Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Gebe değilken sırf sonuçları merak ettiğim için geciktikten 5 gün sonra diye işaretleme yapmıştım. Ama sonuç; adete 3 gün kala yapıp öğrendim

Sonuçları bende merak ediyorum sizin 3 gün kala seçeneğini ben kullanayım o zaman izninizle

adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 5.günüm dün olacak gibi karnımda sancı hissettim ama ne gelen var ne giden adet öncesi göğüslerim şişer acırdı o bile olmadı geç döllenme olabilir mi kızlar var mı böyle bir şey yaşayan

Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz ?

Silik bi çizgi var adetin geçtimiydi erken gebelik testi sanırım henüz bebiş yeni hayırlı olsun canım
Hayir yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var henuz evet erken gebelik testi yaptim gercekten varmi yaa ben inanamiyorum suan

Hayir yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var henuz evet erken gebelik testi yaptim gercekten varmi yaa ben inanamiyorum suan
Çizgi gözüküyor teste göre var bende görüyorum istersen kan ver kesin sonuç al yada bekle günün geçsin. Birgün sonra ver Hayırlı olsun canım

Çizgi gözüküyor teste göre var bende görüyorum istersen kan ver kesin sonuç al yada bekle günün geçsin. Birgün sonra ver Hayırlı olsun canım
Cok tesekkur ederim insallah tutunur bebegim Rabnim eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah

Kızlar bu ayin 5 inde 2 gün süren kahverengi lekelenmem oldu ve suan gogus agrim sirt agrim ve kasik agrim var gebelik belirtisi olabilirmi

Merhaba kizlar, keyifler yerindedir umarim Bir sorum olucaktı sizlere, 4 gün sonra bat dönemim bugün bir test uyguladim, sanırım kullanımını çok beceremedim. Herhangi bir cizgi cikmadi ilk 5dakika , yaklasik bir 15 dakika sonra baktigimda enine dogru kirmizi boya dagilmalari oldugunu gordum. Test erken gebelik testi degildi. Belirtilerim var , belirtimdende öte çok yogun birseyler hissediyorum boyle ilk defa bir his yasiyorum..tabiki hayırlısını diliyorum, herkesin gönlünce olsun fakat 4.gun kala negatif cikmasi kesin bir faktormu sizce? Yoksa ben durumumu kabullenemiyorum

Kızlar heycandan ölmek üzereyim 1 bucuk senedir evliyim evlendiğimiz günden beridir uğrasıyoruz eşimde ve bende sorun yok bu ay ovulasyon testi kullandım ve yarın adet günüm bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım baslarda bişey çıkmadı ama 2 saat sonra tekrar baktıgımda çook silik öizgi oldugunu gördüm sizce kavusuyormuyum yavruma cok heycanlıyım bakın buda testim lütfen yardım edın ve dua edin inşallah hamileyimdir ilk basta çizgisi cıkmayıp sonradan çıkan hamişler varmı

Eklentiler

• DSC_0025.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 338
Test bozulmuş gibi canım yarın sabah tekrarla inşaallah gonĺunden geçen olur saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…