Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ya canım aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen benimde adetim 2sindeydi. 15inde yumurtlamayı gördüm ovulasyon testinde aynı belirtiler bende de var inşallah hamişizdir
inşallah canım. benim batmanlarım çok fazla özellikle solda bacağıma doğru vuruyor. ara ara bel agrisida oluyor. daha sık acikmayada basladim. kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler negatif. hayirlisi olsun bir kaç güne belli olur. supheli iliskinin ustunden 14 gun gecti hamilelik olsaydi simdiye kadar cikardi diyede dusunuyorum ama hamile değilsem bu sancılar ne bütün vu değişiklikler neden oluyor. eğer psikolojikse insan kendine neler yapabiliyor enteresan seyler

Hayirli olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah yumurtlama gununden sonra nasi degerlendirdiniz hergünmu gün asiri mi

Olabilir tabi ama kendinizde bi değişiklik hissediyor musunuz o zamanları kaçırmayın bence akıntı en büyük belirti
Ben bu ay hayit suyu ictim 9 gun yumrtlama 10. Gun catlama gordum. Ama suan 13 gun hala uzayan akinti oluyo. Birde dun akintimjn ivinde cizgi gibi kan vardi neden boyle oldum bilmiyorm

Kızlar lütfen yardımmm fotoğrafta görünmüyor pek ama sizce ikinci çizgi var mı? Hayal mi görüyorum? Kararsızım. Adetime 5 gün var.

Eklentiler

• 605D9678-9F02-453F-B388-9CE232A79A8B.webp
    86,9 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar lütfen yardımmm fotoğrafta görünmüyor pek ama sizce ikinci çizgi var mı? Hayal mi görüyorum? Kararsızım. Adetime 5 gün var.
Gayet var gorunuyor hayirli olsun eger hemen ciktiysa kesinlikle vardir ama yinede kan testi ile netlestirjn

Rica ederim ne demek hayirli olsun tekrardan bizleride duanizda unutmayin Insallah ❤
Ben hala şüpheliyim ama bakalım. Bugün de kandil, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben hala şüpheliyim ama bakalım. Bugün de kandil, hepinizin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ❤❤
Âminn amin canım insallah kesinlesir ve cok mutlu olursun saglicakla kucagina alrsin ❤☘

ben idrar testinde istesemde öğrenemedim Farklı zamanlarda bat geçmesinden 4 gün sonrasına kadar 5 idrar testi negatif çıktı ve biri de neredeyse kedin sonuç veren üst düzey bir idrar testiydi , kendimi hamile olmadığıma inandırmıştım ki doktoruma sorduğumda kan testi yapmak istedi ve sonuç pozitif çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…