Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Oda ayrı bir sıkıntı canım. Al-Bi böyle sıkıntılar yapıyormuş. o yüzden çok heveslenmiyorum.
Evet devita marka da öyle. Buda benim kanda negatif çıkan testim geçen ay. Clearpink ile de yapmıştım kuruduktan sonra bile pozitif çıkmamıştı. Bende o yüzden ümitleniyorum 1. Kanda Negatif olan 2. İse 2 gün önceki testim kan tahlili yaptırmadım daha beklemedeyim

Eklentiler

• 9B39301A-2746-4F5B-9939-C438E742F09F.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 206
  • 1CAE5CD4-A879-4C5C-A3B8-BA9BCB27F207.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 219
Amin canım inşallah bende hamiş kalırım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün peki bir belirti varmıydı cnm?

Kızlar meraba bir buçuk yıldır evliyiz adet düzensizliğim vardı ve doktora gittim çikolata kisti olduğu söylendi ve bi ilaç kullandım sonrasında doktora gittiğim de çikolata kistinin olmadığı söylendi son bi aydır bebiş düşünüyoruz Ocak ayın 8in de regl olmuştum 3 şubatta beta hcg testi yaptırdım dayanamadım 0.100 çıktı yani negatif ama hala regl olmadım evde gebelik testini yarın yapsam düzgün bi sonuç verir mi sizce

kizlar bende 1,5 yildir deniyorum. İlk kez bu ay klomen kullandim ve catlatma ignesi oldum.
BAT’a 6 gun var bugun test yaptim NEGATİF
Regl olana kadar yaparim artik , bu ay da POZİTİFİ goremicem gibi

Merhaba. Şimdi detaylı yazacağım fikrinizi almak istiyorum. Bu ay 8 9 şubat gibi adet olmam gerekiyordu. Ovulasyon testi kullanıyorum ben. Regl yaklaştıkça yeniden ovulasyon testi yapmaya başladım. Hamilelik varsa orda da pik görünüyor diye bakmak istedim. Koyu çizgiler oldu ilk kez ve 6 şubatta yani adete 2 gün kala pik yaptı test. Fakat erken gebelik testi fln yaptım çok net negatif çıktı gölge çizgi fln yoktu. Muhtemelen geç yumurtladım. Normalde adetlerim çok düzenli olur ama bu ay böyle tuhaf oldu. Şimdi biz o 6 şubat günü ve bir gün öncesinde o piki de değerlendirdik. Eğer o tarihte hamilelik oluştuysa bunu en yakın hangi tarihte anlayabilirim. Yanıtlarınız için teşekkür ederim şimdiden

Kizlar merhaba 9 şubatta regli olmam lazım ama olmadım 9 unda test yaptim negatif geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyorduk ve antibiyotik de kullanmistim ve hala adet olamadım 3 gün geçti acaba mucize mi olur gebe kalmam

merhaba bazen geri çekilme korunma yöntemiyle de gebe kalabiliyoruz, ben 7 haftalık hamileyim antibiotik kullandım doktor kontrolunde mecbur kaldık ancak hamilelerin kullanabileceği antibiotikten verdi, belkide bazen stresten hava değişiminden günlerimiz değişiyor öyle bir durum yaşıyor da olabilirsin gönlünden ne geçiyorsa o olsun :)

Kızlar merhaba. 14 şubat yum günümdü. değerlendirdik. ertesi gün kasik agrım oldu. o günden sonrada kaşık agrım giderek arttı. artık sanci seklinde bıçak gibi giriyor ağrı. hatta dün gece uykudan uyandım. ama gebelik testleri hep negatif çıkıyor. zaten bugün yada yarın adet günüm. ne dersiniz hamile olabilirmiyim

kızlar adet gecikmesinin 15. günü idrar testim daha öncekiler negatif sizce bu pozitif olabilir mi geç yumurtlamış olabilir mym

Eklentiler

• thumbnail_IMG_0323.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 223
canm idrar testi güvenilir değil diyorlar en azından gecikmeyi beklemelisin inşallah bekleyen herkese ve bize tez zamanda gelsin

Merhaba arkadaşlar bende 1şubatta adet görmüştüm 24. Günde evde test yaptım belirgin ikinci çizgi çıktı. Ortalama24 25 günde bir adet oluyorum. Adet bekledgm gün ikinci çizgiyi gördüm yani. Hemen beta verdim 61 çıktı 48saat sonra tekrarladm 117 çıktı. İkiye katlamş görünüyor. Doktormla konuştm haftaya gel dedi.bakalım hayırlısı

Ayy ne guzel haber gozun aydin canim darisi basimiza. bende 5 subatta regle oldum. bir suredir kasik agrim ve siskinlik var. hatta sanci diyebilirim artik. kabizlik falanda basladi. az da olsa su gibi akintim var. ve sık idrara cikiyorum idrar rengimde normalden daha sari. benimde dongum 23 24 gunde bir. bugün yada yarın olması lazım. ama bugun ku testte negatif cikti. hayirlisi artik. 2 gun daha bekleyip doktora gidicem.

Ya canım aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen benimde adetim 2sindeydi. 15inde yumurtlamayı gördüm ovulasyon testinde aynı belirtiler bende de var inşallah hamişizdir

Hakkında hayırlısı canım, Allahım isteyen herkese doğru ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, bu konuda çok uzun sıkıntılar çekmiş biri olarak söylüyorum hep hayırlısını dileyelim, sabırlı olalım, inanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…