- 28 Nisan 2014
- 480
- 441
- 103
inşallah canım. benim batmanlarım çok fazla özellikle solda bacağıma doğru vuruyor. ara ara bel agrisida oluyor. daha sık acikmayada basladim. kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler negatif. hayirlisi olsun bir kaç güne belli olur. supheli iliskinin ustunden 14 gun gecti hamilelik olsaydi simdiye kadar cikardi diyede dusunuyorum ama hamile değilsem bu sancılar ne bütün vu değişiklikler neden oluyor. eğer psikolojikse insan kendine neler yapabiliyor enteresan seylerYa canım aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen benimde adetim 2sindeydi. 15inde yumurtlamayı gördüm ovulasyon testinde aynı belirtiler bende de var inşallah hamişizdir
Hayirli olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahMerhaba arkadaşlar bende 1şubatta adet görmüştüm 24. Günde evde test yaptım belirgin ikinci çizgi çıktı. Ortalama24 25 günde bir adet oluyorum. Adet bekledgm gün ikinci çizgiyi gördüm yani. Hemen beta verdim 61 çıktı 48saat sonra tekrarladm 117 çıktı. İkiye katlamş görünüyor. Doktormla konuştm haftaya gel dedi.bakalım hayırlısı
Ben erken yumurtluyorum cnm iki kez denedk. Akıntı olnca anlıorm 8. Ve 10. Gün denedm dye hatrlıormHayirli olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahyumurtlama gununden sonra nasi degerlendirdiniz hergünmu gün asiri mi
Bende erken yumrtluyorm 9. Gun ovulasyonda gordm ama o gun degerlendiremedik iki gun oncesinde degerlendrmistik bide yani 7. Ve 10 gün 11 12 acaba olurmukiBen erken yumurtluyorum cnm iki kez denedk. Akıntı olnca anlıorm 8. Ve 10. Gün denedm dye hatrlıorm
Olabilir tabi ama kendinizde bi değişiklik hissediyor musunuz o zamanları kaçırmayın bence akıntı en büyük belirtiBende erken yumrtluyorm 9. Gun ovulasyonda gordm ama o gun degerlendiremedik iki gun oncesinde degerlendrmistik bide yani 7. Ve 10 gün 11 12 acaba olurmuki
Ben bu ay hayit suyu ictim 9 gun yumrtlama 10. Gun catlama gordum. Ama suan 13 gun hala uzayan akinti oluyo. Birde dun akintimjn ivinde cizgi gibi kan vardi neden boyle oldum bilmiyormOlabilir tabi ama kendinizde bi değişiklik hissediyor musunuz o zamanları kaçırmayın bence akıntı en büyük belirti
Canım benimde 20 gün geçerken böyle çıktı durumun nedir gebelik varmıkızlar adet gecikmesinin 15. günü idrar testim daha öncekiler negatif sizce bu pozitif olabilir mi geç yumurtlamış olabilir mym
Gayet var gorunuyor hayirli olsun eger hemen ciktiysa kesinlikle vardir ama yinede kan testi ile netlestirjnKızlar lütfen yardımmm fotoğrafta görünmüyor pek ama sizce ikinci çizgi var mı? Hayal mi görüyorum? Kararsızım. Adetime 5 gün var.
3 dakika sonrasında çıktı, teşekkür ederimGayet var gorunuyor hayirli olsun eger hemen ciktiysa kesinlikle vardir ama yinede kan testi ile netlestirjn
Rica ederim ne demek hayirli olsun tekrardan bizleride duanizda unutmayin Insallah ❤3 dakika sonrasında çıktı, teşekkür ederim ❤
Ben hala şüpheliyim ama bakalım. Bugün de kandil, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinRica ederim ne demek hayirli olsun tekrardan bizleride duanizda unutmayin Insallah ❤
Âminn amin canım insallah kesinlesir ve cok mutlu olursun saglicakla kucagina alrsinBen hala şüpheliyim ama bakalım. Bugün de kandil, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin❤❤
Teşekkür ederimÂminn amin canım insallah kesinlesir ve cok mutlu olursun saglicakla kucagina alrsin❤☘
Çok güzel canım pozitifBata 3 gün varken
Insallah canim benim darisi senin ve isteyen herkesin başina cok ugrastigim icin herkese burda dua ediyorumÇok güzel canım pozitifHAYIrlı olsun darısı başımıza
Amin canım inşallahInsallah canim benim darisi senin ve isteyen herkesin başina cok ugrastigim icin herkese burda dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?