Olabilir tabiki ovulasyon testi ile mi yaptiniz ben 8 martta catlatma ignesi olmustum ovulasyonla hic pik goremedim
Insallah nasip olurEvet ovulasyon testi ile yaptım. İlk defa denedim. Pik de gördüm. Düne kadar yaptım. Adete 2 gün kala ya kadar. Bir defa pik gördüm. Doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü beraberinde akıntım da oluştu. Hiç çatlatma iğnesi yaptırmadım. Eğer olmazsa su süreç Bi bitsin inşallah onlara da yönelmeyi planlıyorum. Nasip
Insallah nasip oluryumurtalikta tembellik vardi bu yuzden pik goremedim
Allah buyuk inşallah Rabbim nasip ederAmin inşallah hepimize nasip olur. Rabbim layık eylesin. Şuan onun gözünde en sevimli kimse onun hürmetine bizlere de nasip etsin
İnsallah kuzum brnde böyle demiştim allah nasip etti sanada nasip edicek insallahBir gün buraya bende yazicam
Tesekkur ederim canim Allah razı olsunİnsallah kuzum brnde böyle demiştim allah nasip etti sanada nasip edicek insallah
Merhaba kendime göre cevaplar ararken rast geldim, bebeğiniz oldu mu merak ettim?Canım teşekkürler. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. Çocuklarınla ve eşinle mutluluğunuz daim olsun. a.s.
Evet canım. 2009 yılında tüp bebek ile hamile kaldım Kasım 2009 da doğurdum. Allah herkese hayırlısını versin. Allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun.Merhaba kendime göre cevaplar ararken rast geldim, bebeğiniz oldu mu merak ettim?
Allah sanada nasip edicek demiştimmBi gün buraya yazicam demistim Allahım nasib etti
Adettten 8gun gectikten sonra test yaptim ogrendim
Yaptım da şimdi negatifAdete bir gün kala tok karnına çıkar mı kızlar
Canım daha önce çıkmadı mıBi gün buraya yazicam demistim Allahım nasib etti
Adettten 8gun gectikten sonra test yaptim ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?