Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar en son 20 Kasım'da adet oldum. 20 Aralık'ta test yaptım tek çizgi 23 Aralık'ta test yaptım pozitif ikinci çizgi vardı.24 Aralık kam verdim 0.1 yani negatif bugün 5 gün geçiyor hala adet olmadım sizce hamile olma olasılığım var mı?

Adet oldun mu canım benim de bugün 7. Günüm olmadım daha testler negatif

Umut oldunuz bana bende şüpheleniyorum saati saatine gelen regl bu ay gelmedi sat 19 kasım bat 19 aralıktı 7. Gün bugün lakin ne gelen var ne giden dün kan testinde negatifti. Esim şehir dışındaydı geldiğinde yumurtlama dönemim bitmişti ama 15 inde ilişki oldu. Yani tahmini yumurtlamadan 9 gün geçmişti ve 15 inde benim çok fazla akıntım vardı. Acaba o gün yumurtlama gunummuydu diye şüpheleniyorum. Doktor dün adet söktürücü verdi içmedim sizce içsem mi? Artık adet olmak istiyorum ya da gebeysem ortaya cıkeın

merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.

Eklentiler

• IMG_20191227_232205.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 208
Gebe değilken sırf sonuçları merak ettiğim için geciktikten 5 gün sonra diye işaretleme yapmıştım. Ama sonuç; adete 3 gün kala yapıp öğrendim

5. Gün kan testinde negatif çıktı. Bugün 8. Gün gelen giden yok hatta 19 u gecesi olmam lazımdı 9 gün bile diyebilirim
Bende hep çok düzenli olurum bu ay ilk kez iki gün gecikti hala olmadım. Adet gününden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım fakat negatif maalesef. 1 gün gecikince yaptım yine negatif çıktı. Biraz daha beklemeye karar verdim

Adet gününe yakın da olmuş olabilir iliski olduysa hatta adet gününde bile. Eğer öyleyse çıkmaz geç yumurtlamış olabilirsin

Merhaba kızlar adetim 2 gün geçtiğinde idrar testim gölge gibi çizgi vardı çok silikti 6.gün gecikme sonucu bu sanırım değerlerim yükseliyor

Eklentiler

• 2F3F9F45-85FE-4A91-BD3A-FC794379124A.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 149
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…