Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba arkadaşlar en son 24 şubat da adet oldum normal de hiç gecikmez adetim 30 günde bir olurum. 11.12.13.14 mart da yumurtlama gördüm 15 mart da çatladı dün test yaptım tek çizgi çıktı bu kesin yok demek mi

Ya Bnm de yakın süreç. 15 martta çatlama oldu. Bugün test yaptım. Tek çizgi çıktı umutyludum halbuki. Oturdum ağladım.

Sende benim gibisin demek annem bana hamileyken adet gecikmesinden 10 gün sonra bile.kanda negatif çıkmış 2 gün sonra öğrenmiş ama.umutlanmakdan da korkuyorum

Ya Bnm de yakın süreç. 15 martta çatlama oldu. Bugün test yaptım. Tek çizgi çıktı umutyludum halbuki. Oturdum ağladım.
Sende benim gibisin demek annem bana hamileyken adet gecikmesinden 10 gün sonra bile.kanda negatif çıkmış 2 gün sonra öğrenmiş ama.umutlanmakdan da korkuyorum

Kızlar merhaba,
Bugün adet günüm. Normalde bir iki saat önce olmam gerekirdi. Ama olmadım henüz. Adetlerm normalde çok düzenlidir.
Sabah test yaptım. İlk bir şey çıkmadı. 2-3 saat sonra ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu ne demek sizce:/

Oyy ya ne desem bilmiyorum ki şuan sağ kasığımda inanılmaz Bi ağrım var. İğne batıyor gibi. Bat 28 i ama bilmiyorum. Hiç umudum kalmadı. Kendimi üzgün hissediyorum. Herşeyin hyrlısı tabiki ama insan istiyor

Kuruma çizgisi dir muhtemelen. Yarın sabah testi tekrar edin. 15 dk sonrası nı göz önünde bulundurmayın

Kuruma çizgisi dir muhtemelen. Yarın sabah testi tekrar edin. 15 dk sonrası nı göz önünde bulundurmayın
Bat ımız aynı bugün dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgi çıktı. Acaba sonradan çıkma ihtimali var mı bilemedim

Bat ımız aynı bugün dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgi çıktı. Acaba sonradan çıkma ihtimali var mı bilemedim

Bugün ben de test yaptım. Tertemiz bir HİÇ çıktı. Bilmiyorum acaba diyorum geç döllenme mi? Belirtilerim var mı yoksa uyduruyor muyum bilmiyorum. Bir dahakini olmazsam adet gününde. Çıkmazsa 3er gün aralıklarla tekrarlamayı düşünüyorum.

Ama muhtemelen bugün yarın hasta olurum

Kendimizi inandırıyoruz bence. Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı bidahaki ay olur inşallah. Hayıt tohumu sipariş verdim bide onu deneyecem

Hayır tohumu ne işe yarıyor
Bu tohum sayesinde hamile kalan çok fazla kadın var. Adet düzenleme, yumurta geliştirme, kadınsal hormonları düzenleme aynı zamanda erkeklerde de sperm kalitesini artırma etkileri var. Ben bu forumdan görerek sipariş verdim. Bi bakın isterseniz forumda hayıt tohumu diye aratın

Benimde fsh ve lh yukselmisti az hayit ve aslan pencesi karistirip cayiyla dusurdum hormon duzenleyici gercekten

AA öle mi? O zaman gerçekten çok şifalı bir bitki. Ben de bal çörekotu tarçın karışımını okudum. Bakalım bu ay ovulasyon testi denedim. Artık her ay birini denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…