En son üç gün önce 80 çıktı sonra doktorumdan randevu aldım haftaya gel dedi salı günü gidicem bakalımŞu an kaç haftalık hamilesin canim belli oldu mu kan değerinde artmaya devam ediyor galiba tekrar baktırdın mi
Adet oldun mu canım benim de bugün 7. Günüm olmadım daha testler negatifKızlar en son 20 Kasım'da adet oldum. 20 Aralık'ta test yaptım tek çizgi 23 Aralık'ta test yaptım pozitif ikinci çizgi vardı.24 Aralık kam verdim 0.1 yani negatif bugün 5 gün geçiyor hala adet olmadım sizce hamile olma olasılığım var mı?
Umut oldunuz bana bende şüpheleniyorum saati saatine gelen regl bu ay gelmedi sat 19 kasım bat 19 aralıktı 7. Gün bugün lakin ne gelen var ne giden dün kan testinde negatifti. Esim şehir dışındaydı geldiğinde yumurtlama dönemim bitmişti ama 15 inde ilişki oldu. Yani tahmini yumurtlamadan 9 gün geçmişti ve 15 inde benim çok fazla akıntım vardı. Acaba o gün yumurtlama gunummuydu diye şüpheleniyorum. Doktor dün adet söktürücü verdi içmedim sizce içsem mi? Artık adet olmak istiyorum ya da gebeysem ortaya cıkeınSelam Kızlar, gebeliğimi adetim geçtikten 12 gün sonra kan testinde öğrendim. İdrar tahlilleri hep negatifti. Adetim geçtikten sonra 10. Gün kan testi yapmıştım, negatifti. İdrar testinde pozitifi görmem 20 gün filan aldı şimdi tam hatırlayamadım, aşağı yukarı 20 gün. Nerdeyse adet söktürücü alacaktım, hatta civanperçemi çayı mutfak tezgahının üstüne koymuştum hazırda Dursun diye. Arkadaşlarım mani olmuştu içmeme. Geç döllenme diye bir şey varmış hakkaten. Ne olur ne olmaz, hemen ilaca sarılmayın diye yazdım. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Hayır canım bende hala olmadim benimde 7. Günüm dün çubuk test yaptım negatif çıktı bende bişey anlamadimAdet oldun mu canım benim de bugün 7. Günüm olmadım daha testler negatif
Bende hiçbirşey anlamıyorumHayır canım bende hala olmadim benimde 7. Günüm dün çubuk test yaptım negatif çıktı bende bişey anlamadim
Ben dün oldum malesef 7 günüm geçtiBende hiçbirşey anlamıyorumama hiç adet olacak gibi de değilim
Ben hala olmadımBen dün oldum malesef 7 günüm geçti
Adetimden bı gün önce de test yaptım yine tek çizgi çıkmıştı ümidimi kaybetmiştim zaten sabahına da adet oldum sen en son ne zaman test yaptinBen hala olmadım
5. Gün kan testinde negatif çıktı. Bugün 8. Gün gelen giden yok hatta 19 u gecesi olmam lazımdı 9 gün bile diyebilirimAdetimden bı gün önce de test yaptım yine tek çizgi çıkmıştı ümidimi kaybetmiştim zaten sabahına da adet oldum sen en son ne zaman test yaptin
İdrar testi yapsana evde5. Gün kan testinde negatif çıktı. Bugün 8. Gün gelen giden yok hatta 19 u gecesi olmam lazımdı 9 gün bile diyebilirim
Bende hep çok düzenli olurum bu ay ilk kez iki gün gecikti hala olmadım. Adet gününden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım fakat negatif maalesef. 1 gün gecikince yaptım yine negatif çıktı. Biraz daha beklemeye karar verdim5. Gün kan testinde negatif çıktı. Bugün 8. Gün gelen giden yok hatta 19 u gecesi olmam lazımdı 9 gün bile diyebilirim
Adet gününe yakın da olmuş olabilir iliski olduysa hatta adet gününde bile. Eğer öyleyse çıkmaz geç yumurtlamış olabilirsinBende hep çok düzenli olurum bu ay ilk kez iki gün gecikti hala olmadım. Adet gününden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım fakat negatif maalesef. 1 gün gecikince yaptım yine negatif çıktı. Biraz daha beklemeye karar verdim
Bekleyip göreceğim umarım öyledirAdet gününe yakın da olmuş olabilir iliski olduysa hatta adet gününde bile. Eğer öyleyse çıkmaz geç yumurtlamış olabilirsin
Gözünüz aydın hamilesiniz bir kan testi yaptırınMerhaba kızlar adetim 2 gün geçtiğinde idrar testim gölge gibi çizgi vardı çok silikti 6.gün gecikme sonucu busanırım değerlerim yükseliyor
Teşekkür ederim yarın gideceğimGözünüz aydın hamilesiniz bir kan testi yaptırın
Naptin canım sen var mı bı gelişmeBen hala olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?