla elli kere bakmıştım
Yarın sabah test alabilirsem yapıcam. Açıkçası istiyormuşum gibi geliyor. Sadece kızım biraz daha büyük olsa hiç düşünmezdim. Şuan kafama o takılıyor.

Yarın sabah test alabilirsem yapıcam. Açıkçası istiyormuşum gibi geliyor. Sadece kızım biraz daha büyük olsa hiç düşünmezdim. Şuan kafama o takılıyor.
Benimkiler de biri 4 biri 6 yaşında valla küçükler bide sezeryan ikiside onun stresi var olursa yine sezeryan araftayim .ddd

Benimkiler de biri 4 biri 6 yaşında valla küçükler bide sezeryan ikiside onun stresi var olursa yine sezeryan araftayim .ddd
Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim duam rabbim isteyenlere de versin. Sonuçtan haberdar et merak ettim

Öyle düşünmeyin 2 yıldır istiyoruz olmuyor. 2negatif aşılamam var ocakta tüp bebek yaptırcaz. İnanın böylesi daha zor. Ham maddi hem manevi
İns rabbim seninde kucağını doldurur o mutlu haberi alırsın dokturum ikinci kızımda bakmıştı bana espiri yapmıştı sundaki yumurtalara bak ya bıraksak hamile kalıcak bı yumurta için diğer hastalarla nasıl urasiyorum demişti hatta gulmustuk dediği gibide oldu geçen bir kez 5 senenin üstüne korunmadim ondada hamile kaldım

Adete kac gün kala 17 çıktı daha dogrusu yumurta catlamasindan kaç gün sonra kanda 17 çıktı can
Canım valla adetim iki gün geçti negatif çıktı kanda iki gün sonra bı daha verdim kan yine negatif iki gün sonra yani adet gectikten 6 gün sonra 17 çıktı dünde tekrar verdim 80 olmuş güzel ilerlio su an geç döllenme olmuş sanırım

80 son adet başlangıcından kaç gün sonra çıkmış oldu yani

Adetim 6 gün geçtikten sonra 17 iki gün sonra 80 çıktı en son 9 Kasım'da adet görmüştüm adete göre 7 haftaligim ama imkansız geç döllenme olmuş
Şu an kaç haftalık hamilesin canim belli oldu mu kan değerinde artmaya devam ediyor galiba tekrar baktırdın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…