- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
Evet devita marka da öyle. Buda benim kanda negatif çıkan testim geçen ay. Clearpink ile de yapmıştım kuruduktan sonra bile pozitif çıkmamıştı. Bende o yüzden ümitleniyorum 1. Kanda Negatif olan 2. İse 2 gün önceki testim kan tahlili yaptırmadım daha beklemedeyimOda ayrı bir sıkıntı canım. Al-Bi böyle sıkıntılar yapıyormuş. o yüzden çok heveslenmiyorum.
Amin canım inşallah bende hamiş kalırım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünmerhaba canlarım.
bende dun yaptırdıgım kan testıyle hamıs oldugumu ogrendım.
yalnız ben ıdrar testınde pozıtıfı beklenen adete 5 gun varken gordum.sılık cıkmıstı ılk yaptıgımda.
48 saat gecınce yaptıgımda bıraz daha koyu cıktı.adet gunumde ıse daha belırgındı.
yalnız ben kan testıne gıdene kadar ınanamadım..kaydirigubbakcemile3
ALLAH ım bu duyguyu herkese yasatsın ınsallah..:Saruboceq:
ATestin markası nedir
Kızlar meraba bir buçuk yıldır evliyiz adet düzensizliğim vardı ve doktora gittim çikolata kisti olduğu söylendi ve bi ilaç kullandım sonrasında doktora gittiğim de çikolata kistinin olmadığı söylendi son bi aydır bebiş düşünüyoruz Ocak ayın 8in de regl olmuştum 3 şubatta beta hcg testi yaptırdım dayanamadım 0.100 çıktı yani negatif ama hala regl olmadım evde gebelik testini yarın yapsam düzgün bi sonuç v
canm idrar testi güvenilir değil diyorlar en azından gecikmeyi beklemelisin inşallah bekleyen herkese ve bize tez zamanda gelsinKızlar merhaba. 14 şubat yum günümdü. değerlendirdik. ertesi gün kasik agrım oldu. o günden sonrada kaşık agrım giderek arttı. artık sanci seklinde bıçak gibi giriyor ağrı. hatta dün gece uykudan uyandım. ama gebelik testleri hep negatif çıkıyor. zaten bugün yada yarın adet günüm. ne dersiniz hamile olabilirmiyim
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. haftasonu olmazsam pazartesi doktora gidecem artik.canm idrar testi güvenilir değil diyorlar en azından gecikmeyi beklemelisin inşallah bekleyen herkese ve bize tez zamanda gelsin
Ayy ne guzel haber gozun aydin canim darisi basimiza. bende 5 subatta regle oldum. bir suredir kasik agrim ve siskinlik var. hatta sanci diyebilirim artik. kabizlik falanda basladi. az da olsa su gibi akintim var. ve sık idrara cikiyorum idrar rengimde normalden daha sari. benimde dongum 23 24 gunde bir. bugün yada yarın olması lazım. ama bugun ku testte negatif cikti. hayirlisi artik. 2 gun daha bekleyip doktora gidicem.Merhaba arkadaşlar bende 1şubatta adet görmüştüm 24. Günde evde test yaptım belirgin ikinci çizgi çıktı. Ortalama24 25 günde bir adet oluyorum. Adet bekledgm gün ikinci çizgiyi gördüm yani. Hemen beta verdim 61 çıktı 48saat sonra tekrarladm 117 çıktı. İkiye katlamş görünüyor. Doktormla konuştm haftaya gel dedi.bakalım hayırlısı
canım sanki biraz dağılmış gibi ama hafife olsa bir çizgi görüyorum ben. hayırlı olsun canim yarın sabah tekrarla testi.kızlar adet gecikmesinin 15. günü idrar testim daha öncekiler negatif sizce bu pozitif olabilir mi geç yumurtlamış olabilir mym
Ya canım aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen benimde adetim 2sindeydi. 15inde yumurtlamayı gördüm ovulasyon testinde aynı belirtiler bende de var inşallah hamişizdirAyy ne guzel haber gozun aydin canim darisi basimiza. bende 5 subatta regle oldum. bir suredir kasik agrim ve siskinlik var. hatta sanci diyebilirim artik. kabizlik falanda basladi. az da olsa su gibi akintim var. ve sık idrara cikiyorum idrar rengimde normalden daha sari. benimde dongum 23 24 gunde bir. bugün yada yarın olması lazım. ama bugun ku testte negatif cikti. hayirlisi artik. 2 gun daha bekleyip doktora gidicem.
Hakkında hayırlısı canım, Allahım isteyen herkese doğru ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, bu konuda çok uzun sıkıntılar çekmiş biri olarak söylüyorum hep hayırlısını dileyelim, sabırlı olalım, inanalımAyy ne guzel haber gozun aydin canim darisi basimiza. bende 5 subatta regle oldum. bir suredir kasik agrim ve siskinlik var. hatta sanci diyebilirim artik. kabizlik falanda basladi. az da olsa su gibi akintim var. ve sık idrara cikiyorum idrar rengimde normalden daha sari. benimde dongum 23 24 gunde bir. bugün yada yarın olması lazım. ama bugun ku testte negatif cikti. hayirlisi artik. 2 gun daha bekleyip doktora gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?